Последние статьи и обзоры
Новости
Огляд та тестування відеокарти MSI GeForce RTX 4070 Gaming X Trio 12G. Левіафан середнього рівня
-
terminahtor
Member
Пропоную обговорити Огляд та тестування відеокарти MSI GeForce RTX 4070 Gaming X Trio 12G. Левіафан середнього рівня
Все чітко. За половину ціни від 4090 отримуєш половину продуктивності. Якщо раніше градація цін між лінійками була схожа на логірифмічну, то зараз чітко лінійна.
Все чітко. За половину ціни від 4090 отримуєш половину продуктивності. Якщо раніше градація цін між лінійками була схожа на логірифмічну, то зараз чітко лінійна.
-
unlnu
Member
На розміри вплинуло дуже добре, що не в кожен корпус влізе? дивина та й годі...Відеокарта MSI GeForce RTX 4070 Gaming X Trio 12G вийшла доволі цікава. Вона має масивну систему охолодження з трьома вентиляторами, але це не дуже вплинуло на її вагу. А ось на розміри вплинуло й дуже добре, і новинка нагадує адаптери високого рівня, через що не в кожен корпус вона влізе. Але завдяки такому кулеру вона тиха та холодна, ще й у комплекті є підпірка, яка знизить ризик прогинання довгої карти.
Про яке прогинання може бути мова, якщо сама плата коротка?
-
gavr
Member
Друга картка тестується і ні якого оверклокінгу не має ((
-
fringrug
Member
в мене лише одне питання, чому в 40х серії майже всі відеокарті 140+ висотою?
Коли дивишся на асуси/гігабайти/мсі складається враження, що в них для 4070/4070ті/4080 одна друкована плата та охолодження і не заморачуються, щоб для карти яка споживає 200 Вт зробить більш компактну компоновку.
Коли дивишся на асуси/гігабайти/мсі складається враження, що в них для 4070/4070ті/4080 одна друкована плата та охолодження і не заморачуються, щоб для карти яка споживає 200 Вт зробить більш компактну компоновку.
-
Paradox1306
Member
це опонентом для 4070 7900хт обізвали?У старому тесті GeForce RTX 4070 трошки програє «червоному» опоненту, тоді як в нових добре обходить його.
-
max1024
Retroclocker
Глядя на этот крошечный кусочек текстолита не понимаешь, а за что собственно платить $? Условно на какой-нибудь GTX275, GTX570, GTX670 ... элеметов и самой PCB было больше. Видимо современная тенденция: уменьшение PCB и обвязки - увеличение габаритов СО.
-
eilef
Member
С такими ценами - не нужно. Там рукой до 4070ti подать, лучше уж ее взять чем отдавать 1к у.е. за 4070.
-
Ostin
Member
Що за маячня?eilef: ↑ 18.04.2023 10:43отдавать 1к у.е. за 4070
-
nikolaiii
Member
Мабуть фізику прогуляв? Уяви собі що система охолодження то важіль, чи потрібно йому тиснути на плату?unlnu: ↑ 18.04.2023 10:06Про яке прогинання може бути мова, якщо сама плата коротка?
-
fringrug
Member
В Україні - так, а от на невегг різниця в ціні між 4070 і 4070ті починається від 200-250 доларів...eilef: ↑ 18.04.2023 10:43 С такими ценами - не нужно. Там рукой до 4070ti подать, лучше уж ее взять чем отдавать 1к у.е. за 4070.
-
white_noise
Member
хлопці, а кров українців до рук не прилипала коли на огляд залізо MSI взяли?
для розуміння про що мова: дивитесь його на варто бо може знудити, можно просто прочитати опис:
для розуміння про що мова: дивитесь його на варто бо може знудити, можно просто прочитати опис:
Последний раз редактировалось white_noise 18.04.2023 11:10, всего редактировалось 1 раз.
-
Paradox1306
Member
не прилипала, бо ніхто з їх ринку по факту і не вийшов. виходить ви пропонуєте закривати оверклокерс бо як возили все на росію так і возять?white_noise: ↑ 18.04.2023 11:06 хлопці, а кров українців до рук не прилипала коли на обзор залізо MSI взяли?
Последний раз редактировалось Paradox1306 18.04.2023 11:08, всего редактировалось 1 раз.
-
eilef
Member
Цены в наших магазах на карты такого типа около 35к. Это ~950-1к у.е. Влупили такую цену и за Asus TUF и уже 32к за "бюджетный дуал". Очень "привлекательная покупка". В первый день была одна две карты по 28,5-29к а сейчас 32+
Барыги полные барыги. Даже если считать у.е. по 40 (хотя доллар сейчас 37-38) то будет с налогами 29к. Но у нас все как всегда. По этому если не будет "коррекции" цен, и они не упадут до вменяемых, смысла в этой карте за такие деньги у нас ноль. Лучше взять или 4070ti (если денег больше есть), или 6800XT (если меньше и фреймген + DLSS не так важны).
Тут по справедливости должно быть не пофиг не нам (хотя бы я добавил их в спонсоров терроризма), а уже самой компании. Как им там, нормально работать в стране которая выступает за ликвидацию Тайваня и весь народец поддерживает захват острова Китаем? Но им наверное ок.white_noise: ↑ 18.04.2023 11:06 хлопці, а кров українців до рук не прилипала коли на обзор залізо MSI взяли?
-
white_noise
Member
а хто ще з топ п'ять виробників заліза за останній рік у москвобаді офіційну презентацію проводив?Paradox1306: ↑ 18.04.2023 11:07 не прилипала, бо ніхто з їх ринку по факту і не вийшов. виходить ви пропонуєте закривати оверклокерс бо як возили все на росію так і возять?
-
Paradox1306
Member
я знаю що всі рекламу купують, не виходять з ринку і тд.white_noise: ↑ 18.04.2023 11:13а хто ще з топ п'ять виробників заліза за останній рік у москвобаді офіційну презентацію проводив?Paradox1306: ↑ 18.04.2023 11:07 не прилипала, бо ніхто з їх ринку по факту і не вийшов. виходить ви пропонуєте закривати оверклокерс бо як возили все на росію так і возять?
вас презинтація має напрягати чи реальна присутність і ведення бізнесу на болотах?
-
Feras
Member
Думаю у цій темі ПР-шик МСІ вже не з'явиться та і взагалі схоже йому і всьому Українському офісу треба шукати нову роботу.white_noise: ↑ 18.04.2023 11:06 хлопці, а кров українців до рук не прилипала коли на огляд залізо MSI взяли?
-
KOLOBOKOLOM
Junior
берем один из популярнейших магазинов росии и смотрим на бренды 4070white_noise: ↑ 18.04.2023 11:13а хто ще з топ п'ять виробників заліза за останній рік у москвобаді офіційну презентацію проводив?Paradox1306: ↑ 18.04.2023 11:07 не прилипала, бо ніхто з їх ринку по факту і не вийшов. виходить ви пропонуєте закривати оверклокерс бо як возили все на росію так і возять?
- спойлер
-
Павло
Member
Купіть один раз нормальний корпус і не «партесь»)fringrug: ↑ 18.04.2023 10:26 в мене лише одне питання, чому в 40х серії майже всі відеокарті 140+ висотою?
-
7mindfields
Member
Зараз би нити з приводу того, що вони пхають оверкілл охолоджування в молодші карти шо, не лізе в твою мініатх збірочку?fringrug: ↑ 18.04.2023 10:26 в мене лише одне питання, чому в 40х серії майже всі відеокарті 140+ висотою?
-
fringrug
Member
Повилазили любітелі великих гробів і, що є лише моя думка і неправильна . Я за альтернативи і за вибір під будь які потреби.7mindfields: ↑ 18.04.2023 11:47Зараз би нити з приводу того, що вони пхають оверкілл охолоджування в молодші карти шо, не лізе в твою мініатх збірочку?fringrug: ↑ 18.04.2023 10:26 в мене лише одне питання, чому в 40х серії майже всі відеокарті 140+ висотою?