У Epic Games Store почався новий розпродаж, гравцям дарують Death Stranding

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Сообщение
Graveworm
Member
Аватара пользователя
Откуда: посеред Ніде

Сообщение

Afit: 18.05.2023 22:12делают сложность льогкой.
А потрібно страждати?
anyname
Member

Сообщение

Wonderboy: 20.05.2023 10:10
anyname: 20.05.2023 09:26Це щастя точно десь вимикається
Ну вимикається воно на карті фільтрами, в самій грі можна хіба що тицяти кожну мітку і вибирати "не показувати" чи щось подібне. Так через півгодини на їхньому місці буде купа нових від інших рандомних гравців. Або перейти в офлайн.
anyname: 20.05.2023 09:26А ви певні про взаємодопомогу ?
Ну я якби пройшов усю гру, а не ногою водичку спробував. Усякі драбини і мотузки на першій локації - не така вже й допомога, а от на пізніших стадіях гри мости і канатки достатньо сильно пришвидшують процес. Тим більше, усі будівлі не вічні і з часом руйнуються тепоральними дощами.
anyname: 20.05.2023 09:26й побачив цілу купу речей які загубив нібито я сам
Ви явно не розібралися, що гра вам показує. Гру я вже видалив, але наскільки пам'ятаю, коли здаєш чиїсь вантажі не у точці призначення, то тепер гра показує ім'я останнього кур'єра, хто їх притягнув. Тобто з-за чужого вантажу ви подумали, що гра мухлює.
Я вантажі тягав саме туди куди потрібно. А своє ім'я знаходив навіть на валізах що тупо в полі валялися. ніяким чином неможливо це пояснити , окрім як - потреба ігрової механіки . Оті самі лайки й заради відчуття того - що от я дотяг , а хтось не зміг.
До речі якщо в егс купити оте длс з кулеметом і якимось доп завданнями , чи не зміниться версія гри в стімі ? Адже пошта одна .( Наприклад іграм убісофт плювати в якому магазині куплене длс.) А декотрі плюються від зміни соунду в грі з тим оновленням.
Геральт
Member
Аватара пользователя
Откуда: з Рівії

Сообщение

Піратку в свій час не осилив. Надто нудне і одноманітне
MessiaH: 18.05.2023 23:32 Куплена лицуха директор кат и толком даже не играл, даже не знаю зачем купил))) А там вообще экшон есть или только вот это беготня, отнеси то, принеси это?
Є і екшин і стелс і хоррор. Але те все займає мабуть не більше 5% ігроладу. 95%-ролики, одноманітні переміщення та безтолкове будівництво.
daesz
Member
Аватара пользователя

Сообщение

"взяв", коли минулого разу роздавали. Але навіть і не роздумував, щоб ставити на ПК - тратити на марно ресурс ссд, щоб отримати симулятор ходьби.
КОДЗІМА ГЕНІЙ!!!1
Serg IX
Junior
Аватара пользователя

Сообщение

Так це ж було вже
Draqoon
Member
Аватара пользователя
Откуда: КиyB

Сообщение

Afit: 18.05.2023 22:12 Death Stranding по началу понравился, но ровно до того момента, пока в руке не попал мотоцикл. Весь шарм развеялся. Это напомнило ситуацию, когда читы рушат экономику в играх или делают сложность льогкой. Забросил, так и не прошов дальше
Але ж моцик дубовий як і фізика, на такому далеко в гору не заїдеш, звичайно кар'єри весело перестрибувати, але я їм користувався менше ніж ногами чи тачкою :)
Це якщо ніхто трасу не побудував
Ответить