Огляд бездротової механічної ігрової клавіатури ASUS ROG Azoth

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

7mindfields
Я не розумію як можна користуватись клавою без намблоку.
Понапридумували всякого бумерського лайна, а нормальні люди мучаються.
Melofon
Member

terminahtor

Никто не мучается если оно им не нужно, вы не понимаете как можно а я уже не понимаю нафига мне полноразмерное одоробло, но почему то я понимаю что кому-то может для работы оно и надо и не удивляюсь как люди пользуются этими лопатами, вы же на оверклокерс вроде давно и до сих пор простые истины не дошли :gigi:
terminahtor
Member

Melofon
У цілому, я ж не проти, але зараз як раз тенеденція на кастровані клави, їх на любий смак є, хоч раком, хоч боком, хоч з підскоком, а повноформатних - хрін да ніхріна. Я вже мовчу про ANSI розкладку. Я все життя користувався двоповерховим ISO Enter-ом.
Последний раз редактировалось terminahtor 11.04.2023 15:32, всего редактировалось 2 раза.
big_bang
Member

terminahtor: 11.04.2023 14:53 7mindfields
тут треба розділяти завдання
на робочому пк має бути num, а от на своєму (домашньому) він мені не дуже потрібен)
але це моє B-)
Melofon
Member

terminahtor

И слава яйцам, бо раньше в масс-маркет ничего кроме полноразмерных и небыло, теперь есть на любой вкус, и тенденция такая что многие переходят с полноразмерных на укороченный вариант вот и масс-маркету пришлось подстраиваться, мне лично на столе для мышки стало больше места для движений и я доволен.
terminahtor
Member

Melofon
Тю, я собі більшого стола купив)))
oversmoke
Member

Отличная клавиатура и совсем недорого. Вот добавить бы туда ещё цифровой блок и за 20 000 грн была бы идеальной. А так, обрезок.
Artem_K
Member

Melofon
Мне полноразмерка пригодилась - выпаял свитч из неиспользуемых кнопок и поставит на место полетевшего ))
Paradox1306
Member

Artem_K: 11.04.2023 16:07 Melofon
Мне полноразмерка пригодилась - выпаял свитч из неиспользуемых кнопок и поставит на место полетевшего ))
:gigi: :gigi: :gigi:
2chemp
Member

Что и требовалось доказать, ни одного конкретного примера беспроводной клавы с подобным форм фактором на нормальных свичах нет, одна болтовня
evgeniyproweb
Member

е....ь ту Люсю, 13к за клаву, их че Хуанг укусил?)
7mindfields
Member

Так бумери якраз користуються фулбордами :facepalm:
evgeniyproweb
Member

например при слепой печати Num блок не нужен
terminahtor
Member

evgeniyproweb
Давайте кожен сам буде вирішувати що кому потрібне або ні. І я не бачу навіть опосередкованої кореляції між сліпим набором тексту та наявністю чи відсутністю намблоку.

Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
7mindfields
Ви зрозуміли що я мав на увазі.
Melofon
Member

terminahtor: 11.04.2023 15:47 Melofon
Тю, я собі більшого стола купив)))
Дело не в самом столе, я когда полноразмерную клаву двигал влево чтоб было больше места для мышки получалось как-то слишком широко руки разведены в игре, а так левая рука ближе и места для мышки хватает ;)

Отправлено спустя 8 минут 15 секунд:
2chemp: 11.04.2023 16:14 Что и требовалось доказать, ни одного конкретного примера беспроводной клавы с подобным форм фактором на нормальных свичах нет, одна болтовня
:facepalm:
Тебя в гугле по ходу забанили, тебе же сказали что перечислять задолбаешься, на смотри: https://hotline.ua/ua/computer/myshi-kl ... 23-662861/
И это только из Кейхрон и все на нормальных свитчах и даже покачественней фирменных асусовких, есть с хот-свапом есть без, с подсветкой и без, обычные и низкопрофильные, а главное в три раза дешевле.
kolio
Member

big_bang: 11.04.2023 13:36 на олдових логітечах були екрани
можна було вивести температуру комплектуючих або фпс з ігри
я на K95 вивів температуру на 3 клавіші: print screen, scroll lock, pause. Відображає плавний перехід в залежності від температури від зеленого до помаранчевого та червоного.
Відслідковую температуру материнки, процика, відяхи.
st17
Member

Дуже радий, шо нарешті пішов масмаркет в сторону зменшення клавіатур, коли 99% користувачів ці зайві блоки не потрібні, від них неоптимально лежать руки, весь перекошений і тд і тп.
Покористувався різними типорозмірами: пишу це з леопольда 65%, потім 75%, ТКЛ і фулсайз.
Чим менша тим зручніше, але фулсайз після користування меншими здається очевидно незручним зайвим одороблом, що заважає нормально користуватись мишкою і рівно сидіти.
Якраз формат 75% для мене найзручніший.
Изображение
Изображение
q1nex
Member

Lynch: 11.04.2023 13:57 Ці так звані «ноунейми» дадуть фору по якості вашим асусам, рейзерам і т.д.
Ну а что, не ноунейм? Кто такие meletrix? Есть у кого-то опыт работы с их продуктом хотя бы лет 5?
Lynch: 11.04.2023 13:57 Фактично без підсвітки чого? Символів?
Ну да, а что еще в клаве подсвечивать? Просветы между кнопками?
Lynch: 11.04.2023 13:57 На різницю в ціні можете собі купити 3 сета shine through капів.
Ну здорово, купить за 180 баксов клаву чтоб еще капы покупать. Это, конечно, дешевле асуса, но у асуса вообще неадекватный ценник...

Отправлено спустя 6 минут 50 секунд:
2chemp: 11.04.2023 16:14 Что и требовалось доказать, ни одного конкретного примера беспроводной клавы с подобным форм фактором на нормальных свичах нет, одна болтовня
Черри это нормальные свичи или не очень?
big_bang
Member

kolio: 11.04.2023 17:43
big_bang: 11.04.2023 13:36 на олдових логітечах були екрани
можна було вивести температуру комплектуючих або фпс з ігри
я на K95 вивів температуру на 3 клавіші: print screen, scroll lock, pause. Відображає плавний перехід в залежності від температури від зеленого до помаранчевого та червоного.
Відслідковую температуру материнки, процика, відяхи.
ідея цікава звичайно, а екранчик де ?
terminahtor
Member

st17: 11.04.2023 17:46Чим менша тим зручніше
st17: 11.04.2023 17:46Якраз формат 75% для мене найзручніший.
Видно, що людина ніколи за ПК не працювала впринципі)

Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
st17: 11.04.2023 17:46коли 99% користувачів ці зайві блоки не потрібні
Пруфи досліджень? Цільові групи? Ти черговий локальний балабол.

Відправлено через 1 хвилину 56 секунд:
st17: 11.04.2023 17:46від них неоптимально лежать руки, весь перекошений і тд і тп.
То лікуй спину і постанову, підбери нормальне крісло, стіл, можу дати контакти гарного кінезіолога/вертебролога. Якщо тебе перекошує, як ти кажеш, від клавіатури, то це не від клавіатури. В спортзал може сходи, або хоч просто на вулицю виходь, або ногу на ногу не закладай, поки за ПК сидиш.
Последний раз редактировалось terminahtor 11.04.2023 18:28, всего редактировалось 1 раз.
Ответить