Последние статьи и обзоры
Новости
Мышь для Геймера! На чем остановиться?
-
Varzek
Member
Відгук на Pulsar X2 Bruce Lee Edition. Користуюсь 2,5 місяці.
Залишу також посилання на відео огляд де можливо детальніше побачити комплект поставки, зовнішній вигляд та інше.
Що сподобалось:
- Оптичні перемикачі.
- На диво форма. Завдяки цій мишці зрозумів, що мені підходить далеко не долонний хват, а кігтьовий.
- Вага 59г
- Покриття мишки, воно досить ціпке.
- Дизайн. Миша дуже гарно вписується в загальний дизайн мого робочого місця.
- Комплектація. Паракордовий кабель, два комплекта ніжок (є у тому числі і скляні глайди).
- В міру простий, зрозумілий і при цьому багатофункціональний софт.
Що не сподобалось:
- Ціна в Україні. На її фоні навіть Razer DA 3 здається вже й не таким оверпрайсом
- У мене живе 5 днів до наступної зарядки, яка триває півтори години. На фоні Razer DA 3 виглядає не дуже, остання до 20% розряджалась 10 днів. А ще є Logitech G502, яку треба мабуть 2 рази на місяць заряджати.
- На лівій клавіші миші відчуваю пальцем стик жовтого та чорного фарбування. На правій клавіші такого немає. Не розумію як таке може бути у миши, яка робилась як ексклюзивне видання з кількістю 3000шт на весь світ.
- Є ще одна особливість і я не розумію чи це баг, чи фіча Колесо можно клацнути праворуч, але не можна ліворуч. Якщо клачнути праворуч - результат буде такий же як і якщо клацнути на саме колесо посередині.
В цілому зрозумів для себе, що мені чудово підійшла б мишка подібної форми, але трохи більшого розміру. Скажімо так середній розмір між Pulsar X2 та Logitech G502. Чи є такі на ринку?
Залишу також посилання на відео огляд де можливо детальніше побачити комплект поставки, зовнішній вигляд та інше.
Що сподобалось:
- Оптичні перемикачі.
- На диво форма. Завдяки цій мишці зрозумів, що мені підходить далеко не долонний хват, а кігтьовий.
- Вага 59г
- Покриття мишки, воно досить ціпке.
- Дизайн. Миша дуже гарно вписується в загальний дизайн мого робочого місця.
- Комплектація. Паракордовий кабель, два комплекта ніжок (є у тому числі і скляні глайди).
- В міру простий, зрозумілий і при цьому багатофункціональний софт.
Що не сподобалось:
- Ціна в Україні. На її фоні навіть Razer DA 3 здається вже й не таким оверпрайсом
- У мене живе 5 днів до наступної зарядки, яка триває півтори години. На фоні Razer DA 3 виглядає не дуже, остання до 20% розряджалась 10 днів. А ще є Logitech G502, яку треба мабуть 2 рази на місяць заряджати.
- На лівій клавіші миші відчуваю пальцем стик жовтого та чорного фарбування. На правій клавіші такого немає. Не розумію як таке може бути у миши, яка робилась як ексклюзивне видання з кількістю 3000шт на весь світ.
- Є ще одна особливість і я не розумію чи це баг, чи фіча Колесо можно клацнути праворуч, але не можна ліворуч. Якщо клачнути праворуч - результат буде такий же як і якщо клацнути на саме колесо посередині.
В цілому зрозумів для себе, що мені чудово підійшла б мишка подібної форми, але трохи більшого розміру. Скажімо так середній розмір між Pulsar X2 та Logitech G502. Чи є такі на ринку?
-
zelenuchka
Member
Потому, что ось колеса с левой стороны закреплена жестко (там энкодер), а другая сторона как раз и используется для "нажима". Это обусловлено технической реализацией.Varzek: ↑ 03.06.2023 17:24 ще одна особливість і я не розумію чи це баг, чи фіча Колесо можно клацнути праворуч, але не можна ліворуч. Якщо клачнути праворуч - результат буде такий же як і якщо клацнути на саме колесо посередині.
За мини-обзор спасибо
-
7mindfields
Member
https://www.reddit.com/r/MouseReview/co ... swappable/
Ентузіасти на місці?
Ентузіасти на місці?
-
tolebamber
Member
Заказал, там есть надписи Left и Right, теперь точно путать не буду
-
mkx1234
Member
106 грамм....7mindfields: ↑ 05.06.2023 15:21 https://www.reddit.com/r/MouseReview/co ... swappable/
Ентузіасти на місці?
-
7mindfields
Member
Які тендітні геймери пішлиmkx1234: ↑ 05.06.2023 17:09106 грамм....7mindfields: ↑ 05.06.2023 15:21 https://www.reddit.com/r/MouseReview/co ... swappable/
Ентузіасти на місці?
-
zelenuchka
Member
А вы все ... "оптические свичи", "оптические ... "
Только механика, только хардкор!
---
Наступает та эпоха, когда придумывать уже некуда, а надо чем-то удивлять ... и компьютерный стол это чтобы "красиво", чтобы видосики залипательные можно было пилить
Только механика, только хардкор!
---
Наступает та эпоха, когда придумывать уже некуда, а надо чем-то удивлять ... и компьютерный стол это чтобы "красиво", чтобы видосики залипательные можно было пилить
-
Ambrelka
Member
Asus ROG Harpe стоит брать?
-
Artem_M
Member
Не знаю, чи відповім на ваше питання, але...Ambrelka: ↑ 22.06.2023 09:55 Asus ROG Harpe стоит брать?
У мене миша Zowie, мені її віддав приятель більше року тому. Фактично в користуванні вона вже більше 2,5 років. Окрім неї я користувався Logitech G PRO, штук 5 Razer, HyperX, Bloody.
І нічого кращого за Zowie для себе не відмітив.
Єдине - кабель... але є тримач. Тому тут більше естетична проблема.
Я не кіберкотлета, граю в ААА шутери та іноді PUBG.
Але тут все суб'єктивно. Подобається І є гроші на то - купуйте. Якщо в кредит - то звісно НІ.
Особисто я смисла купувати мишу за 130$ в принципі не бачу.
Придбаєте - поділіться враженнями
-
krivonos-kolya
Member
Artem_M
а о замене кабеля на паракорд не думали? я себе поменял, и стало намного лучше.
-
Artem_M
Member
Думав. І навіть списувався тут з людиною, яка таким займається. Хотів червоний. Там і не дорого виходить. Але забив на те. Тримач реально виручає.krivonos-kolya: ↑ 22.06.2023 10:15 Artem_M
-
overload17
Member
Купил такую за 99$ на амазоне уже приехала, еще не успел открыть и потестить что там они намутили с Аимлабом.Ambrelka: ↑ 22.06.2023 09:55 Asus ROG Harpe стоит брать?
Насколько видел по обзорам тут свитчи кликов не припаяны и в будущем можно будет проще заменить, потому взял эту
-
Ambrelka
Member
А есть ссылочка? =) тоже за 99 баксов хочуoverload17: ↑ 22.06.2023 10:36Купил такую за 99$ на амазоне уже приехала, еще не успел открыть и потестить что там они намутили с Аимлабом.Ambrelka: ↑ 22.06.2023 09:55 Asus ROG Harpe стоит брать?
Насколько видел по обзорам тут свитчи кликов не припаяны и в будущем можно будет проще заменить, потому взял эту
-
overload17
Member
Стандартная, просто заходи поглядывай. https://www.amazon.com/ASUS-ROG-Ultra-L ... 0BSKX9V7C/Ambrelka: ↑ 22.06.2023 11:54А есть ссылочка? =) тоже за 99 баксов хочуoverload17: ↑ 22.06.2023 10:36
Купил такую за 99$ на амазоне уже приехала, еще не успел открыть и потестить что там они намутили с Аимлабом.
-
feniks_tm
Member
Чи є зараз щось толкове безпровід з формою G403/G603/G703 ?
-
tolebamber
Member
feniks_tm
G502X Wireless - из разряда купил и забыл о доблклике/глюках скролла
G502X Wireless - из разряда купил и забыл о доблклике/глюках скролла
-
feniks_tm
Member
Не моє
-
tolebamber
Member
feniks_tm
Смотрите в сторону Zowie, там колесо хоть оптика
Даже не знаю что и посоветовать, сейчас ресурсного - очень мало
Смотрите в сторону Zowie, там колесо хоть оптика
Даже не знаю что и посоветовать, сейчас ресурсного - очень мало
-
SORBEX
Member
Доброї ночі усім. Хотів би запитати поради, яку зараз можна підібрати хорошу мишку. Стара мишка від A4Tech, майже як ця модель, тільки додаткова кнопка не оранжева, а чорна:
https://rozetka.com.ua/ua/a4_tech_xl_75 ... k/p121114/
Вірою прослужила 8 років, і досі працює. Але буває таке, що іноді вже сенсор тупить. Та й вже кілька раз перепаював її провід, також 1 раз міняв клікери кнопок. Але у всьому влаштовує. 2 найбільші плюси - це те, що там прозорий лазер, а не червоний, як зараз буває + є наявність 2 додаткових кнопок на боковій стороні + невеликі компактні розміри. Серед мінусів - дешевий кабель і шумна.
Серед побажань до нової мишки - по максимуму безшумність клавіш, також наявність мінімум 2 бічних кнопок, схожі розміри, бажанно прозорий лазер і можливість працювати в безпровідному режимі (до цього не мав діла з такими, але хочу спробувати, задовбало постійно їх тягати за собою). Бюджет - максимум 1.5-2 тис. грн.
Вірою прослужила 8 років, і досі працює. Але буває таке, що іноді вже сенсор тупить. Та й вже кілька раз перепаював її провід, також 1 раз міняв клікери кнопок. Але у всьому влаштовує. 2 найбільші плюси - це те, що там прозорий лазер, а не червоний, як зараз буває + є наявність 2 додаткових кнопок на боковій стороні + невеликі компактні розміри. Серед мінусів - дешевий кабель і шумна.
Серед побажань до нової мишки - по максимуму безшумність клавіш, також наявність мінімум 2 бічних кнопок, схожі розміри, бажанно прозорий лазер і можливість працювати в безпровідному режимі (до цього не мав діла з такими, але хочу спробувати, задовбало постійно їх тягати за собою). Бюджет - максимум 1.5-2 тис. грн.
-
DuckRider
Member
SteelSeries Rival 3 WirelessSORBEX: ↑ 22.06.2023 23:30 Доброї ночі усім. Хотів би запитати поради, яку зараз можна підібрати хорошу мишку. Стара мишка від A4Tech, майже як ця модель, тільки додаткова кнопка не оранжева, а чорна:
Razer Basilisk X HyperSpeed