Ви прям канонічний хейтер - ничіго розбіратися не треба, головне накинути гівна. Але смішно вийшло, що ви не подивились, що я писав людині про роутер Linksys WRT1200AC. Можливість поставити альтернативну прошивку завжди є приємною опцією.Pil Ferer: ↑ 04.03.2023 14:59Шикарный подход со стороны фирмы Asus к своим покупателям. Мы вам устройство продали? Продали. А дальше барахтайтесь сами, как хотите. Удручает также то, что ведь изначально совершенно неясно на какой модели проявится такое поведение. Как в этой ветке форума сообщают - раз на раз не приходится. На мой взгляд это достаточно сильный сигнал, чтобы обходить любые роутеры Asus стороной.Bender911: ↑ 04.03.2023 14:50 Якщо не боєтесь інших прошивок, то на нього наче є openWRT.
Відправлено через 16 хвилин 41 секунду:
Узагальнювати на основі свого невдалого досвіду, не дуже гарний спосіб дізнатись правду. Наприклад, те що в мене дуже добре працювали конкретні і ASUS, і TP-Link може підтвердити, що самі ці моделі норм, але чи все інші їх моделі класні не можу знати. Плакати, що які пагані виробники і не піклуються про клієнтів, знову ж таки через свій не вдалий досвіт - нічого не змінить.Avenger80: ↑ 04.03.2023 15:20 Так я прекрасно понимаю Pil Ferer - это касается не только Asus, а и TP-link и др. таких же фирм - если повезёт, то будет работать хорошо, если не повезёт, а будут какие-то баги - всем будет наплевать на тебя. Прошивку пишут китайцы и т.д., одна прошивка на весь жизненный цикл и вообще, не нравится - сдавай в СЦ. Вот и всё. Я с этим столкнулся, так что прекрасно понимаю.
Стосовно про 1 прошивку на весь життєвий цикл - ASUS Ax82u, 20 прошивок, перша в травні 2020 році, остання в грудні 2022. Як там у інших моделей не знаю, але я не біжу казати, що всі моделі пагані чі класні і яка та чи інша компанія в цілому.
Відправлено через 4 хвилини 40 секунд:
Не знаю як інші провайдери, але мій сказав, що підтримує ротобу тільки зі своїм PON-терміналом. Навіт таку саму модель не від них не приймуть.terminahtor: ↑ 05.03.2023 17:34 IvanCh
Глянув скільки вартує PON ONU Stick SFP…мдамс.
Ну з поширенням xPON мереж рано чи пізно, виробникам доведеться якось йти назустріч споживачам.
А SC - ну це стандартний тип роз’єму серед ONU терміналів. У Ланета EPON, у IPNET GEPON і всі приблизно однакові ONU надають. Стандарт то по суті той самий. А з gpon можуть бути нюанси, так.