The_Rusik: ↑
19.05.2023 11:04
Volya
Вы читаете между строк? Если прилет, кто будет компенсировать? И какой процент вы готовы отдавать? Ведь под 7% никто вам не даст.
У кого есть сумма на квартиру, сам ее купит и сдаст в аренду, и будет спать спокойно и получать прибыль. Или вы будете платить больше процентов, чем инвестор будет получать от сдачи?
звісно, на цей випадок є програма відшкодування. Тільки не пишіть як вона працює, це не моє питання.
Все що вище 7 не цікавить. Не дадуть то й годі. Дорожче мені не потрібно. Звісно може купувати. Є маленьке але. Не всі будують та роблять ремонт як голденвірус. Розумієте про що я кажу? То до тих 40-45, додайте ще 20-25 та й спіть спокійно і підраховуйте свій прибуток
В цілому я так розумію то ви не читаєте між рядків. Я не шукаю людину, яка дасть мені в борг. Я не шукаю людину, яка може на мені заробити. Один мурзік адекватно сприймає написане. Хлопці мені байдуже, що ви собі думаєте читаючи ці рядки. Ви якось намагаєтесь мені щось довести- то живу я не так, то не там, то роблю щось дивне. Повторюсь кожен проживає своє життя так, як він може. Половина з вас немає дорослих дітей, а ви мені даєте пораду, що мені з ними робити. Не дивно? Половина живе з татом та мамою, а розповідаєте куди мені їхати. Я приблизно здогадувався чим все це завершиться, тому нічого кримінального не вбачаю, але... З п'ятницею усіх, йдіть за пивом
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
отак буде правильніше. Гарного дня
Відправлено через 8 хвилин 37 секунд:
таке щось пишуть, не знаю чи плакати, ми сміятись. Один будує за безцінь, інші по 10кт баксів житло знаходять. А як почнеш шукати, то волосся дибом стає. 80 квадратів народ в ступор вводять, типу розкіш. А по санпіну треба щоб було 21х4+10=94м2. Хтось живе по іншому, то вас все влаштовує