dead_rat
mumu
Дякую за відповіді
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
Ні, передні зірки сенсу міняти не бачу, вони ще добрі
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
В крайньому випадку після заміни ланцюга на новий з передніми зірками проблем жодних
розумні люди міняють все якщо вони багато їздили. передні зірки, цеп, касетуAlex+: ↑ 28.05.2023 23:44Цеп ще перевірте, бо якщо потягнутий то буде проскакувати на нових зірочках, та швидко їх з'їсть.
В цілому так, але місцями там простоRamon: ↑ 29.05.2023 00:33 Про касети і зірки. Якщо хтось пропустив, то шимано десь трохи менше року як випускає 8-швидкісну касету 11-40 і відповідний переклюк Acera. Я раніше пробував купити мікрошифт адвент на 12-46, але переклюків мікрошифта ніде немаРазом шиманівська касета з переклюком обійшлися десь в 40 євро
Хто хотів 1х, але не мав грошей -- самий час думати про апгрейд.
Наскільки мені відомо, трещіток на 11 не існує, але це не точно. Фото самого колеса тут би допомоглоRamon: ↑ 29.05.2023 08:21результат 11-29
симпатично загалом3-14: ↑ 28.05.2023 23:57Про касети і зірки. Якщо хтось пропустив, то шимано десь трохи менше року як випускає 8-швидкісну касету 11-40 і відповідний переклюк Acera. Я раніше пробував купити мікрошифт адвент на 12-46, але переклюків мікрошифта ніде нема Разом шиманівська касета з переклюком обійшлися десь в 40 євро Хто хотів 1х, але не мав грошей -- самий час думати про апгрейд.