Таки приїхав до мене мій акційний Giant TCR Advanced 1 от
такий як на відео
У Джайнтів хороша ідеологія: рама супер, обвіс супер, колеса -
![mad :mad:](./images/smilies/mad.gif)
пара колес більше двох кіло, плюс покри по 400 грамм.
Поставив топові алю колеса dt swiss pr 1400 і покри Continental gp5000, відразу майже мінус кіло ваги. Виглядає агінь, тоненький тендітний вєл на тоненьких колесах
Єдине, що з гальмами мав сексу сьогодні більше, ніж за весь час роботи з вєлами:
- спойлер
- у Джайнта стояли диски на 6 болтів, а мені треба центр-лок, я тулив перехідник, потім перетулював, потім налаштовував щоб не чиркало, потім виявилося що на передній втулці лок не затягнути, перекинув диск з іншого вєла, стало краще але все ще не затягнуто бо моя тулза не підійшла для переднього колеса, знайшов центр лок іншого стандарту, знайшов що його можна затягнути тулзою для каретки, перерив коробки і знайшов тулзу для каретки і затягнув
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
Це я дуже кратко ще
Вийшов байк на 7.4 - 7.5 кіло, сьогодні погоняв його годину на трейнері шоб налаштувати посадку, завтра обкатаю на вулиці якщо не буде дощу. Тоді і пофоткаю.
Тепер в мене два гоночних вєла, попередній
отакий Трек Мадоне старожили мабуть памʼятають що мене на ньому трохи переїхали і після пів року спілкування зі страховою, я отримав гарну компенсацію, котра тоді пішла на мавіки, але якось я собі залишив моральне право купити новий вєл.