Colorful пропонує GeForce RTX 4070 з рідинним охолодженням

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Hotspur: 02.05.2023 16:03
Stray: 02.05.2023 14:25взагалі 4070 з умовним 7700(X) у одному контурі з крихітним 240 радіатором
ти в 420 помилку зробив. 240 його не охолодить :rotate:
мені й самому подабається ідея оверкіла і на 7800x3d треба Arctic 360 - але реалістично я не бачу проблем у сетапі що я озвучив :)

*вельми не рідкісна історія коли 7800x3d+rtx4090 ставлять на дві 240ки :-P
Robostyle
Member

А я бы поставил 4030 под кастом. Обязательно фуллкавер, а то как же, чип 20С а две фазы ГПУ греться будут?

Под анлокнутый бивис, на 4ГГц по чипу выехать. Ну чисто поржать.
gavr
Member

SKYJAKER: 02.05.2023 15:00 чи буде тоді 3Ггц по чіпу та 22-23Ггц по мам'яті питання відкрите
Вона і на 2кулерах вивозить пам'ять у 23т
tablestikus
Member

Цікаво, а чому з водою відяхи ніхто не додумався з виробників для більшого первфекціонизму роз'єм додаткового живлення не перенесли на радіатор і щоб кабелі до відяхи не йшли. Виглядало б гарно.
Melofon
Member

tablestikus

Тогда бы куча жил питания шли бы вокруг трубок под оплёткой или рядом отдельным кабелем, а до видяхи бы они шли в любом случае и выглядело бы это не сказал бы что очень красиво.
waryag
Member

Vermeer: 02.05.2023 13:24ждём воду с односекционным радиатором на 92мм у RTX 4060
9 секций... по 40 мм :rotate:
EvhenS
Member

Народ, ви тут приколюєтесь що вода на 200Вт карту поставлена, а я своїми очами бачив водоблок на 1050ті. Збоченці теж люди і вони створюють попит.
tablestikus
Member

Melofon: 02.05.2023 19:33 tablestikus

Тогда бы куча жил питания шли бы вокруг трубок под оплёткой или рядом отдельным кабелем, а до видяхи бы они шли в любом случае и выглядело бы это не сказал бы что очень красиво.
Ну ці жили в оплітку рівномірно, то чом би і ні. Ну було б на пару міліматрів товще шланги в оплітці

Отправлено спустя 46 секунд:
EvhenS: 02.05.2023 20:27 Народ, ви тут приколюєтесь що вода на 200Вт карту поставлена, а я своїми очами бачив водоблок на 1050ті. Збоченці теж люди і вони створюють попит.
Люди які просто хочуть воду в корпус - можуть її зробити на любому залізі, там робиться не заради потреби, там робиться для душі.
daesz
Member

tablestikus: 02.05.2023 20:33 Люди які просто хочуть воду в корпус - можуть її зробити на любому залізі, там робиться не заради потреби, там робиться для душі.
Можна купити маленький акваріум і поставити його всередину в системник, якщо так дуже хочеться води в корпусі :laugh:
Hells Angels
Member

Melofon: 02.05.2023 19:33выглядело бы это не сказал бы что очень красиво.
перекинути контакти до сторони МП .. так простіше було би навести красоту :)
Input_Lag
Member

Відеокарта з жідкістним охолодженням потірбна кожному.
lokkiuni
Member

Robostyle: 02.05.2023 17:06 А я бы поставил 4030 под кастом. Обязательно фуллкавер, а то как же, чип 20С а две фазы ГПУ греться будут?

Под анлокнутый бивис, на 4ГГц по чипу выехать. Ну чисто поржать.
Фулкаверов нет. А не ставить воду, имея кастом - по мне например куда более странное для всех железок горячее ватт так 30, просто потому что так проще.

Другое дело, что эта карта всё равно огромная и 2-слотовая к тому же, и зачем это всё надо - не очень понятно...
Melofon
Member

Hells Angels: 02.05.2023 21:09
Melofon: 02.05.2023 19:33выглядело бы это не сказал бы что очень красиво.
перекинути контакти до сторони МП .. так простіше було би навести красоту :)
Ну это вариант но надо чтоб и у корпуса в том месте была возможность подключения (отверстие для кабеля), или чтобы там в комплекте был угловой штекер который направлял бы кабель вниз, проще было бы сделать разъем питания на торце, благо карта не длинная.
Ответить