Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Последний раз редактировалось gehka3 22.11.2018 10:37, всего редактировалось 1 раз.
Причина: !
Alligator
Member

Hells Angels: 24.02.2023 18:29
WalkMan: 24.02.2023 18:18Aliexpress у власному хабі, сам об’єднує, якщо це покупки з одного аккаунту.
да от минулого тижня було замовлення різного дріб'язку, але не об'єднали, от думаю що за підстава .. попав на митницю, більше чим думав :(
Все що потрапило в НП об'єднали, все що потрапило в УкрПошту - по одному йде, якою логікою користуються не знаю. Більше всього порадувала адреса яку записали українсько-англійською (на якому етапі не знаю).
Batis
Junior

Підкажіть, скільки посилка може бути часу в місцевому центрі доставки? Вже місяць минув
https://parcelsapp.com/tracking/SK236992626LV
Desmond
Member

В мене колись місяць теж лежало, а буває через кіоька днів їде далі, не знаю від чого залежить
Crong
Member

Batis: 25.02.2023 12:25 Підкажіть, скільки посилка може бути часу в місцевому центрі доставки? Вже місяць минув
https://parcelsapp.com/tracking/SK236992626LV
Вона уже місяць лежить у вашому відділенні.
Screenshot_2023-02-25-12-37-54-689_ua.ukrposhta.android.app.png
Batis
Junior

Дякую, виявляється помилка в адресі
Patruletz
Member

я не знаю що відбувається, приложуха аліка сама видала адресу доставки, як найближчий поштомат НП я провтикав і посилка вже в дорозі .. по ходу попав на 7$ :laugh:
Zombie
Member

Patruletz: 02.03.2023 10:49 я не знаю що відбувається, приложуха аліка сама видала адресу доставки, як найближчий поштомат НП я провтикав і посилка вже в дорозі .. по ходу попав на 7$ :laugh:
Мені НП смс присилала, через деякий час після відправлення посилки, з можливістю змінити протягом доби місце доставки.
Patruletz
Member

Zombie
я знаю що вони інформують про таке, от 4 дні в дорозі/чи на складі і поки нічого.
NFS-Racer
Member

Patruletz
товар і доставку ви оплатили при замовленні, нічого додаткового платити не треба
Patruletz
Member

NFS-Racer: 02.03.2023 11:07нічого додаткового платити не треба
я про те що адресою по дефолту став поштомат НП, якщо посилку підхватить міст чи украошта то можливо я не отримаю замовлення :-/
NFS-Racer
Member

Patruletz
1. То змініть адресу у своєму профілі на вірну.
2. Чого ви так вирішили? Посилка прибуде: а) якщо Укрпоштою то у відповідне відділення, ви ж вказали індекс; б) якщо НП чи Міст то прийде повідомлення на яке відділення доставити
Patruletz
Member

NFS-Racer
коротше кажучи по ходу я дурак .. десь приложуха обновилась і добавився пункт самостійного забору посилки от воно і вліпило саму ближню точку.
Dark Knight
Member

Patruletz: 02.03.2023 13:56 NFS-Racer
коротше кажучи по ходу я дурак .. десь приложуха обновилась і добавився пункт самостійного забору посилки от воно і вліпило саму ближню точку.
А где это там такое появилось ?

специально обновил приложение Али - адрес и контакт как был так и есть прежний.
никаких пунктов само-забора не увидел. :spy:

разные товары доставляются в УП/ НП/ Мист - просто один раз по время трекинга пришла смс выбрать отделение для международных товаров, оно по умолчанию поставило и все, никаких геморов.
Patruletz
Member

Dark Knight
ось така фігня на товарі що купував, можна вибрати одне з двух
Изображение
Vitalio
Member

Dark Knight: 02.03.2023 18:03
разные товары доставляются в УП/ НП/ Мист - просто один раз по время трекинга пришла смс выбрать отделение для международных товаров, оно по умолчанию поставило и все, никаких геморов.
По-факту сказано...

+Також можна в адресі доставки правильний zip-код відділення вказати (на який частіше дивляться при відправленні, ніж на вулицю, будинок, корпус і тд). Країна +zip = 99% успішної доставки...

Але останнім часом - вказав УП, а воно на автоматі розподілило в meest, на яку я 1раз підтверджував адресу та отримував 1 рік назад :eek: ...навіть трекається в meest, хоча ніде не вказував що в міст і тд (пливе з Естонії по дну вже більше тижня, а з чайни плило - місяць :) )

В НП ні разу не відпрявляли безплатною доставкою, певно зажали
Patruletz
Member

прийшло таки повідомлення від НП, змінити адресу доставки не можна коли вказано самозабір з поштомату, думаю не так і погано вийшло ... головне щоб приїхала :)
Crong
Member

Вибір поштомата, або відділення нової пошти чи укрпошти, є при доставці AliExpress Standard Shipping. Для цього потрібно вказати адресу так, щоб AliExpress не зміг знайти вашу вулицю у своїй базі. Тоді при замовленні з'явиться пункт самовивоза, де можна вибрати поштомат, або відділення нової пошти чи укрпошти.

Також, після відправки, відділення нової пошти можна змінити на https://my.novaposhtaglobal.ua, до того як посилка пройде митницю в Україні.
Patruletz
Member

Crong: 02.03.2023 20:36Також, після відправки, відділення нової пошти можна змінити на https://my.novaposhtaglobal.ua, до того як посилка пройде митницю в Україні.
хм прокатило змінити на перших двох посилках доставку в поштомат :up:
Dark Knight
Member

Шановні,

заметил странное нововведение.

Все товары, которые заказывал - в строке Free Shipping - всегда писало КАКОЙ именно метод доставки от продавца. (Shipping method)
Например:
From China to Ukraine via AliExpress Standart Shipping
Estimated delivery on Apr 26

ниже распадаются опции:

Free Shipping
From China to SVIATOSHYNSKYI via AliExpress Saver Shipping

Shipping: 66,30 грн.
From China to SVIATOSHYNSKYI via Cainiao Standard For Special Goods

заметил, что теперь, есть товары, в которых НЕ пишется метод доставки вообще. тупо темная лошадка, и хрен пойми как оно поедет, и доедет ли вообще.

вот например часы:
Изображение

more options - пишет следующее:
Shipping method - Free shipping
delivery by Apr 19
Tracking Available

вопрос знатокам :
Каким именно способом доставки оно тут по умолчанию едет ? :spy: (Ali Standart, Saver shipping, Cainiao)
WalkMan
Member

Dark Knight
Алі "має" три види доставки (не враховуючи випадків, коли продавці самі займаються логістикою): Economy, Saver, Standard (сюди також входять інші платні способи). Все що більше $5 автоматом відправляється способом Standard.
Ответить