Последние статьи и обзоры
Новости
Ілон Маск хоче створити TruthGPT
-
g3_angold
Member
Предлагаю обсудить Ілон Маск хоче створити TruthGPT
-
Васильович
Member
Це той самий Маск, який нещодавно кричав, що розвиток ШІ треба призупинити?Ілон Маск хоче створити TruthGPT
-
7mindfields
Member
Бо то неправильний розвиток ШІ, на відміну від того, розробкою якого займається маскВасильович: ↑ 18.04.2023 12:17Це той самий Маск, який нещодавно кричав, що розвиток ШІ треба призупинити?Ілон Маск хоче створити TruthGPT
-
Lekrs
Member
Марс вже покорили, настав час зрозуміти природу всесвіту
-
eilef
Member
Какой же он конченный
-
Enombre de soberano
Member
Не бачу ніяких протиріч - він валав про призупинення, а мав на увазі "мене підождіть".Васильович: ↑ 18.04.2023 12:17Це той самий Маск, який нещодавно кричав, що розвиток ШІ треба призупинити?
А якщо серйозно, то у цих gpt-перегонах виграє той, хто перший імплементує ці системи у свої системи пошуку на безкоштовній основні та без лімітів запитів.
-
Hum
Member
eilef
Один из немногих кому мстят собственные дети сменой пола. По сути главное достижение в жизни Илона Маска.
Один из немногих кому мстят собственные дети сменой пола. По сути главное достижение в жизни Илона Маска.
-
brozzy
Member
Як одразу трампом запахло з його "Truth Social". Чергове міністерство правди роблять, одразу б вже "Каліфорніську правду" починав видавати, та у твіттері на лого лєніна повісив би замість Доге.7mindfields: ↑ 18.04.2023 12:22 Бо то неправильний розвиток ШІ, на відміну від того, розробкою якого займається маск
Последний раз редактировалось brozzy 18.04.2023 12:42, всего редактировалось 1 раз.
-
FreezerUA
Member
Так microsoft здається вже це зробила. Чи я щось плутаю?Enombre de soberano: ↑ 18.04.2023 12:26Не бачу ніяких протиріч - він валав про призупинення, а мав на увазі "мене підождіть".Васильович: ↑ 18.04.2023 12:17Це той самий Маск, який нещодавно кричав, що розвиток ШІ треба призупинити?
А якщо серйозно, то у цих gpt-перегонах виграє той, хто перший імплементує ці системи у свої системи пошуку на безкоштовній основні та без лімітів запитів.
-
Dr_reg
Junior
У Microsoft Bing вже це зробили.Enombre de soberano: ↑ 18.04.2023 12:26 А якщо серйозно, то у цих gpt-перегонах виграє той, хто перший імплементує ці системи у свої системи пошуку на безкоштовній основні та без лімітів запитів.
-
curious user
Junior
Більше всього виграє Куртка. Коли ж вони вже нажеруться!
-
Enombre de soberano
Member
FreezerUA
Dr_reg
Хіба вони не намагалися запровадити платну підписку?
Dr_reg
-
Dr_reg
Junior
Я вже користуюсь у браузері Edge безкоштовно. Може щось зміниться, але зараз все безкоштовно.Enombre de soberano: ↑ 18.04.2023 13:00 FreezerUA
Dr_reg
-
Enombre de soberano
Member
Dr_reg
Зрозуміло, дякую.
Зрозуміло, дякую.
-
Васильович
Member
Помста рівня "куплю квиток і піду пішки, назло кондуктору"Hum: ↑ 18.04.2023 12:29Один из немногих кому мстят собственные дети сменой пола
-
Lucas55
Member
- Откуда: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
Вже скоро - " Ілон Маск створив криптовалюту, яка дозволяє інвестувати в ШІ, (TGPT Coin)"
-
Martix
Member
Правда, основанная на догадках теоретиков. Забавно как он буде приходить к "истине" анализируя "желтый" интернет Лучше бы ИИ использовали для поиска научных открытий, а с "правдой" и GPTChat великолепно справляется.
-
DuckRider
Member
Будет сверять с методичкой республиканцевMartix: ↑ 18.04.2023 13:22 Правда, основанная на догадках теоретиков. Забавно как он буде приходить к "истине" анализируя "желтый" интернет Лучше бы ИИ использовали для поиска научных открытий, а с "правдой" и GPTChat великолепно справляется.
-
Martix
Member
Попробовал GPT напрячь теорией и предположениями:
Хочется, чтоб мог. Видать эта возможность просто скрыта, т.к. создавать собственные изображения, хотя-бы на основе представленной информации в интернете графические AI могут.Я могу рассказать о различных теориях, исследованиях и концепциях, но я не могу иметь личных предпочтений или субъективных взглядов. Моя работа - помогать людям получить достоверную информацию и ответы на их вопросы на основе существующих научных знаний.
-
Mad Dog
Member
Я у скайпі )Dr_reg: ↑ 18.04.2023 13:02 Я вже користуюсь у браузері Edge безкоштовно.