Партнери Nvidia знижують ціни на старі відеокарти, щоб позбутися запасів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Партнери Nvidia знижують ціни на старі відеокарти, щоб позбутися запасів

Вот это акция от куртки. Целых 10-20$ скидки. Надо брать! :lol:
Sanьka
Member

AlSaintUk: 06.03.2023 10:35Целых 10-20$ скидки. Надо брать!
Ще пів біди якщо це на молодших лінійках, де ті 20уе хоч 5% якихось.
Але ж це на : "старші моделі лінійки GeForce RTX 30" де ці 10-20уе можуть бути 1-2% ))))
Виглядає як троллінг від Хуанга.
dead_rat
Member

Налітай! :super:
спойлер
Изображение
MetalistForever
Member

Давно уже живем в реальности ,где RTX 3050 стоит 300$ ( а не 150$ - красная цена ) ; а с другой стороны даже бюджетному геймеру , Хуанг мотивирует , что выгоднее взять минимум : RTX 4080, RTX 4090 :weep: :lamer:
Павло
Member

«Купив нову GTX 1660, GTX 1660 Ti в 2023» просто стонкс)
Wonderboy
Member

MetalistForever
Ну якщо на 3080ті в QHD Відьмак 3 в середньому завантажений на 60-75%.... І це без променів. А якщо розпробуєш Nvidia DSR 4X, то 4090 вже не здається чимось надмірним.
dead_rat
Member

Wonderboy
Ти ж пожартував, аргументувати карту за $$$ для гри котрій 8 років.
AlSaintUk
Member

Wonderboy: 06.03.2023 11:15 MetalistForever
Ну якщо на 3080ті в QHD Відьмак 3 в середньому завантажений на 60-75%.... І це без променів. А якщо розпробуєш Nvidia DSR 4X, то 4090 вже не здається чимось надмірним.
бред какой-то. Окай, в хогвартс легаси загрузка вк 70-75% 6800хт в 2к разрешении и статоры в хогвартсе всегда в одних и теж же локациях. Больше скажу играл со всеми модами в старую версию ведьмака, но со всеми модами которые улучшают картинку, производительность была вдвое выше чем в ремастере.
Nikoliasik_Zeus
Member

старші моделі лінійки GeForce RTX 30 подешевшають на 100-150 юанів (до 22 доларів)
Налiтай :lol:
Павло
Member

dead_rat: 06.03.2023 10:50 Налітай! :super:
спойлер
Изображение
Доречі якщо взяти топову 3090 ti від євга і так прититримати на років 10 не розпаковуючи може і заробити зможете. Но це певне про версіє кінгпін)

Отправлено спустя 6 минут 11 секунд:
dead_rat: 06.03.2023 11:17 Wonderboy
Головне ціль!) А не методи. Ось в мене інший прикол) Я не куплю таку конфігурацію пк на якій не зможу пограти в 1-2 Готики) Це принципово. У мене були навіть думки зібрати ретро пк но немає де його класти, а тримати десь у шафі це тупо :laugh:
p.s. Я щойно усвідомив що в менє є кмплектуючі для такого пк) а саме gt 9600 на 1 гіг або gtx 460 а також 8 оперативки і старий атлон на 4 ядра) бп і корпус офісні також є) лишився hdd і монітор ну і найти петро мишку в клаву :gigi:
Васильович
Member

Партнери Nvidia знижують ціни на старі відеокарти, щоб позбутися запасів
:horror:
спойлер
Изображение
Hotspur
Member

Хуанг щедрий. ще хай миску рису дають до карти в подарунок
tablestikus
Member

Wonderboy: 06.03.2023 11:15 MetalistForever
А для 4К треба почекати пару поколінь карт?)
SergN
Member

Попит тут зберігає стабільність, оскільки Nvidia не поспішає з анонсом GeForce RTX 4060 і GeForce RTX 4050.
І тут, здавалося б, конкуренти могли б віджати цей сегмент, адже їм більше треба займати ринкову нішу, але... виходить, що їх це влаштовує.
anyname
Member

Павло: 06.03.2023 11:47
dead_rat: 06.03.2023 10:50 Налітай! :super:
спойлер
Изображение
Доречі якщо взяти топову 3090 ti від євга і так прититримати на років 10 не розпаковуючи може і заробити зможете. Но це певне про версіє кінгпін)

Отправлено спустя 6 минут 11 секунд:
dead_rat: 06.03.2023 11:17 Wonderboy
Головне ціль!) А не методи. Ось в мене інший прикол) Я не куплю таку конфігурацію пк на якій не зможу пограти в 1-2 Готики) Це принципово. У мене були навіть думки зібрати ретро пк но немає де його класти, а тримати десь у шафі це тупо :laugh:
p.s. Я щойно усвідомив що в менє є кмплектуючі для такого пк) а саме gt 9600 на 1 гіг або gtx 460 а також 8 оперативки і старий атлон на 4 ядра) бп і корпус офісні також є) лишився hdd і монітор ну і найти петро мишку в клаву :gigi:
а навіщо під Готику 1 і 2 ретро пк ? три чи чотири роки тому я в Стім версії усього за 70 годин майже пройшов 1 главу (вирізав усе на мапі) .віндовс 10 , 8700к , жираф 1070.
Nemo4k
Member

А тим часом підари бариги тільки те й і роблять що піднімають ціни.
ДядяСаша
Member

10 баксів знижка на 1630.
Та на неї треба знижка в 50% щоб хтось купив це :rip:
3050/1660 нащо вони кому потрібні як завезуть арк 750!
dante1980
Member

Честно говоря не понимаю воплей змагароу.... На стимдэк со встройкой идут все последнии ТОП новинки... и это в теплопакете 15 ватт... Для 90% пользователей встройки в каком нить AMD Ryzen 3 5300G более чем достаточно. А если уж совсем по жирному AMD Ryzen 7 6800H уже имеет производительность как у Xbox series S....
Vecchio
Member

Навязчивая реклама Жифорса уже и на некоторых сайтах (еще и не заблочишь ее).
Наркоманы-потребители нвидиевского тархуна.
Podyrio
Member

dante1980: 06.03.2023 13:19На стимдэк со встройкой идут все последнии ТОП новинки... и это в теплопакете 15 ватт
У 720р.... на мінімалках.... при 30fps
Ответить