Українська студія Frogwares опублікувала новий трейлер гри Sherlock Holmes The Awakened

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Українська студія Frogwares опублікувала новий трейлер гри Sherlock Holmes The Awakened

Бачу розробники все в пошуках концепції ідеальної гри про шерлока холмса, мені особисто як фанату оригінальної серії книжок дуже зайшов crimes and punishment, досі вважаю його одним з найкращих ігр - детективів, а вот The devils daughter було шось зовсім мимо касси, тепер бачу вже додали якусь магію, літаюче каміння і лабіринти з лезами цікаво як це все буде пояснюватись в грі.
Draqoon
Member

Phos4: 08.04.2023 14:39 Пропоную обговорити Українська студія Frogwares опублікувала новий трейлер гри Sherlock Holmes The Awakened

Бачу розробники все в пошуках концепції ідеальної гри про шерлока холмса, мені особисто як фанату оригінальної серії книжок дуже зайшов crimes and punishment, досі вважаю його одним з найкращих ігр - детективів, а вот The devils daughter було шось зовсім мимо касси, тепер бачу вже додали якусь магію, літаюче каміння і лабіринти з лезами цікаво як це все буде пояснюватись в грі.
Особисто мені подобається концепція тульпи Ватсона та зосередження на внутрішньому світі детектива, а не на розслідуванні :rolleyes:
Phos4
Member

Draqoon
Ну незнаю, коли я бачу в назві Шерлок Холмс, мені здається шо кіно буде детективом а не мильною оперою. Весь сенс життя Шерлока був в в розслідуванні а коли в нього не було достойної загадки щоб розгадувати він займався самодеструкцією, вживав наркотики ітд. Звичайно розробники ладні творити те що подобається їм, просто ігри детективи впринципі не найбільш кассові а якщо щей фанатів книжки відсіяти то гра може не ''взлетіти''.
terminahtor
Member

Думаю, що, якби розробники ліцензували та всунули туди писок Кукумбербітча, то, продажі були б х100:))
Kravan
Member

Ну кстати как сама игра, посмотрел на Деке прошлые части летают. Стоит брать? Выглядит вроде интересно.
Samilo
Member

Kravan
Є демо. Можеш сам зацінити
Ответить