Последние статьи и обзоры
Новости
Заборона P2P в Україні ?
-
Avenger80
Member
Del
-
Lucas55
Member
- Откуда: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
nochnik89: ↑ 24.03.2023 13:00тьфу ты )) я уже подумал p2p торговля или платежи
Avenger80: ↑ 24.03.2023 13:01Я тоже подумал про торговлю сначала.
да да, нет нет вы не ошиблисьВасильович: ↑ 24.03.2023 13:02Ага, я спочатку теж

Про те я теж казав на самому початку. При вході на p2p площадку Бінанса (саме ту для вводу\виводу грн) не основну, або спробі залогінитись на Бінанс - відразу відвалюється інтернет повністю. Тобто не просто помилка якась 404, або не працююча 1 сторінка, а повністю відрубають інет

Последний раз редактировалось Lucas55 24.03.2023 13:23, всего редактировалось 2 раза.
-
shatun
Member
Це два різні випадки. В utorrent є можливість вимкнути перевірку/встановлення оновлень.Евгений King: ↑ 23.03.2023 16:55 Ну по перше utorrent помийка, видалив його коли при черговому оновленні цієї помийки в систему залетів майнер, це з років 5 тому. Нещодавно знайома теж щось качала через utorrent і налетіло вірусні.
Якщо потрібна нова версія, треба просто скачати її інсталятор і встановлювати пошагово, уважно дивлячись і бажано з вимкнутим інетом.
Там завжди були приколи типу "хочу заплатити розробникам" чи щесь комусь за щось.

А жіночка нехай дивиться що і де качає. Дочого тут сам utorrent, якщо вона добровільно з якоїсь помийки вірус скачала і запустила не дивлячись?
-
Lucas55
Member
- Откуда: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
до 20 числа, без розбору, я не дивився взагалі які там трекери, і все працювало. Після 20-21 - ПочалосяВасильович: ↑ 24.03.2023 13:00І ще - а ти з наших трекерів качаєш? Бо деякі наші провайдери блочать цілі русняві блоки ІР адрес
Отправлено спустя 6 минут 16 секунд:
я тільки за, але в цій місцевості особливо великого вибору немаAvenger80: ↑ 24.03.2023 12:55Обалденный у вас провайдер, может нужно его послать за кораблём, если это конечно не сбой?
-
Васильович
Member
Коротше, треба на пробу щось популярне з якої Толоки качнути - та й буде ясно, чи то проблема з торрентами, чи то до тебе вже їде СБУ просто сідерів з немитої провайдер рубанувLucas55: ↑ 24.03.2023 13:27до 20 числа, без розбору, я не дивився взагалі які там трекери, і все працювало. Після 20-21 - Почалося

-
Dremjke
Member
Скоріш за все, так воно і є. У мене з деякими роздачами така проблема була, коли сідери сугубо російські і тупо не качає.Васильович: ↑ 24.03.2023 13:34просто сідерів з немитої провайдер рубанув
Последний раз редактировалось Dremjke 24.03.2023 13:55, всего редактировалось 1 раз.
-
Lucas55
Member
от я теж не знаю, копався там в налаштуваннях, але нічого не ясно. Мабуть якось там вручну треба прописувать якісь адреса, порти і т.дВасильович: ↑ 24.03.2023 13:00А включи примусове шифрування в торренті (не знаю, як саме в qBitTorrent це робиться).
-
Lucas55
Member
Проблему вдалося вирішити
Довгі пошуки
Перепробував кучу всього - облазив всі налаштування торент-клієнтів, видаляв та встановлював нові торент-клієнти. Облазив кучу сайтів, форумів, прочитав купу статей. Шукав на ютубі як обійти блокування, який ТК використовувати, прочитав купу коментів. Перепробував всякі Лайф-Хаки. Шукав VPN-и, встановлював. Шукав в налаштуваннях вінди. Облазив всі налаштування роутера, робив резет, перезавантажував. Спілкувався з продавцем тарифного пакету
- той не в курсі
Спілкувався з підтримкою оператора
- ті теж нічого не знають
, кажуть шо всьо норм
Ще помітив, шо після збою в мене наче помінялися налаштування IPv4 та IPv6. Не шарю зовсім шо це таке. До збою було IPv6 - без доступу до мережі, IPv4 - з доступом. Після збою - обидва з доступом. А також шось помінялось в розділі Інтернет - IP-адреса: та DNS-сервер: Раніше були цифри, крапки, а потім - якісь ієрогліфи, багато літер та цифр. Оператор каже нічого не міняли, всьо норм
Потім ще вирішив на всякий випадок почитати відгуки до роутерів свого виробника, але різних моделей. Мабуть штук 5 різних моделей перечитав. Знайшов не мою модель роутера, і хтось там казав, шо в один момент в нього перестав взагалі працювати інтернет. Переставив сімку іншого оператора - все працює. Думали шо проблема в першому операторі. Тоді тех-підтримка виробника роутера порадила в налаштуваннях роутера (мережа - інтернет) створити новий профіль, і поміняти там назву APN.
Я подумав - чому б і ні
Рішення проблеми
Захожу в налаштування Роутера, доп налаштування - мережа - інтернет - створити новий профіль. Але роблю трохи по іншому- назви APN в новому профілі немає, є тільки тип APN - залишаю як було. Тип PDP змінюю з IPv4 & IPv6, на тільки IPv4. Все інше залишаю як було. Зберігаю налаштування - інтернет працює. Стан інтернету -
IPv4 - Інтернет, IPv6 - без доступу до мережі. Торенти запускаются, P2P сайти працюють (поки що). Не віриться
Залишаються Питання
- Чи було це оновлення випадкове, чи оператор навмисно змінив налаштування Типу PDP, IP-адреса, та DNS-сервер ?
- Навіщо це було зроблено ?
- проблеми з доступом до P2P сайтів, та використанням P2P клієнтів, після оновлення налаштувань інтернету - це збіг чи шось інше ?
Довгі пошуки
Перепробував кучу всього - облазив всі налаштування торент-клієнтів, видаляв та встановлював нові торент-клієнти. Облазив кучу сайтів, форумів, прочитав купу статей. Шукав на ютубі як обійти блокування, який ТК використовувати, прочитав купу коментів. Перепробував всякі Лайф-Хаки. Шукав VPN-и, встановлював. Шукав в налаштуваннях вінди. Облазив всі налаштування роутера, робив резет, перезавантажував. Спілкувався з продавцем тарифного пакету

Ще помітив, шо після збою в мене наче помінялися налаштування IPv4 та IPv6. Не шарю зовсім шо це таке. До збою було IPv6 - без доступу до мережі, IPv4 - з доступом. Після збою - обидва з доступом. А також шось помінялось в розділі Інтернет - IP-адреса: та DNS-сервер: Раніше були цифри, крапки, а потім - якісь ієрогліфи, багато літер та цифр. Оператор каже нічого не міняли, всьо норм

Потім ще вирішив на всякий випадок почитати відгуки до роутерів свого виробника, але різних моделей. Мабуть штук 5 різних моделей перечитав. Знайшов не мою модель роутера, і хтось там казав, шо в один момент в нього перестав взагалі працювати інтернет. Переставив сімку іншого оператора - все працює. Думали шо проблема в першому операторі. Тоді тех-підтримка виробника роутера порадила в налаштуваннях роутера (мережа - інтернет) створити новий профіль, і поміняти там назву APN.
Я подумав - чому б і ні

Рішення проблеми
Захожу в налаштування Роутера, доп налаштування - мережа - інтернет - створити новий профіль. Але роблю трохи по іншому- назви APN в новому профілі немає, є тільки тип APN - залишаю як було. Тип PDP змінюю з IPv4 & IPv6, на тільки IPv4. Все інше залишаю як було. Зберігаю налаштування - інтернет працює. Стан інтернету -
IPv4 - Інтернет, IPv6 - без доступу до мережі. Торенти запускаются, P2P сайти працюють (поки що). Не віриться

Залишаються Питання
- Чи було це оновлення випадкове, чи оператор навмисно змінив налаштування Типу PDP, IP-адреса, та DNS-сервер ?
- Навіщо це було зроблено ?
- проблеми з доступом до P2P сайтів, та використанням P2P клієнтів, після оновлення налаштувань інтернету - це збіг чи шось інше ?