Последние статьи и обзоры
Новости
Вело овери?
-
7mindfields
Member
Вітаю, панове. З’явилася необхідність у велосипеді (dirt / street), бо ненавиджу ці всі перемикання швидкостей, ніякого тріалу не планується, за скільки реально зібрати з б/у комплектуючих щось бюджетне, але більш менш якісне, щоб не на один сезон вистачило?
-
odessitmws
Member
разве кто то заставляет переключать? понятно что лишний вес и кпд цепи на лишние изгибы, но либо скорости не будет то ли разгон тугой даже вставая7mindfields: ↑ 19.03.2023 16:48бо ненавиджу ці всі перемикання швидкостей
-
7mindfields
Member
Це щось на кшталт особистого вподобання, мені просто більше подобається така конструкція (якщо це можна вважати за аргумент), з приводу швидкостей - просто вибирається оптимальне передавальне число і все (для кататися в межах міста вистачить з головою)odessitmws: ↑ 19.03.2023 17:32разве кто то заставляет переключать? понятно что лишний вес и кпд цепи на лишние изгибы, но либо скорости не будет то ли разгон тугой даже вставая7mindfields: ↑ 19.03.2023 16:48бо ненавиджу ці всі перемикання швидкостей
-
odessitmws
Member
та я понимаю сам на сингле катаю, правда у меня моторчик имеется7mindfields: ↑ 19.03.2023 17:39мені просто більше подобається така конструкція
-
Hotspur
Member
купив собі Cannondale Topstone ![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
-
murzik
Member
всмислі? мтб ж планував, ні? шосери = смерть. ні?)Hotspur: ↑ 19.03.2023 20:58 Cannondale Topstone
-
Gallardovich
Member
то ж гревел)
-
murzik
Member
Gallardovich
та буде по асфальту літати 50 кмч, і через рік візьме шосера![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
племінник на контакти перейшов, каже клас, кпд огого
та буде по асфальту літати 50 кмч, і через рік візьме шосера
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
племінник на контакти перейшов, каже клас, кпд огого
-
wow_w
Member
Який саме? Їх там до кольору до вибору, і рами різні, і обвіс
-
murzik
Member
якщо племінник з Київської області хоче в вело спорт. які шляхи? клуби, ліги, гонки, а там хтось да побачить?
-
dead_rat
Member
Вітаю, хороший варіант для українських доріг
-
Hotspur
Member
так. але зараз МТБ все поміновано років на 5 наступнихmurzik: ↑ 19.03.2023 21:12всмислі? мтб ж планував
Відправлено через 37 секунд:
там влазить 50мм. майже МТБmurzik: ↑ 19.03.2023 21:12шосери = смерть. ні?)
Відправлено через 38 секунд:
Cannondale Topstone 4 2022. Алю рама вилка карбонwow_w: ↑ 19.03.2023 21:17Який саме? Їх там до кольору до вибору, і рами різні, і обвіс
Відправлено через 3 хвилини 22 секунди:
дякуюdead_rat: ↑ 19.03.2023 21:55Вітаю, хороший варіант для українських доріг
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
dead_rat
Member
Hotspur
Навісити торби і бомжувати подорожувати
Гуму я б не міняв 37 мм це й так огого.
Мтб контакти докупив?
Навісити торби і бомжувати подорожувати
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
Гуму я б не міняв 37 мм це й так огого.
Мтб контакти докупив?
-
Hotspur
Member
ві мон дженеральdead_rat: ↑ 19.03.2023 22:13Мтб контакти докупив?
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
Відправлено через 57 секунд:
вона тяжкувата але зараз буде сток, наступний сезон подивимосьdead_rat: ↑ 19.03.2023 22:13Гуму я б не міняв 37 мм це й так огого.
-
dead_rat
Member
Це не має значення, звичайно, якщо то хоббі то все поміняєш на прикольніше.Hotspur: ↑ 19.03.2023 22:16 вона тяжкувата але зараз буде сток, наступний сезон подивимось
А реально всі можливі понти дадуть +1 км на годину, в ідеалі +2
-
Hotspur
Member
Мікрошифт до речі прикольний. Краще Шимани десь до 105. На Срам взагалі більше схоже. лязгає як АКdead_rat: ↑ 19.03.2023 22:23Це не має значення, звичайно, якщо то хоббі то все поміняєш на прикольніше.
А реально всі можливі понти дадуть +1 км на годину, в ідеалі +2
Відправлено через 1 хвилину 24 секунди:
ні, я старий для цього всьогоmurzik: ↑ 19.03.2023 21:16та буде по асфальту літати 50 кмч, і через рік візьме шосера
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
якщо гахнути карбо Зіпи до них 250 грамові Панарейсери то може і +5 кмчdead_rat: ↑ 19.03.2023 22:23А реально всі можливі понти дадуть +1 км на годину, в ідеалі +2
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
dead_rat
Member
Hotspur
То лише якщо від погляду на ціну в тебе попре реактивна тягаякщо гахнути карбо Зіпи до них 250 грамові Панарейсери то може і +5 кмч
-
Hotspur
Member
1100+300. ціни в евроdead_rat: ↑ 19.03.2023 22:35То лише якщо від погляду на ціну в тебе попре реактивна тяга
-
dead_rat
Member
1100 то за одне колесоHotspur: ↑ 19.03.2023 22:381100+300. ціни в евроdead_rat: ↑ 19.03.2023 22:35То лише якщо від погляду на ціну в тебе попре реактивна тяга![]()
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
-
Hotspur
Member
по скидкам для бомжівdead_rat: ↑ 19.03.2023 22:40чи ти за самі дніщенські Зіпи?
Відправлено через 3 хвилини 52 секунди:
Zipp 404 Firecrest Carbon Disc Tubeless Sram/Shimano Wheelset Modell 2022 https://www.bike-discount.de/en/zipp-40 ... odell-2022