Последние статьи и обзоры
Новости
У Китаї помічені підроблені накопичувачі Samsung 980 Pro
-
Yalg
Member
Предлагаю обсудить У Китаї помічені підроблені накопичувачі Samsung 980 Pro
Удивляюсь как производители теряя немало бабок на подделках не посылают никого смазать трусы таким "умным" подделывателям.
Или тем более удивляюсь что они их не засуживают на такие бабки что даже их правнуки будут менять фамилии.
Удивляюсь как производители теряя немало бабок на подделках не посылают никого смазать трусы таким "умным" подделывателям.
Или тем более удивляюсь что они их не засуживают на такие бабки что даже их правнуки будут менять фамилии.
-
KimRomik
Member
и объем тоже наверное не по паспорту, то есть если на наклейке заявлено 2 ТБ, то по факту там может быть не более 128 ГБ, но всякие утилиты будут показывать, что там действительно 2 ТБ
-
nochnik89
Member
выкинут на али на продажу )
Ждите на ютубах у обзорщиков реферальные скидки по супер дешевым товарам с алишки ) топовый самсунг за недорого.
у китайцев своеобразный менталитет. Обманывать людей нельзя , но обманывать людей в интересах Китая в принципе можно
Ждите на ютубах у обзорщиков реферальные скидки по супер дешевым товарам с алишки ) топовый самсунг за недорого.
у китайцев своеобразный менталитет. Обманывать людей нельзя , но обманывать людей в интересах Китая в принципе можно
-
OC Falcon
Member
Это как на ебее лежат EVO 980. По шикарной цене, только нигде нет ни одной надписи Samsung и скорость как у обычного sata
Поговорки про скупых не зря придумали.
-
Павло
Member
А мені дивно як люди купляють ТОПОПВІ речі в сірих магазах... Пот типу айфонів без гарантії чи таких "самсунгів" в не офіційних магазів...Yalg: ↑ 19.03.2023 12:53 Предлагаю обсудить У Китаї помічені підроблені накопичувачі Samsung 980 Pro
-
Donate
Member
Те у кого нет денег обычно как раз не умеют их считать. От слова совсемПавло: ↑ 19.03.2023 14:25А мені дивно як люди купляють ТОПОПВІ речі в сірих магазах... Пот типу айфонів без гарантії чи таких "самсунгів" в не офіційних магазів...Yalg: ↑ 19.03.2023 12:53 Предлагаю обсудить У Китаї помічені підроблені накопичувачі Samsung 980 Pro
-
Павло
Member
так не завжди)Donate: ↑ 19.03.2023 14:40Те у кого нет денег обычно как раз не умеют их считать. От слова совсемПавло: ↑ 19.03.2023 14:25
А мені дивно як люди купляють ТОПОПВІ речі в сірих магазах... Пот типу айфонів без гарантії чи таких "самсунгів" в не офіційних магазів...
Ось американські бітки не там за 15000 долларів а за 50-60 тисяч..
Тобто людина маючи 60 тисяч купляє б.у. біток з непонятним ремонтом... Коли може купити хороший новий автомобіль... Це походу якісь комплекси ще з 90... понти це головне
-
Buldozer.
Member
Да по наклейке ж видно что чтот косячное.
китайцы всегда экономили на шрифтах\упаковке\качестве упаковки.
всегда это их выдавало и сейчас видимо так же
-
agarus
Member
Люди купують підробки на алі і радіють, бо воно нове і може й не супер х-ки, але їм взагалі-то вистачає і різниці вони часто не помітять, якщо не почнуть міряти: 4 там Гб/с чи 7. Долі процентів можуть протестувати пристрій і відписатись в комментарях. Тож якщо люди купують - китайці штампують.
-
Anytime
Member
Нещодавно з подібним зіткнулися. Взяв знайомий ноутбук на ресурсі, де продають ремонті речі зі Штатів та Європи. Поставив windows, а він в синьку як тільки намагаєшся щось робити. Розібрали ноут, а там таке чудо з наклейкою 980 EVO (без samsung). Замінили накопичував і все нормально працює.
-
cAkeJJ
Member
Если не с чем сравнить, то не поймешь, да и могут с оригиналов наклейку переклеивать просто.Buldozer.: ↑ 19.03.2023 15:02 Да по наклейке ж видно что чтот косячное.
-
taras_cs
Member
*відрізнитиважко відлічити від оригіналу
-
ronemun
Advanced Member
Тепер багато хто буде боятись купляти Самсунг через можливість попастись на підробку
Samsung сам винен що його підробляють - вони що, вчора на світ появились? Згадайте про смартфони
Тре наклейки з голограмою і якусь електронну бімбу в контролер, так щоб всі біоси світу знали з ким справу мають.
Samsung сам винен що його підробляють - вони що, вчора на світ появились? Згадайте про смартфони
Тре наклейки з голограмою і якусь електронну бімбу в контролер, так щоб всі біоси світу знали з ким справу мають.
-
IvanCh
Member
Якби китай був нормальною країною то так.Yalg: ↑ 19.03.2023 12:53 Предлагаю обсудить У Китаї помічені підроблені накопичувачі Samsung 980 Pro
але це китай і таке прямо фінансується їхньою державою, їм абсолютно пофіг на методи, лиш би був національний виробництво,
спеціалісти та продакшен. Совєти кстаті 1 в 1 тим же займалися.Ґ
тому будь-хто посланий в китай там і лишеться. В крайному випадку посадять на підвал і зроблять рабом.
А у гіршому взагалі з'їдять. це ж китай для того щоб пеніс стояв вони любе гівно жруть, а людину та й поготів
-
den888
Member
Я в розетці пару тижнів назад купив 980 pro, так от чесно, якщо їх разом рядом не покласти, то і б не відрізнив. Так, прочитавши тему і ваш коментар я звернув увагу як наклеєна етикетка, як буд то на неї налили клею і придавили пальцем в 5 місцях, а от шрифт я не знаю. Я свій ссд бачив ну три хвилини. Всунув в материнку і вперед але на цьому Алі принципово не купую нічого, бо в мене релігія не дозволяє та стереотип, китаєць - завжди обман.Buldozer.: ↑ 19.03.2023 15:02 Да по наклейке ж видно что чтот косячное.
-
sav_
Member
-
Hum
Member
Если нет надписи Самсунг то это не подделка.OC Falcon: ↑ 19.03.2023 13:05 Это как на ебее лежат EVO 980. По шикарной цене, только нигде нет ни одной надписи Samsung и скорость как у обычного sata
-
Sanьka
Member
Купуйте офіційне!!! (с)
-
OC Falcon
Member
Я имею в виду вообще нигде нет на странице, ни в описании, нигде. Хотя внешне очень похож на самсунг.Hum: ↑ 19.03.2023 17:45 Если нет надписи Самсунг то это не подделка.
Зато есть
Sequential Reads: up to 550MB/s
Sequential Writes: up to 500MB/S
Один плюс - цена замечательная - $43 за 1Т и 54 за 2Т
P.S. И он не 970 EVO и не 980, а именно 980 EVO (такое есть вообще?).
-
Alex+
Member
Там і "WD" не WD? як і Kingston
- спойлер
- https://www.ebay.com/itm/285172328741
https://www.ebay.com/itm/404089573990
https://www.ebay.com/itm/265710173607
так воно ж сатаOC Falcon: ↑ 19.03.2023 18:03Зато есть
що в ній чудового за нонейм сата без гарантії? Трошки дорожче по місцю можна взяти якийсь брендовий апасер з гарантією 3 рокиOC Falcon: ↑ 19.03.2023 18:03цена замечательная - $43 за 1Т
Последний раз редактировалось Alex+ 19.03.2023 18:18, всего редактировалось 1 раз.