Последние статьи и обзоры
Новости
Intel представила міні-ПК NUC 13 Pro із процесорами Core 13-го покоління
-
Stray
Member
Пропоную обговорити Intel представила міні-ПК NUC 13 Pro із процесорами Core 13-го покоління
щось я не вірю, що інтелівський камінь там не задихнеться, якось воно не виглядає нормально продуваємим
щось я не вірю, що інтелівський камінь там не задихнеться, якось воно не виглядає нормально продуваємим
-
Scoffer
Member
Stray
Там все продувається куди як краще за ноути, де ці ж чіпи стоять. Навіть улюлюпер геймерські. Товщина дозволяє ставити нормальну турбіну.
Там все продувається куди як краще за ноути, де ці ж чіпи стоять. Навіть улюлюпер геймерські. Товщина дозволяє ставити нормальну турбіну.
-
Stray
Member
Scoffer
знайшов фото ззаду - більш вже схоже на правду
знайшов фото ззаду - більш вже схоже на правду
- спойлер
- спойлер
-
Scoffer
Member
Stray
Це у тебе фото знизу, верх виглядає отак:
Відправлено через 5 хвилин 47 секунд:
Той, що потовще, має таку ж плату, з таким же кулером, але в нього додатково влізає 2.5" hdd
Це у тебе фото знизу, верх виглядає отак:
- спойлер
Відправлено через 5 хвилин 47 секунд:
Той, що потовще, має таку ж плату, з таким же кулером, але в нього додатково влізає 2.5" hdd
-
AssayMAS
Member
и наверное дороже ноутов? Это ж сам великий Интел нарукоблудил!
Ждём мини матерей под АМ5 - так как АМ4 уже всё - мёртв. И процов с пониженным энергопотреблением за небольшую наценку.
Ждём мини матерей под АМ5 - так как АМ4 уже всё - мёртв. И процов с пониженным энергопотреблением за небольшую наценку.
-
dgan1960
Member
Дорого.Докинути монітор,клаву та мишку.Дорого.Я перед початком війни узяв ноут Сяомі,тонкий з дюралюмінію,16 гіг оперативи скорстної,М2 500 гіг,з 11 віндой на ай5 12 покоління всього за 24 000 гривасиків.
-
Paradox1306
Member
ноути сяомі рідкісне г, вдалого користуванняdgan1960: ↑ 27.03.2023 19:12 Дорого.Докинути монітор,клаву та мишку.Дорого.Я перед початком війни узяв ноут Сяомі,тонкий з дюралюмінію,16 гіг оперативи скорстної,М2 500 гіг,з 11 віндой на ай5 12 покоління всього за 24 000 гривасиків.
-
CADR
Member
Топовый процессор 6P+8E выглядит сильно задушенным при TDP 35W.
-
OC Falcon
Member
Я бы сказал, что чисто для работы ноуты по сравнению со стационарным ПК с большим монитором это в принципе уг. За редкими исключениями, когда важна именно портативность.Paradox1306: ↑ 27.03.2023 19:36ноути сяомі рідкісне г, вдалого користування
-
Gold_Star
Member
Все дуже просто – в них усіх розумно налаштований павер ліміт, який не дасть процику вийти за межі температур встановленої СО. А тому й не дивно що по результатам мультипоточних тестів умовний 12700H з конфігурацією 6P+8E буде на рівних з 13400F (6P+4E) якому відключили ліміт по живленню.Stray: ↑ 27.03.2023 17:32щось я не вірю, що інтелівський камінь там не задихнеться
-
Paradox1306
Member
нє, я про сам виріб. а ноут і так можна підключити до монітора/телевізораOC Falcon: ↑ 27.03.2023 19:41Я бы сказал, что чисто для работы ноуты по сравнению со стационарным ПК с большим монитором это в принципе уг. За редкими исключениями, когда важна именно портативность.Paradox1306: ↑ 27.03.2023 19:36ноути сяомі рідкісне г, вдалого користування
-
VRoman
Member
Зато четырнадцать ядер!!! Пусть хоть по 1,5 ГГц под нагрузкой, но четырнадцать!!!CADR: ↑ 27.03.2023 19:40 Топовый процессор 6P+8E выглядит сильно задушенным при TDP 35W.
-
DaKaR
Member
Это ж не топ. Это энергоэффективная серия.CADR: ↑ 27.03.2023 19:40 Топовый процессор 6P+8E выглядит сильно задушенным при TDP 35W.
Отправлено спустя 2 минуты 33 секунды:
неттопы в разы дороже ноутов с аналогичными характеристиками. Сильно нишевой продукт.dgan1960: ↑ 27.03.2023 19:12 Дорого.Докинути монітор,клаву та мишку.Дорого.Я перед початком війни узяв ноут Сяомі,тонкий з дюралюмінію,16 гіг оперативи скорстної,М2 500 гіг,з 11 віндой на ай5 12 покоління всього за 24 000 гривасиків.
Каждый раз смотрю на них, и каждый раз давит жаб.
-
OC Falcon
Member
И про наушники не забыть (за редкими исключениями)Paradox1306: ↑ 27.03.2023 19:45нє, я про сам виріб. а ноут і так можна підключити до монітора/телевізора
-
Paradox1306
Member
блютус і поїхалиOC Falcon: ↑ 27.03.2023 21:14И про наушники не забыть (за редкими исключениями)Paradox1306: ↑ 27.03.2023 19:45нє, я про сам виріб. а ноут і так можна підключити до монітора/телевізора
-
LVladislavchik
Member
DaKaR
Зверніть увагу на неттопи від lenovo, dell, hp, там об'єм 1 літр проти 0.5 чи 0.7 у нюків, але ціна нормально так дешевша, вони часто йдуть з ссд і озу по ціні як нюки у вигляді баребонів, та й охлад там часто трохи кращий за рахунок більшої площі, сам користуюсь thinkcentre m75q gen2 на р5 4650ге, шикарна машинка з доволі швидким м.2 256 і 16 озу, коли брав, то нюки були на і3 10100т голі по такій же ціні.
Зверніть увагу на неттопи від lenovo, dell, hp, там об'єм 1 літр проти 0.5 чи 0.7 у нюків, але ціна нормально так дешевша, вони часто йдуть з ссд і озу по ціні як нюки у вигляді баребонів, та й охлад там часто трохи кращий за рахунок більшої площі, сам користуюсь thinkcentre m75q gen2 на р5 4650ге, шикарна машинка з доволі швидким м.2 256 і 16 озу, коли брав, то нюки були на і3 10100т голі по такій же ціні.
-
Scoffer
Member
Та прям там. Попередник на i7-1260P коштує 30к, ще за 10 докинемо 32 оперативи і тер ссд, і того 40.DaKaR: ↑ 27.03.2023 20:56неттопы в разы дороже ноутов с аналогичными характеристиками
Ноут на аналогічному процесорі стартує з 38к, а не перший з низу по гівняності, а хоча б другий вже за 48. При чому ні разу не з 32ГБ/1ТБ.
Відправлено через 8 хвилин 42 секунди:
Поки ще було модно ходити на роботу в офіс, працював там з нюків. Взагалі класна коробочка. На фоні офісних шумів просто нечутно як вмикається, не глючить, довго тримається на упсі, легко чистити. Нюк декілька років працював 24/365 з кількамісячними аптаймами (просто вломи вимикати було) і навіть турбіна не розхиталась і вити не почала. Хоча в разі чого вона замінюється рівно за хвилину, це вам не ноути, котрі по пів дня розбирати.
-
DaKaR
Member
https://rtx.com.ua/58056-hp-pavilion-15 ... tent=58056 33,2к с виндонйScoffer: ↑ 27.03.2023 21:57Та прям там. Попередник на i7-1260P коштує 30к, ще за 10 докинемо 32 оперативи і тер ссд, і того 40.DaKaR: ↑ 27.03.2023 20:56неттопы в разы дороже ноутов с аналогичными характеристиками
Ноут на аналогічному процесорі стартує з 38к, а не перший з низу по гівняності, а хоча б другий вже за 48. При чому ні разу не з 32ГБ/1ТБ.
Поки ще було модно ходити на роботу в офіс, працював там з нюків. Взагалі класна коробочка. На фоні офісних шумів просто нечутно як вмикається, не глючить, довго тримається на упсі, легко чистити. Нюк декілька років працював 24/365 з кількамісячними аптаймами (просто вломи вимикати було) і навіть турбіна не розхиталась і вити не почала. Хоча в разі чого вона замінюється рівно за хвилину, це вам не ноути, котрі по пів дня розбирати.
Но тут проц очень нишевой, на нем всякие бизнесбуки.
Если взять серию ENTHUSIAST, то там нагляднее получатся.
nuc 12 enthusiast 65к
Аналогичный ноут 43к:
https://hotline.ua/ua/computer-noutbuki ... hqfmep008/
Отправлено спустя 17 минут 52 секунды:
Я немного спешил и опечатался
-
Alligator
Member
Порівнюєте моноблок з ноутом,DaKaR: ↑ 27.03.2023 22:34xxx 33,2к с виндонйScoffer: ↑ 27.03.2023 21:57
Та прям там. Попередник на i7-1260P коштує 30к, ще за 10 докинемо 32 оперативи і тер ссд, і того 40.
Но тут проц очень нишевой, на нем всякие бизнесбуки.
Если взять серию ENTHUSIAST, то там нагляднее получатся.
nuc 12 enthusiast 65к
Аналогичный ноут 43к:
https://hotline.ua/ua/computer-noutbuki ... hqfmep008/
Отправлено спустя 17 минут 52 секунды:
Я немного спешил и опечатался
Порівнюєте офіціалів з сіровозами
Порівнюєте м'яке з теплим
О - об'єктивність.
Банально якщо взяти параметри вашого ноута Acer Nitro 5Intel Core i7-12700H / nVidia GeForce RTX 3060 то на сайті зеленого смайлика ціна з 43к до 58 799 ₴ виростає.
-
ronemun
Advanced Member
Цікаво, яка собівартість самої платки, без проца. Вона ж взагалі набір портів і живлення, південного моста немає, дешевий звук+мережа, може ще wifi. Все, абсолютно все в проці. Її красна ціна, без проца, 1000 гривень, ну 1500, від сили