Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
kolesnukm
Member
ну камера в айфоні краща лише в відео запису, в фото я б не сказав що вона така крута, в інтерфейсі вже теж з кожним оновленням є більше лагів і фрізів, автономність ну теж таке, просто краще оптимізація із 3000 тримають як андроїд на 4000-5000, але не знаю чи це вартує в переплати 300-500$ в порівнянні з тими ж андроїдами
-
7mindfields
Member
Розумію що різна вагова категорія (в розрізі ціни, не сказав би, що по залізу він набагато слабший), не знаю на рахунок прямих конкурентів, але скролінг на 11 айфоні, незважаючи на його 60гц, набагато плавніший, ніж на шостому ванпласі (845 дракон та 6гб рами), де від того на скільки він рваний просто очі витікають (сам телефон пустий, встановлено лише декілька додатків), то так, це варто того, щоб переплатитиkolesnukm: ↑ 29.04.2023 09:17 ну камера в айфоні краща лише в відео запису, в фото я б не сказав що вона така крута, в інтерфейсі вже теж з кожним оновленням є більше лагів і фрізів, автономність ну теж таке, просто краще оптимізація із 3000 тримають як андроїд на 4000-5000, але не знаю чи це вартує в переплати 300-500$ в порівнянні з тими ж андроїдами
-
kolesnukm
Member
тому ще раз кажу, не існує ідеального смартфону, кожному щось подобається щось ні, хтось бачить шим а хтось ні, когось влаштовує іос а комусь треба функціонал андроід
-
7mindfields
Member
Та при чому тут суттєва різниця в технології дисплею чи самої ос, якщо я намагався сказати, що всі (або майже всі) андроїди на 60гц екранах - це повне лайно?kolesnukm: ↑ 29.04.2023 09:40 тому ще раз кажу, не існує ідеального смартфону, кожному щось подобається щось ні, хтось бачить шим а хтось ні, когось влаштовує іос а комусь треба функціонал андроід
-
kolesnukm
Member
так все залежить від оптимізації оболонки і її анімацій і желіза, тому і айфони здаються більш плавніш, на ютубі цілі ролики є як в якого виробника побудована анімація в інтерфейсі
-
snapdragon999
Member
У меня например от самсунга глаза болят через час .Я не могу амоледом пользоваться ,из за шим дискомфорт .В айфоне с этим получше .Хоть бы даже для здоровья ,если вам пофиг на глаза ,то пожалуйста .Самсунг не расстроиться))
-
Donate
Member
А я скажу шо від всих андроід смартфонів коли вмикається єко режим на пікселях дуже важко працювати так як 120/90Гц там дійсно відчуваються. Томущо там Гц не для того щоб були як на умовних бюджетниках а вони дійсно є. Всі тут знають що лаги та жорсткі переключення на 60 Гц дуже відчуваються в умовну сторону. На Xiaomi є баг в якому ютуб рендерится в 60 Гц завжди коли на умовному самсунгу цього нема. Тому із за таких перепадів кажеться що десь щось плавніше. Треба робити кінську оптимизацію щоб це все працювало7mindfields: ↑ 29.04.2023 09:30але скролінг на 11 айфоні, незважаючи на його 60гц, набагато плавніший, ніж на шостому ванпласі (845 дракон та 6гб рами), де від того на скільки він рваний просто очі витікають (сам телефон пустий, встановлено лише декілька додатків), то так, це варто того, щоб переплатити
Шимо чувствительные как ныли что пользоваться невозможно так и ноютsnapdragon999: ↑ 29.04.2023 11:26 У меня например от самсунга глаза болят через час .Я не могу амоледом пользоваться ,из за шим дискомфорт .В айфоне с этим получше .Хоть бы даже для здоровья ,если вам пофиг на глаза ,то пожалуйста .Самсунг не расстроиться))
https://www.notebookcheck.net/Apple-iPh ... html#toc-9
Последний раз редактировалось Donate 29.04.2023 12:54, всего редактировалось 1 раз.
-
snapdragon999
Member
https://www.notebookcheck-ru.com/Obzor- ... 002.0.htmlDonate: ↑ 29.04.2023 12:50Шимо чувствительные как ныли что пользоваться невозможно так и ноют7mindfields: ↑ 29.04.2023 09:30але скролінг на 11 айфоні, незважаючи на його 60гц, набагато плавніший, ніж на шостому ванпласі (845 дракон та 6гб рами), де від того на скільки він рваний просто очі витікають (сам телефон пустий, встановлено лише декілька додатків), то так, це варто того, щоб переплатити
Это при граничной норме 300гц
- спойлер
- Подсветка экрана мерцает с частотой 239.8 Гц. .
Стоит заметить, что частота 239.8 Гц относительно мала. Поэтому мерцание экрана может иметь некоторое негативное влияние на самочувствие, особенно при длительном использовании устройства.
Для сравнения, 53 % известных нам устройств не применяют PWM для изменения яркости, а среди тех, где PWM используется, типичная частота модуляции составляет 18986 Гц (мин. 5 Гц, макс. 3846000 Гц).
-
Donate
Member
- спойлер
- PWM flickering was identical to the Pixel 6 with uneven flickering between 176.1 and 376.6 Hz at minimum brightness and a more flatlined amplitude with increasing levels of brightness. Nevertheless, sensitive users might experience issues with the device, especially since DC dimming is not supported.
https://www.notebookcheck.net/Apple-iPh ... html#toc-9
А ось у айфону 240
Последний раз редактировалось Donate 29.04.2023 12:58, всего редактировалось 1 раз.
-
snapdragon999
Member
-
Donate
Member
13 моделі вже старі треба 14 купляти І єпл дивлячись на шим захотіли трішки зєкономитиsnapdragon999: ↑ 29.04.2023 12:58 https://www.notebookcheck-ru.com/Obzor- ... 771.0.html
вот 13 про ,недалеко ушел
-
snapdragon999
Member
зато есть наличие DC dimming )) Я лично манал такое брать за 50 штук еще и с таким диким шимом,пусть сами юзают свои стробоскопы ))Donate: ↑ 29.04.2023 12:5913 моделі вже старі треба 14 купляти І єпл дивлячись на шим захотіли трішки зєкономитиsnapdragon999: ↑ 29.04.2023 12:58 https://www.notebookcheck-ru.com/Obzor- ... 771.0.html
вот 13 про ,недалеко ушел
-
Volodimir
Member
"Проблема шима" в современных устройствах решается слепым тестом. В нём 0,001% пользователей увидят этого самого суслика. Вот и всё.
-
snapdragon999
Member
и то ШИМ при хорошей яркости ,если при 30 % вечером например при слабом освещении ниже 200 будет при норме 300гц ))Volodimir: ↑ 29.04.2023 13:36 "Проблема шима" в современных устройствах решается слепым тестом. В нём 0,001% пользователей увидят этого самого суслика. Вот и всё.
-
Alexsandr
Member
Тест должен быть днями или неделями, где же такое взять.Volodimir: ↑ 29.04.2023 13:36 "Проблема шима" в современных устройствах решается слепым тестом. В нём 0,001% пользователей увидят этого самого суслика. Вот и всё.
-
MrLacusta
Junior
В каки магаз Киева можно покупать смарты (если можно в личку)Все ети цитрусы,Комфи есть только то, что на стендах ,,,,
-
Volodimir
Member
MrLacusta
вы плохо спрашиваете
вы плохо спрашиваете
-
MrLacusta
Junior
Я не знаю где покупать телефон для телеги,,, за 250$
-
Nedis
Member
Ребят, такой вопрос. Хочется не в далеком будущем приобрести новый телефон. Сейчас сижу с редми нот 8 про, не считая камеры и зарядки, не всё так плохо Имеется интерес к пикселю, но за них не много слышал, да и продаются через барыг с переплатой, так как к нам официально не завозится Что скажите? Особенно интересно за бюджетные "а" модели. Сейчас висит 6а и вроде скоро выходит 7а. Так же смотрел на самсунги, но я немного ахренел с того, что новый а34 с оф. гарантией стоит 16к (понимаю, инфляция и тд., но не отменяет факта, что я афигел).
-
er[socrates]
Member
А-серия самсунгов для 3 года сильно подорожала в долларе, на 60-80%, во всем мире. Это политика самсунгов.
Пиксели неофициалы, но на "а" модели конской наценки из-за этого нет. Да и на обычные тоже.
Пиксели неофициалы, но на "а" модели конской наценки из-за этого нет. Да и на обычные тоже.