Гігабайт? Маю 3070 з лімітом 270вт, 2.5 слоти 28.5 в довжину, 3 вентилятори, температури до 73

Якийсь гей мінг або віжн буде +- те саме.
а в реальності я бачу рекламу асуса в руснявих блогерів.Gelonyrum: ↑ 10.04.2023 02:52 З цього списку може бути цікавим лише АСУС, єдині, хто пішли з ринку рашки.
А навіщо дивитися рекламу руснявих блогерів?Paradox1306: ↑ 10.04.2023 09:43 а в реальності я бачу рекламу асуса в руснявих блогерів.
а це цікаво дізнатись які бренди реально пішли, а які сказали що пішли. та і по їхнім рекламам дуже добре оцінювати як їх "відключили від цивілізації" - поки все ще ніякwaryag: ↑ 10.04.2023 09:45А навіщо дивитися рекламу руснявих блогерів?Paradox1306: ↑ 10.04.2023 09:43 а в реальності я бачу рекламу асуса в руснявих блогерів.![]()
Люди з маніакальною потребою скачати інтернет, зазвичай, збирають собі окремий nasKassatka: ↑ 09.04.2023 23:16дві корзини для HDD по 4 HDD кожна
Дуже дякую, Гігабайт дивитися мені поки на думку не спадало, бо трохи втратив до них довіру після фокусів з їхніми материнками під Socket 775, особливо коли одна з них зробила з мого вінчестера на 6 Тб вінчестер 5 Тб і я втратив трохи інфи та 2 роки страждав, поки не знайшов на одному з форумів рецепт вирішення моєї проблеми саме для таких випадків з материнками від Гіги.Mixx: ↑ 10.04.2023 08:17 Kassatka
Гігабайт? Маю 3070 з лімітом 270вт, 2.5 слоти 28.5 в довжину, 3 вентилятори, температури до 73
Якийсь гей мінг або віжн буде +- те саме.
kalakawa: ↑ 10.04.2023 01:59 Які жорсткі диски?які ще корзини?
Сьогодні корпуси приймають до 6 ссд в місцях, де вони не будуть заважати іншим комплектуючим.
Не може в 2023 році бути ніякої корзини для хдд, як і самих хдд. Хіба що напроти БП, але без хдд
Стосовно шахедів/мопедів, то на мій погляд проблему шуму HDD надто переоцінюють. Можливо роль грає, що я спеціально намагався купувати хай з дорогих і надійних, але моделі 5400 rpm, з розрахунку що великих швидкостей я не потребую, а хочеться щоб техніка менше себе напружувала й з меншою ймовірністю виходила з ладу. Кулер Noctua D15S куди голосніше працює, коли проц навантажений на 100%. Навпаки, звук кулера проца, відеокарти й вінчестерів легко відрізнити й на слух можна визначати, наскільки вони завантажені без застосування програм моніторингу.kalakawa: ↑ 10.04.2023 01:59 зі своїми Шахедами
kalakawa: ↑ 10.04.2023 01:59 А якщо не можеш розстатися зі своїми Шахедами, запихни їх в жо... в NAS
Основна сутність призначення NAS - організувати спільне файлове сховище для локальної мережі з кількох користувачів, щоб воно було завжди ввімнене й доступне для будь-якого користувача незалежно від того, хто з них на даний тримає ввімненим свій пристрій. Навіщо збільшувати кількість сутностей й організовувати окремий NAS, якщо користуватися буду я один, ну хай з двох пристроїв компа та телевізора. І розводити це все на інший пристрій, а не мати під рукою прямо з основної Windows. Тим більше в мене й так усі порти в роутері зайняті, треба ще один додатковий пристрій маршрутизатор switch купувати й тримати ввімкненим, щоб підключити цей NAS до роутера або ж роутери на 8 портів страшенно дорогі. Замість 2 пристроїв комп + роутер купити й вмикати аж 4 - комп + роутер + світч + NAS.avuremybe: ↑ 10.04.2023 10:35 Люди з маніакальною потребою скачати інтернет, зазвичай, збирають собі окремий nas![]()
Ну от в мене друга корзина якраз навпроти БЖ знизу, її не треба витягувати, щоб довгу відяху вставити. Але я ще ніяк не міг відмовитися від атавізму мати слот, щоб переставити DVD-привод з попереднього компа. А раптом захочеться якийсь старий CD/DVD з великої купи відкрити раз на два рокиkalakawa: ↑ 10.04.2023 01:59 Не може в 2023 році бути ніякої корзини для хдд, як і самих хдд. Хіба що напроти БП, але без хдд
в Україні напевно всі 900$Dremjke: ↑ 09.04.2023 22:15Чудес точно ждать не стоит. Вангую что-то в пределах 700$ в лучшем случае. И то не факт.Pavvert: ↑ 09.04.2023 22:04А чего стоит ожидать в первые дни у нас?