Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Hells Angels
Member
Donate порішайте питання з гуглом, щоб до нас офіційно завозились пікселі
-
Donate
Member
Або купуйте смартфон йкий буде лагати вже сьогодні, зато офіційно З тоною bloatware Вибір у нас дуже не великий Один фіг у нас всі великі дядьки ухиляються від податків через тонну фопівHells Angels: ↑ 13.04.2023 20:15 Donate порішайте питання з гуглом, щоб до нас офіційно завозились пікселі
-
Hells Angels
Member
Donate
привези піксель, дай на нього офф гарантію і постав по прайсу редмі ноте 12 про .. і відразу маякуй в лс, я візьму.
привези піксель, дай на нього офф гарантію і постав по прайсу редмі ноте 12 про .. і відразу маякуй в лс, я візьму.
-
Donate
Member
Ну вам же ніхто не відмовляє спонсорування партії китая поки що Да і я ж не можу вам заборонити купувати лайно за 14к. Має він гарантію або не має це не відмовляє що телефон напічканий bloatware і spyware, має трешовий SoC три річної давнини, має дуже слабку підтримку у софтовій частині, має 120 Гц для того щоб було, камера яка просто є. Дуже якісне вкладання ваших коштів Останні 2 роки сяомі плюють вам у лице, а всі облизуються як смачноHells Angels: ↑ 13.04.2023 20:47 Donate
Раніше це топ за свої кошти було, тепер за межами китаю сяомі скидує всякий непотріб з барського столу в них то є версії кращі і дешевші але це для своїх, на "глобал" будуть непотріб вивалювати так як дуже токсичні (ще найдіть гірше) китайці їх там сжеруть за таке.
-
Hells Angels
Member
Donate
Не кожен вміє/хоче шаритись по ібеям/амазонам купляти там, та при поломці віддавати пятак ще тому що смарт не офф, запчастини дорого. Давай альтернативу, а не китай напічканий програмами не купляй ходи з нокією 1100
Не кожен вміє/хоче шаритись по ібеям/амазонам купляти там, та при поломці віддавати пятак ще тому що смарт не офф, запчастини дорого. Давай альтернативу, а не китай напічканий програмами не купляй ходи з нокією 1100
-
Donate
Member
На ОЛХ і хотлайні як сміття за адекватним прайсом як для нашої країни Да і люди у нас бідні тому що дурні та кошти взагалі рахувати не уміютьHells Angels: ↑ 13.04.2023 21:09 Donate
Знаю від людей які займаються продажами/ремонтами що шанс того що воно гавкне не дуже великий близько 0,1% можливо навідь менше, тому більшістть магазинів купляють сірі аппарати та тримають свою гарантію (це не стосується лайна по типу престіжіо, зте і ко брак там ДУЖЕ великий). Якщо телефон зроблений дуже якісно брака в нього мінімум.запчастини дорого
-
Hells Angels
Member
треба додати криві руки ще інколи, випав гавкнув дисплей і ой чого так дорого.Donate: ↑ 13.04.2023 21:39Якщо телефон зроблений дуже якісно брака в нього мінімум.
тобто кожен може з мінімальною зп дозволити собі смарт за 20к ?Donate: ↑ 13.04.2023 21:39На ОЛХ і хотлайні як сміття за адекватним прайсом як для нашої країни Да і люди у нас бідні тому що дурні та кошти взагалі рахувати не уміють
-
Donate
Member
Якщо це ОЛЕД дешевше вже новий купуватиHells Angels: ↑ 13.04.2023 21:47треба додати криві руки ще інколи, випав гавкнув дисплей і ой чого так дорого.
Це все залежить від призначення. Якщо телефон повинен просто бути і з нього інколи треба звонити це одне, якщо люди від нього очікують більшого це вже інше і за це все потрібно платити. Готовий ти до цього чи ні це вже друге. Але за мінуси любого дивайсу ніяка собака говорити не буде. Скаже що 8 ядер крута камера, а не ділі це лайно собаче, а ти вже всьо купив повертати або продавати це геморой ще тойHells Angels: ↑ 13.04.2023 21:47 тобто кожен може з мінімальною зп дозволити собі смарт за 20к ?
-
Hells Angels
Member
Donate: ↑ 13.04.2023 22:00Це все залежить від призначення.
- спойлер
- знайома працює в соц-захисті бачить людей з новими іфонами, але допомогу давай
-
7mindfields
Member
Hells Angels: ↑ 13.04.2023 21:09 Не кожен вміє/хоче шаритись по ібеям/амазонам купляти там, та при поломці віддавати пятак ще тому що смарт не офф, запчастини дорого. Давай альтернативу, а не китай напічканий програмами не купляй ходи з нокією 1100
Так хуавей теж КитайHells Angels: ↑ 13.04.2023 22:34 Людей не парить купівля Хуавей, з костилями накатують гугло-сервіси і все.
Щось заказати з-за кордону не кожен вміє/хоче, а правильно накатити гугло-сервіси (які до речі не всі працюють на хуавеї, якщо що) кожен вміє і хоче з самого народження
-
Hells Angels
Member
я про то что его берут потому что хотят к примеру P-серию и готовы смирится со всеми трудностями использования, а не то что в крови все скиллы по настройке через адб и до рута, с 0 шансом получить кирпич7mindfields: ↑ 14.04.2023 01:21а правильно накатити гугло-сервіси (які до речі не всі працюють на хуавеї, якщо що) кожен вміє і хоче з самого народження
-
Hum
Member
Скорее всего внутри КНР конкуренция гораздо выше чем на глобальном рынке поэтому если хочешь удержаться на плаву то надо продавать дешевле и с лучшей начинкой.Donate
Раніше це топ за свої кошти було, тепер за межами китаю сяомі скидує всякий непотріб з барського столу в них то є версії кращі і дешевші але це для своїх, на "глобал" будуть непотріб вивалювати так як дуже токсичні (ще найдіть гірше) китайці їх там сжеруть за таке.
-
Andrew_R30
Member
Народ, хочу змінити Huawei P10 (VTR-L29) 32GB в свій час віддав за нього в районі $700, можу сказати він свою вартість відпрацював.
Можете щось порекомендувати, бюджет до 23.5к.
-
Donate
Member
Pixel 6a Я взагалі іншого варіанту не бачу якщо не потрібен зум обл ігровий аппарат А викидувати шалені кошти і отримувати теж саме ну то вже такєAndrew_R30: ↑ 24.04.2023 02:01 Народ, хочу змінити Huawei P10 (VTR-L29) 32GB в свій час віддав за нього в районі $700, можу сказати він свою вартість відпрацював.
-
er[socrates]
Member
pixel 7 уже тогда. как раз 23 тыс стоит сейчас. в 6а всё-таки есть вопросы по шиму и прочим мелочам, которые достались в наследство от оригинальной шестеркиDonate: ↑ 24.04.2023 02:11Pixel 6aAndrew_R30: ↑ 24.04.2023 02:01 Народ, хочу змінити Huawei P10 (VTR-L29) 32GB в свій час віддав за нього в районі $700, можу сказати він свою вартість відпрацював.
-
TypStar
Member
а хто де брав Pixel 7 на хотлайні море якихось ноу нейм магазинів..
-
kolesnukm
Member
в ідеалі когось попросити привезти з країн де вони офіційно продаються, а так ebay можна нові в районі 380-450$ взяти, навіть з митом дешевше ніж в нас
-
snapdragon999
Member
Берите айфон или самсунг и не парьте мозг
-
TypStar
Member
дай грошейsnapdragon999: ↑ 24.04.2023 13:17 Берите айфон или самсунг и не парьте мозг
-
7mindfields
Member
А сьомий піксель тобі безкоштовно дають?TypStar: ↑ 24.04.2023 13:43дай грошейsnapdragon999: ↑ 24.04.2023 13:17 Берите айфон или самсунг и не парьте мозг