10600к тобі не вистачає ? Чи скоріше чогось іншого
Перше що треба робити як тобі вже казали, це нормально інсталювати драйвера на карту і промоніторити нагрузку.
В фолауті 4 різницю фпс з 970 на глаз визначав?
nochnik89: ↑
19.04.2023 09:57jack007
удалите черед дду драйверы .
Display Driver Uninstaller cкачайте . Удалите драйвера на видеокарту. Скачайте с сайта нвидии драйверы под 4070 и установите заново. Потом отпишитесь
там краще систему з нуля, а не обмежуватись дду, бо чує моя душа там в тій системі навіть динозаврів ще можна знайти
перебийте вінду і скачайте чисто драйвера (не джифорс експіріанс, а саме дрова)
про графіки від афтебьорнінг вже написали
гра на ссд чи хдд?
бо після слів про "динозаврів" думаю це актуальні питання
10600к тобі не вистачає ? Чи скоріше чогось іншого
Перше що треба робити як тобі вже казали, це нормально інсталювати драйвера на карту і промоніторити нагрузку.
В фолауті 4 різницю фпс з 970 на глаз визначав?
ну ви можете нормально написати ж що зробити тоді.
В мене рік тому стояла 970, я видалив прогу джіфордса і зараз поставив наново і вона качнула мені дрова.
В фалауті я був в місті де дуже навантаження велике, там було 40-45, зараз теж саме. Але я не знаю чи лаунчер мені сам поставив ультра все чи ні. Але факт в тому що не може фолич там давати мало фпс же, гра стара як світ вже.
Paradox1306: ↑
19.04.2023 10:00
там краще систему з нуля, а не обмежуватись дду, бо чує моя душа там в тій системі навіть динозаврів ще можна знайти
перебийте вінду і скачайте чисто драйвера (не джифорс експіріанс, а саме дрова)
про графіки від афтебьорнінг вже написали
гра на ссд чи хдд?
бо після слів про "динозаврів" думаю це актуальні питання
гра на ХДД, але тестував фолич 4 він на ССД був.
Вінді десь 2 роки від сили
Ви поки що не зробили майже жодної рекомендації, які Вам надали, а чогось хочете. На 3 сторінки розписано, що робити.
мені рекомендували переставити дрова, подивитись навантаження і температуру ЦП, почистити за допомогою проги старі дрова - все це я зробив. Результату нуль.
Залишилось ще вінду переставити.
jack007: ↑
19.04.2023 11:39В мене рік тому стояла 970, я видалив прогу джіфордса і зараз поставив наново і вона качнула мені дрова.
Дрова я би ставив без експіріансів всіляких і на чисту, там є галочка для цього.
А по хорошему перевстанови винду. Не може бути такий фпс на твоїй системі, якщо з нею нема проблем.
ось ше цікаво. Я тестував ГТА5 у себе, і там лок 75 фпс в мене, але бувало і до 65 падало. А цих тестах повинно було більше 200 фпс. Це як так не розумію.
спойлер
Відправлено через 3 хвилини 43 секунди:
а ось тест для моєї старої 970, в мене десь такий і є фпс )
jack007: ↑
19.04.2023 11:39В мене рік тому стояла 970, я видалив прогу джіфордса і зараз поставив наново і вона качнула мені дрова.
Дрова я би ставив без експіріансів всіляких і на чисту, там є галочка для цього.
А по хорошему перевстанови винду. Не може бути такий фпс на твоїй системі, якщо з нею нема проблем.