дешеву пам"ять кожному пересічному геймеру!
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
Шкіряний покидьок просто не хоче щоб люди замість того щоб всі гроші світу тратити на проф сегмент купували собі ігрову відеокарту з нормальним об'ємом ВРАМ.white_noise: ↑ 26.05.2023 14:58 пам'ять стоїть копійки, їй завалені усі можливі і не можливі склади, але ми будемо продовжувати ставити у відяхи 8 гіг. я не думаю що то така велика проблема перелаштувати випуск чипів DDR4/5 на випуск GDDR6. якщо я не прав - поправте.
Хуанг скорее свою куртку съест или проедется самосвалом по своим карточкам, чем занизит цену
Надіюсь після цього рада директорів зробить з ним те ж саме, що він з карточками)Intel74320ASuperFin+: ↑ 27.05.2023 09:11Хуанг скорее свою куртку съест или проедется самосвалом по своим карточкам, чем занизит цену. Работягам не понять барыг.
Какая-то идиотская формулировка. Вот, если бы им приходилось отдавать память по себестоимости и она все равно была никому не нужна, то да - можно было бы сказать, что баланс спроса и предложения нарушенirbis:производители DRAM уже начали сокращать объёмы выпуска микросхем, однако вернуть баланс спроса и предложения им пока не удаётся