Последние статьи и обзоры
Новости
Yeston випускає GeForce RTX 4080 Sakura Sugar у стилі аніме
-
MetalistForever
Member
Пропоную обговорити Yeston випускає GeForce RTX 4080 Sakura Sugar у стилі аніме
А кто нибудь, на сайте, брал эти "Yeston" , как они в общем ( какое качество , китайский дешман или хотя бы как Zotac , Palit ) ?
А кто нибудь, на сайте, брал эти "Yeston" , как они в общем ( какое качество , китайский дешман или хотя бы как Zotac , Palit ) ?
-
Kravan
Member
У меня знакомый использует. Полет отличный.MetalistForever: ↑ 17.02.2023 14:18 Пропоную обговорити Yeston випускає GeForce RTX 4080 Sakura Sugar у стилі аніме
Yeston - насколько мне известно официальный вендор. Не подвал дяди Ляо.
-
slv
Member
Я только на коробку взглянул и затошнило, а тут еще обсудить предлагают ...
-
ДядяСаша
Member
Має право на життя, я і сам не фанат аніме, але Євангеліон, Кастлванія і з останніх Легенди Вокс Макіни заходять, наче і нічого так - можна дивитись
-
Sanьka
Member
В деякі ПК мод проекти дуже навіть зайде.
Завойовники і "покорітєлі міров" не інакше
Yeston (c китайского – Yingtong) означает «завоевывать людей и получать доступ к миру».Kravan: ↑ 17.02.2023 14:19Yeston - насколько мне известно официальный вендор. Не подвал дяди Ляо.
Завойовники і "покорітєлі міров" не інакше
-
shatun
Member
Ось воно - головне у новині. Бекплейт зняв, білою фарбою пройшов/висушив - і практично фен-шуй для поціновувачів білих кейсів і БЖ...І поки що це єдина GeForce RTX 4080 з білим текстолітом.
-
Stray
Member
офігєзний дизайн:)
-
viperest1
Member
Ідея цікава - дзвониш до них і "альо Хуанг , здоров чувак . А надрукуй мені на бекплейт і кожух , якусь офігенну цицькасту діваху ". Ну , щоб була підтримка в чаті , подзвонив , скинув пару $ передплати і вуаля -- маєш кастомну відяху з цицьками
-
ViPo
Member
Та пофіг що там намальовано. Продайте її мені за $600 і хоч Юлькину фотку там друкуйте.slv: ↑ 17.02.2023 14:22 Я только на коробку взглянул и затошнило, а тут еще обсудить предлагают ...
-
Alex_Lord
Member
Господи, наверно придется собирать на такую карту...
-
Rikko
Member
Брал в сборку племяннику такой фирмы рх 6800 нормальные карты, температуры не хуже мси и гигы, дросселя как у всех. Месяц работает в сборке и стоке, всё хорошо, можно брать
-
panaceyya
Member
-
slv
Member
Поіфіг ? А якще кацапська ганчірка и за 300 ?ViPo: ↑ 17.02.2023 16:17Та пофіг що там намальовано. Продайте її мені за $600 і хоч Юлькину фотку там друкуйте.slv: ↑ 17.02.2023 14:22 Я только на коробку взглянул и затошнило, а тут еще обсудить предлагают ...
-
Dragobes
Member
Фансервис.
Вырвиглаз..
...
Вырвиглаз..
...
-
ViPo
Member
На аквафреш ти так само тригеришся?slv: ↑ 17.02.2023 18:54 Поіфіг ? А якще кацапська ганчірка и за 300 ?
Є конкретний предмет - кацапський прапор і пофіг що на ньому намальвано і якими кольорами, він для мене об'кт зневаги.
А є набір тих чи інших кольрів в тих чи інших комбінаціях, який є всього лиш набором кольорів.
Чи ти з тих людей, які коли бачуть веселку (спектр сонячного світла) відразу асоціюють її з лгбт? Чи може букву z на клавіатурі тобі гидко набирати? Якщо так, то звернись до психіатра доки не пізно.
-
waryag
Member
Було кілька років тому у китайців. Звичайно, не за пару баксів.viperest1: ↑ 17.02.2023 16:00Ідея цікава - дзвониш до них і "альо Хуанг , здоров чувак . А надрукуй мені на бекплейт і кожух , якусь офігенну цицькасту діваху ". Ну , щоб була підтримка в чаті , подзвонив , скинув пару $ передплати і вуаля -- маєш кастомну відяху з цицьками
А так нічого не заважає знайти карту з відносно пустим бекплейтом і наклеїти свій принт.
І ви приєдналися до обговорення! Мазохізм чи не хочете зізнатися собі, що дівчинка сподобалася?slv: ↑ 17.02.2023 14:22Я только на коробку взглянул и затошнило, а тут еще обсудить предлагают ...
-
Telcontar
Member
Будьте толерантними, може цьому пану Гачі-мени більше до вподоби.waryag: ↑ 18.02.2023 08:59 І ви приєдналися до обговорення! Мазохізм чи не хочете зізнатися собі, що дівчинка сподобалася?
-
Firebrand
Member
нормальная карта,хорошо будет смотреться,в черном непрозрачном корпусе.
-
n+gibat[]r
Member
А есть такая же но с гачи-качалкой?
-
Rattus
Member
slv, не переживайте - в одной из следующих версий изготовитель обязательно изобразит на изделии мальчика или же статного мускулистого мужчину - тогда и Вы сможете наконец приобрести тот продукт, который ВАм придётся по нраву.