Пропоную обговорити Опубліковано системні вимоги Lords of the Fallen
Цікаво, реліз 2014 року не дуже зайшов + в свій час він ще й поганенько був оптимізований. Будем побачим, що вдалось зробити в римейку
Последние статьи и обзоры
Новости
Опубліковано системні вимоги Lords of the Fallen
-
daesz
Member
-
Paradox1306
Member
як мінімум в бажаному вже має бутиГра отримає українську локалізацію за повної відсутності перекладу російською мовою.
-
Vpupkin
Member
Я не ценитель всех этих соулзлайков или как их там, но первую часть прошел, без особого восторга, но не забросил, что-то в ней было.
-
Polaris
Member
Мінімальна конфігурація (720p/Low):
OC: Windows 10/11 64 bit;
Процесор: Intel Core i5-8400 або AMD Ryzen 5 2600;
Оперативна пам'ять: 8 ГБ;
Відеокарта: GeForce GTX 1060 6GB або Radeon RX 590;
DirectX 11;
45 ГБ для встановлення.
-
fleagull
Member
AAA гра, яка займає всього лише 45гб? На сьогодні це рідкість
-
Draqoon
Member
Особисто моя думка, що їм треба було робити просто гру по типу Darksiders без дарк соулс механік
-
Spiryt
Member
Darksiders сложно назвать очень успешной игрой, что б ей подражать, тем более серия тоже взяла уклон в сторону соулсовDraqoon: ↑ 30.05.2023 14:41 Особисто моя думка, що їм треба було робити просто гру по типу Darksiders без дарк соулс механік
-
Klon
CG graphikos fan
А мені дізайн та графіка зайшла - дізайн більш европейскоВаркрафтовський, а графіка була для свого часу дуже крута (багато частіц, якісні динамічні тіні, якісь були відображення), а Дарк Соул по графіці був більш слабкійшим.
А вот геймплей та повторні боси - на любителя, видно що забракло часу\команди.
Є соулс-клони й гірше
А вот геймплей та повторні боси - на любителя, видно що забракло часу\команди.
Є соулс-клони й гірше
-
lividum
Member
Мені свого часу дуже зайшла. Місьцями підгорало, але це ж соулс лайк Графоній, атмосфера та сеттінг на висоті. З нетерпінням чекаю на сіквел.
-
fxgg
Junior
первая часть, единственный соулс лайк который я прошел и не забросил