Последние статьи и обзоры
Новости
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор темы:
mklm
-
Бумик
Member
acidburn
спасибо,с этим разобрался.Только на этой материнке когда поставить *тип диска 48 или 49 *,то можно вручную прописывать данные.
Но диск не инитится,по крайней мере на нем установлена вин 98 и ничего не грузится.
Диск Connor CFS541A,то бишь,540 мБ.Сегодня попробую установить на материнке сокет 462 вин95 в минималках и дальше пробовать на этой 486-ой загрузиться.
Сейчас одну из плат расширения ISA I/O подключил на плате сокет 462(которая с ИСА разьемом).Диск не инитится.
Есть еще 2 подобных платы,после работы попробую их подключить.
спасибо,с этим разобрался.Только на этой материнке когда поставить *тип диска 48 или 49 *,то можно вручную прописывать данные.
Но диск не инитится,по крайней мере на нем установлена вин 98 и ничего не грузится.
Диск Connor CFS541A,то бишь,540 мБ.Сегодня попробую установить на материнке сокет 462 вин95 в минималках и дальше пробовать на этой 486-ой загрузиться.
Сейчас одну из плат расширения ISA I/O подключил на плате сокет 462(которая с ИСА разьемом).Диск не инитится.
Есть еще 2 подобных платы,после работы попробую их подключить.
-
offece-trader
Member
А 370 процессоры (кроме туалатинов, с ними все понятно) какой то интерес представляют или нет ?
-
radical
Member
Некоторые имеют коллекционную ценность.
Но туалатины я тоже не переоценивал бы.
Но туалатины я тоже не переоценивал бы.
-
spoglyadach
Member
цікаво а 775 тільки я колекціоную, чи є ще хворі люди? На вихідних щось згадав, що жодного разу не давав під хвіст цій материнці. Але ставити туди башню було помилкою, треба якусь воду чіпляти.
- спойлер
-
ApostolCV
Member
spoglyadach,Це якщо я правильно розумію "самий жир " на 775 , з будь якого проца можна видати всі соки.
З 775-х я збираю виключно певні , цікаві для мене проци( їх не багато). Хоча деякі хотів би ще дістати.
З 775-х я збираю виключно певні , цікаві для мене проци( їх не багато). Хоча деякі хотів би ще дістати.
-
spoglyadach
Member
Не знаю, багато хто тірібонькає на P5Q3 Deluxe, але я ще не тестував, там з пам'ятю проблеми, вона їсть тільки планки на 4Гб. З моїх трьох комплектів 4х4 нічого не працювало більше 2 планок. 16Гб DDR3 які запрацювали на ній у повному об'ємі я здобув лише після початку війни. Доїхали вони мені з eBay десь у травні, купив на аукціоні напередодні взятія Києва за 3 дні. Якось потестую, самому цікаво, бо я впевнений що DDR2 яка нормально бере 1200+ натягне ці ранні DDR3 з сумнівними таймінгами, хоча в мене не найгірший варінт 9-9-9-24.ApostolCV: ↑ 12.04.2023 21:04 spoglyadach,Це якщо я правильно розумію "самий жир " на 775 , з будь якого проца можна видати всі соки.
А що за проци цікаві? Я юзав тільки 8200 та 9450, більш ранні пройшли повз, поки я мучився на AMD, хоча пропустити пекельні P965 та Q6600 то не найгірший сценарій
-
ApostolCV
Member
З корів я знайшов всі які цікавили, а саме :(X6800,QX9650,E7600 - головні, і молодший селерон 420)
Всякі/інші мусорні дуо які якимось чином попали "на вагу" не рахую .
До колекції Netburs-ів на 775 хочу доповнити екстрімовськими Pentium D . Хоча маю їх аналог.
І звичайно хочу міфічний 775 XE Gallatin
До колекції Netburs-ів на 775 хочу доповнити екстрімовськими Pentium D . Хоча маю їх аналог.
-
spoglyadach
Member
В мене QX9650 це головне розчарування, а двоядерний екстрім пару разів потрапляв на очі, але я щось не взяв.ApostolCV: ↑ 12.04.2023 21:25 З корів я знайшов всі які цікавили, а саме :(X6800,QX9650,E7600 - головні, і молодший селерон 420)
Набрав з десяток селерон 347, але далі 5,1Ггц так і не пішов, бо треба воду ставити, а це купа возні.
Pentium D теж хочу взяти, бо маю тільки самий всратий екземпляр 940 на 130Вт, який я спеціально замовляв колись через величезний TDP. Вони останній час дуже рідко трапляються, колись весь лох був ними завалений, які хочеш. Ну і 820 які працюють на перехідних материнках під AGP по типу Asrock
-
mklm
Member
не правильноApostolCV: ↑ 12.04.2023 21:04 Це якщо я правильно розумію "самий жир " на 775 , з будь якого проца можна видати всі соки.
-
spoglyadach
Member
А що там вижимає всі соки на 775mklm: ↑ 12.04.2023 21:40 не правильно
-
radical
Member
xeon 771 на 4 треда?ApostolCV: ↑ 12.04.2023 21:25
-
acidburn
Member
Не можу поки що звикнути до поєднання 775 і "раритет", на цій платі цілком зручно і зараз можна працювати, якщо апгрейднути по максимуму. Навіть майже всі ігри підуть, з відповідною відяхою.spoglyadach: ↑ 12.04.2023 20:34 цікаво а 775 тільки я колекціоную, чи є ще хворі люди? На вихідних щось згадав, що жодного разу не давав під хвіст цій материнці. Але ставити туди башню було помилкою, треба якусь воду чіпляти.
-
ApostolCV
Member
radical, саме так.
-
radical
Member
ApostolCV
ніяких проблем не виникло з запуском?
мод звичайний, стікер+мікрокоди?
ніяких проблем не виникло з запуском?
мод звичайний, стікер+мікрокоди?
-
ApostolCV
Member
radical, використовував плати від Gigabyte (GA-P35-DS3) померла під Зеоном під час одного з розгонів . Дивний випадок оскільки невеликий був розгін (хоча проц сам по собі 130Вт)
Також на цій заводив але із-за дефектів не поїхало.
Гігабайти по дивному збігу обставин усіядні і мають мікрокоди.
І в Абіт P35-PRO XE теж завелися без мікрокодів . Просто зі стікером.
Також на цій заводив але із-за дефектів не поїхало.
Гігабайти по дивному збігу обставин усіядні і мають мікрокоди.
І в Абіт P35-PRO XE теж завелися без мікрокодів . Просто зі стікером.
-
Sanьka
Member
Там якийсь був з НТ, по суті перший "гіперпень"(2/4).ApostolCV: ↑ 12.04.2023 21:25До колекції Netburs-ів на 775 хочу доповнити екстрімовськими Pentium D .
-
spoglyadach
Member
Я купував собі 775 у 2008 році і це вже була плата X38, це вже був майже захід сонця, під мої задачі це було більше ніж треба.acidburn: ↑ 13.04.2023 00:04 Не можу поки що звикнути до поєднання 775 і "раритет", на цій платі цілком зручно і зараз можна працювати, якщо апгрейднути по максимуму. Навіть майже всі ігри підуть, з відповідною відяхою.
Пройшло вже 15 років, ви пропонуєте мені сісти на неї і щось там робити? Звісно що якісь старі ігри там працюють, сучасні теж так собі але працюють і це якщо взяти топові проци + пам'ять + розгон. Але як бути з рендером 4ядра проти 16 потоків + 32Мб L3 якого нема у 775 взагалі.
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
ApostolCV
Теж маю Xeon 5060
radical
На bois-mods.com просив, щоб зробили мод під P5QC. З плат маю, Asus Commando, Biostar i45 Tpower, Asus P5E3 WS Pro, ASRock 4CoreDual-SATA2, на ремонті ga-x48-dq6. Може ще щось забув)
Теж маю Xeon 5060
radical
На bois-mods.com просив, щоб зробили мод під P5QC. З плат маю, Asus Commando, Biostar i45 Tpower, Asus P5E3 WS Pro, ASRock 4CoreDual-SATA2, на ремонті ga-x48-dq6. Може ще щось забув)
-
radical
Member
Є такі.NikolaZack: ↑ 13.04.2023 14:13 З плат маю, Asus Commando, Biostar i45 Tpower, Asus P5E3 WS Pro, ASRock 4CoreDual-SATA2, на ремонті ga-x48-dq6. Може ще щось забув)
- спойлер
-
Asus
P5PE-VM
P5VD2-MX
P5VDC-MX2.0
Asrock
775i865PE
775i865G 2.0
775Dual-VSTA
GA-8I865G775-G-RH
Albatron 775 i865