Valve представила Counter-Strike 2. Тестування вже розпочалося

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

shnok: 22.03.2023 21:05 зрівнювати гру і війну - різні речі
От коли шутери будуть грати у VR замість клавомишки з геймерським автоматом чи пістолетом в руках, тоді, думаю, шутери стануть дійсно по-справжньому корисні для військової підготовки, хоча якщо не в плані цілитись, а в плані командної роботи на місцевості та роботи з прикриття по ворогу, який відстрілюється, певні навички можливо дає й сьогодні. А твердість руки при прицюлюванні, врахування балістики, віддачі й інших особисто я уяви не маю яких параметрів у шутерів може теж бути корисним у випадку якщо шутер більш реалістичний, ніж казуальний. Якщо порівнювати шутери зі стратегіямі, то як би це неприємно для мене не звучало, а саме навички у стрілялках з куди більшою імовірністю стануть у пригоді, ніж стратегічні навидки "командування" іграшковими юнітами, навряд чи комп'ютерному задроту дадуть командну посаду, бо такі "навички" й близько не замінять того, чому тривалий час вчать майбутніх офіцерів, а от опинитися з кулеметом в руках перед ворогом в нинішніх умовах може трапитися запросто.

От симулятори водіння різної техніки - це дійсно напевно найбільш корисні в плані набуття навичок ігри, знову ж таки якщо з упором в реалістичність, а не казуальність.
_Andrik_
Member

Kassatka
Як ви можете мати уявлення, якщо не граєте ? Якщо серія ARMA вам ні про що не каже то для вас погані новини. Тому що саме шутер АРМА використовувався для тактичної і не тільки підготовки військових.

І взагалі, хвате флудити , неподобається пройди мимо , а не простирадла строчи котрі мало хто докінця читає

А про симулятор водіння , це просто сміхота :lol: , не пишіть більше будь ласка. Це я вам кажу я водій-далекобіник з 17річним стажем
KimRomik
Member

Kassatka: 22.03.2023 21:41От коли шутери будуть грати у VR замість клавомишки з геймерським автоматом чи пістолетом в руках, тоді, думаю, шутери стануть дійсно по-справжньому корисні для військової підготовки, хоча якщо не в плані цілитись, а в плані командної роботи
ты походу еще в Апекс не играл, а это тоже киберспортивная игра...
почему же я ее упомянул? потому что там реально очень трудно не только клавомышей, но и геймпадом играть, особенно в диких замесах, где каждая микросекунда имеет решающее значение
поэтому в плане тактической составляющей, КСГО нервно курит по сравнению с Апексом, и это не говоря еще про тренировку своего аима и прочего
а ты еще предлагаешь одеть ВР ради этого? так можно доиграться до потери сознания или инфаркта
потому что если игра и так тяжелая за диваном, то что уж говорить про ВР...

Отправлено спустя 2 минуты 37 секунд:
Kassatka: 22.03.2023 21:41От симулятори водіння різної техніки - це дійсно напевно найбільш корисні в плані набуття навичок ігри, знову ж таки якщо з упором в реалістичність, а не казуальність.
когда учился в автошколе, я играл в симулятор City Car Driving + x360ce
но этого оказалось мало, хотя много чему научился...
smilex
Member

KimRomik: 22.03.2023 20:39 рассеять дым с помощью автомата или гранаты - это кринж...
+ Скорее всего смок утратит былую популярность
lamer02
Member

Ну что , теперь не поиграть на 8800 gtx ? Теперь нужна будет 660 минимум или сделают режим картошки как в арке/расте :dontknow: ?
Kassatka
Member

_Andrik_: 22.03.2023 21:53 Якщо серія ARMA вам ні про що не каже то для вас погані новини. Тому що саме шутер АРМА використовувався для тактичної і не тільки підготовки військових.
Дякую, не знав. Ставлю Вам лайка.
_Andrik_: 22.03.2023 21:53 А про симулятор водіння , це просто сміхота :lol: , не пишіть більше будь ласка. Це я вам кажу я водій-далекобіник з 17річним стажем
Блін, мені завжди хотілося відчути себе максимально наближено до діяльності водія. Не гоночки, в яких постійно врізаєшся куди поведе, а потім їдеш далі ніби ДТП не сталося, а саме в більш реалістичних симуляторах, де займаєшся акуратним водінням, а не на швидкість. В реальному житті мені вождіння не надто світить, бо це дуже дороге й клопітне задоволення на власному авто їздити. Я навіть на двоколісному велосипеді так і не навчився їздити :( , бо ріс дуже хворобливою дитиною, майже не контактував з вулицею, а або змушений був сидіти в хаті, або максимум не надто багато в дворі приватного будинку на 8 соток, де велосипедом не роз'їздишся. А от правилами дорожнього руху багато цікавився в межах саморозвитку, і хоча детально все підряд не вчив, але багато що знаю.
Реально думаю в майбутньому для автосимуляторів купити собі ігровий руль з педалями, правда вони досить дорогі, тож найближчі роки в такі скрутні часи як нині це "не на часі".
lamer
Member

я думав ці ігри вже вмерли від засилля читаків.
The_Rusik
Member

lamer
Так в эти игры и не играют, они играют в симулятор скинов и наклеек.
AntonyKandaurov
Member

Kassatka
Симы вождения- не более чем развлечение. Говорю вам как водитель виртуального и реального транспорта. В симуляторах все хорошо и прекрасно но одного не хватает - ощущения от пятой точки, а оно местами очень сильно решает. Поэтому покрутить баранку и пощелкать передачи с выжимом сцепления занятно и весело но реального толку оно мало даёт. Нет ощущения пятой точки - нет полного погружения. Ну а всякие полные симуляторы перегрузок стоят столько денег что проще купить машину и не заниматься фигней.
WWQ
Member

ну ладно HE сбивает дым при взрыве, но чтоб пули... :-/
AntonyKandaurov
Member

Разве что в условном NFS Heat было занятно разделывать на орехи гейпадеров и клавомышеров, баранка там имба.
_Andrik_
Member

Kassatka: 22.03.2023 22:18
Блін, мені завжди хотілося відчути себе максимально наближено до діяльності водія.
Не відчуєте що найменше за однієї причини , це повна відсутність сили тяжіння , а також купу інших які сумулятор фізично не в змозі передати.
Kassatka
Member

KimRomik: 22.03.2023 22:07 когда учился в автошколе, я играл в симулятор City Car Driving + x360ce
Дякую за наводку. Цей City Car Driving зараз у Стім останню добу з 77% знижкою за 94 гривні продається. :super: Тож купив і зараз спробую запустити.

PS: Блін, це ж я виходить в російську компанію заплатив... :( Оце так ви всі оверклокери на мене принциповістю купляти ігри подіяли. :(
shnok
Member

The_Rusik: 22.03.2023 22:31 lamer
Так в эти игры и не играют, они играют в симулятор скинов и наклеек.
і рангу, був пару років тому назад отримав глобала і заспокоївся)
sonhador93
Member

cs 1.6 тянет любое ведро, карта с бассейном топ. cs go скучная и только все наяривают на скины.
KimRomik
Member

Kassatka: 22.03.2023 22:36
KimRomik: 22.03.2023 22:07 когда учился в автошколе, я играл в симулятор City Car Driving + x360ce
Дякую за наводку. Цей City Car Driving зараз у Стім останню добу з 77% знижкою за 94 гривні продається. :super: Тож купив і зараз спробую запустити.

PS: Блін, це ж я виходить в російську компанію заплатив... :( Оце так ви всі оверклокери на мене принциповістю купляти ігри подіяли. :(
если ты еще не наиграл 2 часа или не прошло 14 дней, можно оформить возврат денег
Kassatka
Member

KimRomik: 22.03.2023 23:19 если ты еще не наиграл 2 часа или не прошло 14 дней, можно оформить возврат денег
Добре, 12 хвилин награв. Створив запит на повернення коштів, не треба нині гроші в росію сплачувати, навіть якщо це 100 гривень. А так симулятор дуже добре оптимізований, зразу запрацював в 4K на максимальному обмеженні 60 FPS на моїй GTX 960. Буде перший досвід повернення коштів у Стім.
Продукти з ворожої країни або не використовувати взагалі, або виключно безкоштовно з торрентів.
Последний раз редактировалось Kassatka 22.03.2023 23:51, всего редактировалось 3 раза.
Soler
Member

KimRomik: 22.03.2023 22:07
Kassatka: 22.03.2023 21:41От коли шутери будуть грати у VR замість клавомишки з геймерським автоматом чи пістолетом в руках, тоді, думаю, шутери стануть дійсно по-справжньому корисні для військової підготовки, хоча якщо не в плані цілитись, а в плані командної роботи
ты походу еще в Апекс не играл, а это тоже киберспортивная игра...
почему же я ее упомянул? потому что там реально очень трудно не только клавомышей, но и геймпадом играть, особенно в диких замесах, где каждая микросекунда имеет решающее значение
поэтому в плане тактической составляющей, КСГО нервно курит по сравнению с Апексом, и это не говоря еще про тренировку своего аима и прочего
а ты еще предлагаешь одеть ВР ради этого? так можно доиграться до потери сознания или инфаркта
потому что если игра и так тяжелая за диваном, то что уж говорить про ВР...

Отправлено спустя 2 минуты 37 секунд:
Kassatka: 22.03.2023 21:41От симулятори водіння різної техніки - це дійсно напевно найбільш корисні в плані набуття навичок ігри, знову ж таки якщо з упором в реалістичність, а не казуальність.
когда учился в автошколе, я играл в симулятор City Car Driving + x360ce
но этого оказалось мало, хотя много чему научился...
Я играл в арех (дошел до алмаза.забил,игра поднадоела). вы слишком переоцениваете тактическую часть в данной игре . там важен даже не аим а заучивание отдачи пушек. тактическая часть легко компенсируется умениями легенд.
вообщем арех динамический шутер из-за своего ттк ,тактики там очень мало.
KimRomik
Member

smilex: 22.03.2023 22:08
KimRomik: 22.03.2023 20:39 рассеять дым с помощью автомата или гранаты - это кринж...
+ Скорее всего смок утратит былую популярность
это скорее изюминка каждой игры
я практически уверен, что аналогичный дым можно сделать и в КСГО, выпустив соотвествующее обновление
но разрабы делают этот дым исключительно для КС2, чтобы чем то выделить эту игру от остальных
это примерно как история с Баттлфилдом, когда ее перевели на движок Фростбайт, отличительной особенностью которого является разрушимость объектов

Отправлено спустя 45 минут 49 секунд:
Soler: 22.03.2023 23:41вообщем арех динамический шутер из-за своего ттк ,тактики там очень мало.
так в том и сложность Апекса, что для того, чтобы добиться хороших показателей к/д (а если это ранг, то нужно фармить баллы, ради чего нужно больше киллов) нужно знать тактику и правильно ее применять
проще говоря, это тебе не карта КСГО, где естественно тоже много чего надо знать, но разница в том, что она там малая и времени дается всего 2 минуты, поэтому там сильный упор на дезматч, тогда как в Апексе большое значение имеет позиционка
насчет отдачи пушек - это если конечно ты предатор, который заранее знает траекторию движения врага (в т.ч. с прыжками и полетами) и, соответственно, почти ванклипает его, но обычный фановый игрок будет считать это опциональным
Kotya
Member

Kassatka: 22.03.2023 20:26
jaydee: 22.03.2023 20:00 Этот год войдет в историю
Лаври найбільш деградантської гри усіх часів та народів нарешті перейдуть від CS: GO до нового лідера. :idea: :puke:
Побацім-побацім. :gigi:
Ответить