Nvidia припиняє випуск GeForce RTX 3060 Ti, щоб звільнити місце для GeForce RTX 4060 Ti

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Papik: 15.05.2023 10:51бо колись буди статтери.
Бред :facepalm: , тоесть сначало не будет а потом будет так считаете? Тогда и на Интел будет если такая игра кривая выйдет :gigi:
А 7700х3д был бы побыстрее 13600к.
waryag
Member

Papik: 15.05.2023 10:51АМД більше не куплю, бо колись буди статтери.
Пічка коли гратись в тести, а навіть в найновіших іграх в 4K(моя роздільна здатність) 100ВТ.
В старих 40-50 ВТ, в простої тишина, андервольтити не бачу сенсу, хоча плата z790.
Я вас правильно зрозумів: ви за компактні системи і проти зайвого тепла і шуму, але додаткове тепло і шум від інтелу і відсутності андервольта проца і відяхи - це нормально? :spy:
Papik
Junior

waryag
На холєру мені андервольт 13600к коли він видає такий самий фпс при 100Вт, як 12900к при 140Вт. А також є водянка. Само собою рекомендую глянути порівняння якогось однокласника в вигляді 13500 в порівнняні з 13600К. Останній бере на пару ВТ більше але накидає 10-20 % фпс.
На холєру мені андервольт відяхи якщо вона по дефолту видає 200 Вт максимум і не є потужною.

По факту в мене система видає при максимальному навантаженні 300 Вт.
Що ще треба для щастя? Холод, тишина.
waryag
Member

Papik: 15.05.2023 11:16 waryag
На холєру мені андервольт 13600к коли він видає такий самий фпс при 100Вт, як 12900к при 140Вт. А також є водянка. Само собою рекомендую глянути порівняння якогось однокласника в вигляді 13500 в порівнняні з 13600К. Останній бере на пару ВТ більше але накидає 10-20 % фпс.
На холєру мені андервольт відяхи якщо вона по дефолту видає 200 Вт максимум і не є потужною.
Буде не 300, а 220Вт споживання. А може й 180, якщо цікавлять лише старі ігри. Це, як мінімум, тиша і збільшення ресурсу компонентів. :idea:
Earanak
Member

У меня материнка лежала на крышечках от Морщинской, это типа считалось Дизайном ?

https://imgur.com/MeHgjLY

Вообще плевать как там комп выглядит :gigi:
Papik
Junior

waryag
В цьому немає сенсу, якщо й так фпс залочений. Нові ігри 60, старі 120.

Відправлено через 2 хвилини 16 секунд:
Earanak: 15.05.2023 11:39 У меня материнка лежала на крышечках от Морщинской, это типа считалось Дизайном ?

https://imgur.com/MeHgjLY

Вообще плевать как там комп выглядит :gigi:
Це корпус open stand . Хендмейд, крафтовий.
Afit
Member

Господи... Сколько же здесь одноклеточных :facepalm:
Earanak
Member

Afit: 15.05.2023 11:44 Господи... Сколько же здесь одноклеточных :facepalm:
Так за это и любим форум. Были бы все адекватные и не-одноклеточные тут было бы постно и скучно.
А так вот читаешь и тепло на душе, и не скучно. Впрочем, на РуОверах веселее в этом плане :D
Melofon
Member

Papik: 15.05.2023 11:16Само собою рекомендую глянути порівняння якогось однокласника в вигляді 13500 в порівнняні з 13600К. Останній бере на пару ВТ більше але накидає 10-20 % фпс.
Этот "одноклассник" на Альдер Лейк ядрах у которого меньше кэша Л2, естественно он будет медленнее.
AB-Man
Member

Gelonyrum: 15.05.2023 08:43
Papik: 15.05.2023 08:38 Як можна заставити себе зібрати ПК в ATX кориті, якщо від цього не отримати ніякого профіту і втрата мобільності ?
В такому разі вам ноутбук потрібен, ПК і мобільність це трішки несумісні речі)
Попробуй пройдись 800м (иммитация отнести/забрать с ремонта) с "сундуком" ATX 50см высотой и mATX 38см. Потом расскажешь об ощущениях. Все хорошо в меру.
AntonyKandaurov
Member

ХхAB-Man
Вычислить неработающую железяку можно и дома и конкретно её потащить в мастерскую. Зачем таскать целый комп? Это типа если я случайно сбил смд с плашки оперативки то надо тащить весь компьютер и иначе никак? :D
l-m
Member

Hum: 15.05.2023 02:24
l-m
Цікаво, а як відбувається звернення до оперативної пам'яті? По Wi-Fi? Чи може по PCI-E?... Та ні, дурниця якась, точно Wi-Fi, от його стандарт важливий, а PCI-E то просто, щоб було куди карту вставити
Это уже лишь бы придраться. Что пси-е 3.0, что пси-е 4.0 обеспечит необходимую пропускную способность и все упрется в разницу скоростей между внутренней памятью видеокарты и оперативной.
Ні, це не так.

Теоретична ПСП DDR5-6000 = 96 ГБ/с.
Або навіть візьмемо щось простіше - DDR4-3600 = 57.6 ГБ/с
Теоретична ПС PCIe 4.0 x8 у 4060 Ti = 32 ГБ/с. Або взагалі 16 ГБ/с у PCIe 3.0 х8.
По різниці цифр нарешті зрозуміла твоя помилка? Чи досі "лишь бы придраться"? :D

Hum: 15.05.2023 02:24 Иначе бы вместо гддр6(х) распаивали ддр5 и не парились. Дёшево и сердито :laugh:
Взагалі дивний висновок.

Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Вибачте що не про розміри корпусів
Захар Беркут
Member

Зараз розірву тут шаблон одного естета, в мене cooler master haf x evo вбудований у меблі (стіл), дрібну коробку не брав тому що вона задушить залізо, а 10-15см зайвого простору всередині меблів - мені не шкода.
Melofon
Member

l-m: 15.05.2023 15:09
Hum: 15.05.2023 02:24
Это уже лишь бы придраться. Что пси-е 3.0, что пси-е 4.0 обеспечит необходимую пропускную способность и все упрется в разницу скоростей между внутренней памятью видеокарты и оперативной.
Ні, це не так.

Теоретична ПСП DDR5-6000 = 96 ГБ/с.
Або навіть візьмемо щось простіше - DDR4-3600 = 57.6 ГБ/с
Теоретична ПС PCIe 4.0 x8 у 4060 Ti = 32 ГБ/с. Або взагалі 16 ГБ/с у PCIe 3.0 х8.
По різниці цифр нарешті зрозуміла твоя помилка? Чи досі "лишь бы придраться"? :D

Hum: 15.05.2023 02:24 Иначе бы вместо гддр6(х) распаивали ддр5 и не парились. Дёшево и сердито :laugh:
Взагалі дивний висновок.

Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Вибачте що не про розміри корпусів
У pci-e 4.0 x8 пропускная способность 16ГБ/с, это у х16 32 ГБ/с, соответственно у pci-e 3.0 х8 всего 8ГБ/с.
А Hum вообще не знает о чём говорит.
oversteve
Member

Захар Беркут: 15.05.2023 15:33 Зараз розірву тут шаблон одного естета, в мене cooler master haf x evo вбудований у меблі (стіл), дрібну коробку не брав тому що вона задушить залізо, а 10-15см зайвого простору всередині меблів - мені не шкода.
продумана мала коробка з нормальною вентиляцією нічого не душить і залізо може почувати себе краще, ніж у великому гробу
Hum
Member

Melofon
У pci-e 4.0 x8 пропускная способность 16ГБ/с, это у х16 32 ГБ/с, соответственно у pci-e 3.0 х8 всего 8ГБ/с.
А Hum вообще не знает о чём говорит.
И каким образом добиться синхронизации между чипами с разной частотой и задержками?
Последний раз редактировалось Hum 15.05.2023 18:20, всего редактировалось 1 раз.
Paradox1306
Member

Earanak: 15.05.2023 11:47 Так за это и любим форум. Были бы все адекватные и не-одноклеточные тут было бы постно и скучно.
А так вот читаешь и тепло на душе, и не скучно. Впрочем, на РуОверах веселее в этом плане :D
ні, якщо я захочу упоротий брєд почитати то я на срушні овери піду, а через відсутність банів потихеньку все туди і котиться
Papik
Junior

Melofon: 15.05.2023 10:57
Papik: 15.05.2023 10:51бо колись буди статтери.
Бред :facepalm: , тоесть сначало не будет а потом будет так считаете? Тогда и на Интел будет если такая игра кривая выйдет :gigi:
А 7700х3д был бы побыстрее 13600к.
Колись були статтери в іграх на 2700х, якось вже обійдусь без АМД.
Чи може я повинен повірити Васяну з форума, бо він каже що амд це зараз файно ? Він може й не знати що таке статтери.
ascord
Member

Afit: 15.05.2023 11:44 Господи... Сколько же здесь одноклеточных :facepalm:
Это ты ещё не был в теме вторжение в Украину :lol:
Earanak
Member

Paradox1306: 15.05.2023 18:20 ні, якщо я захочу упоротий брєд почитати то я на срушні овери піду, а через відсутність банів потихеньку все туди і котиться
Так уж вышло что упоротый бред можно и там и тут почитать. Там побольше, тут поменьше.
Может я энергетический вампир, читаю вот как люди ругаются из-за какой то билеберды, настроение подымается :rolleyes:
На Overclockers.NET вот скучно, как по мне. Слишком много там адекватов которые болтают про разгон железа :gigi:
Ответить