Опубліковано фото GPU AD104-250 для відеокарти GeForce RTX 4070

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Опубліковано фото GPU AD104-250 для відеокарти GeForce RTX 4070
Мне вот непонятно... Почему пишут "Урезанный" а не "Оптимизированный"? Первый подразумевает отключение рабочих блоков CUDA второй - отключение нерабочих.... И это две большие разницы. Нельзя урезать то, что не работает
Krovatka
Member

Я бы с радостью почитал про урезанную цену
x0taby4
Member

Krovatka
Свята наївність. :gigi:
eilef
Member

За условные 500 у.е. возможно был бы нормальный продукт. Реальностью же будет цена в 650+ или даже больше.
Kravan
Member

eilef: 13.02.2023 12:05 За условные 500 у.е. возможно был бы нормальный продукт. Реальностью же будет цена в 650+ или даже больше.
Думаю это будет 3080 по цене 3080, все +- логично с новыми ценниками.

Но как показывает история и практика прямо сейчас, те кто берут карту на годы а не на поколение, ничего с обьемом Врам 12 Гб брать строго не рекоммендуется.
Hotspur
Member

Без ціни говорити немає про що
EkselentE
Member

Kravan: 13.02.2023 12:32
eilef: 13.02.2023 12:05 За условные 500 у.е. возможно был бы нормальный продукт. Реальностью же будет цена в 650+ или даже больше.

Но как показывает история и практика прямо сейчас, те кто берут карту на годы а не на поколение, ничего с обьемом Врам 12 Гб брать строго не рекоммендуется.
Как то странно, почему с 12гектарами не рекомендуется брать :rolleyes:
Сейчас уже даже на 8 в некоторых проектах упирается в нехватку.
Kravan
Member

EkselentE: 13.02.2023 13:04
Kravan: 13.02.2023 12:32

Как то странно, почему с 12гектарами не рекомендуется брать :rolleyes:
Так вы все верно пишете, 12 Гб мало для 1440 и 4К, год-два и потом будет таже тыква что 3070 с ее 8 Гб. Чтобы пересидеть это поколение консолей, и все играть 16 Гб это комфортный показатель. Это если мы говорим об играх.

Относительно упора в память, Хуанг не первый и даже не второй раз проворачивает этот финт. ГПУ тянет а память упирается. Хуанг второго Поляриса, чтобы люди по 7 мь лет сидели уже не допустит, это просто не выгодно. Поиграл 1-2 года, меняй. А как это сделать в условиях когда сам графон упирается в архитектуру консолей? Правильно - зарезать память и добавить перделок типа РТ.
bombeybox
Member

EkselentE: 13.02.2023 13:04Как то странно, почему с 12гектарами не рекомендуется брать
Якщо не виходити за рамки target resolution - то все буде окей, так само як і на 8GB VRAM було, є і буде комфортно в 1080р, так і на 12GB VRAM було, є і буде комфортно в 1440р. Для UHD - так, треба 16.

Відправлено через 6 хвилин 16 секунд:
Kravan: 13.02.2023 13:38Чтобы пересидеть это поколение консолей, и все играть 16 Гб это комфортный показатель.
"Пересидіти покоління" на одній відеокарті - в принципі неможливо, якщо стоїть ціль ставити завжди високі налаштування графіки. Нові відеокарти виходять раз в 2 роки і рівно раз в ці 2 роки будуть виходити нові графічно-маркетингові технології, для того, щоб підштовхувати користувачів на апгрейд. І пам'ять тут ні до чого, геймери перескакують на нові відеокарти не тому, що в них не вийшло поставити Супер Ультра текстури в Думі, не за ВРАМою, а за новими графічними технологіями і більшим FPS (читай - продуктивністю ГПУ).
"Пересидіти покоління" на одній відеокарті - можливо, якщо з роками поступово знижувати налаштування графіки (або миритись з низьким ФПС), але і тоді аргумент про ВРАМ теж не має ніякої сили, тому що графічний пресет все рівно більше Не буде відповідати "Ultra", а значить підлаштувати Будь-яку гру можна буде під Будь-яку більш-менш притомну відеокарту.
Kravan
Member

bombeybox: 13.02.2023 19:03
EkselentE: 13.02.2023 13:04Как то странно, почему с 12гектарами не рекомендуется брать
Якщо не виходити за рамки target resolution - то все буде окей, так само як і на 8GB VRAM було, є і буде комфортно в 1080р, так і на 12GB VRAM було, є і буде комфортно в 1440р. Для UHD - так, треба 16.

Відправлено через 6 хвилин 16 секунд:
Kravan: 13.02.2023 13:38Чтобы пересидеть это поколение консолей, и все играть 16 Гб это комфортный показатель.
"Пересидіти покоління" на одній відеокарті - в принципі неможливо, якщо стоїть ціль ставити завжди високі налаштування графіки. Нові відеокарти виходять раз в 2 роки і рівно раз в ці 2 роки будуть виходити нові графічно-маркетингові технології, для того, щоб підштовхувати користувачів на апгрейд. І пам'ять тут ні до чого, геймери перескакують на нові відеокарти не тому, що в них не вийшло поставити Супер Ультра текстури в Думі, не за ВРАМою, а за новими графічними технологіями і більшим FPS (читай - продуктивністю ГПУ).
"Пересидіти покоління" на одній відеокарті - можливо, якщо з роками поступово знижувати налаштування графіки (або миритись з низьким ФПС), але і тоді аргумент про ВРАМ теж не має ніякої сили, тому що графічний пресет все рівно більше Не буде відповідати "Ultra", а значить підлаштувати Будь-яку гру можна буде під Будь-яку більш-менш притомну відеокарту.
Ок. Давайте разберемся с этим, ту.к ваш пост это прям дичь какая то)
1. А если на Высокие а не Ультра, вы это заметите?
2. О каких новейших технологиях речь например?
3. У меня 6900, разогнанная как 6950 +. Ей 2 года и она тянет все на Ультра. В 1440 p. 4070 ti мощнее в среднем на 6% в 4К уступает из за нехватки памяти. Мне пора обновляться?))

Таких кто обновляется раз в два года процента три от силы людей так что не несите чушь, на этот процент никто не ориентируется при разработке.
bombeybox
Member

Kravan: 13.02.2023 21:14ту.к ваш пост это прям дичь какая то)
Дивіться, "діч" - це про ваш пост, в якому я бачу якісь невдалі спроби виправдати відеокарти від АМД? і їх скоріше маркетинговий, аніж практичний мув з "більшим ніж у конкурента" меморі-пулом, яким вона, АМД, користується ще з часів першої GCN і який їй, АМД - як не допомагав 10 років назад залишатись в тренді довше, аніж прямі конкуренти зелених, так не допомагає і зараз (до прикладу, прямий конкурент 3070 - 6750 з 12гб ВРАМи - як був, так і є, так і буде гірше за неї, хай хоч ще 10 років пройде). Те ж саме стосується 6800 і 3080, що стало з Вегами навіть згадувати не хочеться, 480 і 1060??
Це не конструктивна розмова, а знову якісь фанатські трьопи (повірте, мені як нікому тут ці холівари приїлись).
Kravan: 13.02.2023 21:14А если на Высокие а не Ультра, вы это заметите?
Це якось стосується мого чи вашого посту? Річ була про ВРАМ і про доцільність апгрейду, а не про те, бачить чи не бачить різницю в графіці кінцевий користувач. Я в ПК-геймінгу 15+ років і я добряче знаю, за що платить геймер, купуючи собі нові відеокарту (повторююсь, він платить за ультра налаштування графіки (що включає і PC-specific features), та високий фпс. Коли новенька гра виходить на ПК, в перший день які відео з'являються на ютубі? Правильно, сотні відео з тестом певного пулу відеокарт, де тестують - ультра налаштування графіки та промені, де показують, як буде працювати конкретна гра на конкретній відеокарті, де інформують, яка в гри day1-оптимізація і на скільки реальні вимоги гри відрізняються від друкованих. Там не тестують середні налаштування графіки ("нубожневиднорізниці"). Показують саме гру, якою її для ПК і розробили розробники\портувальники.
Kravan: 13.02.2023 21:14О каких новейших технологиях речь например?
Про такі, за які 90% геймерів обирали, обирають і будуть обирати зелені відеокарти. RTX\DLSS2-3\Reflex\GameWorks, все це робить стандартний ПК-порт рандомної консольної іграшки - "кращим", "елітнішим" і от за цей "преміум" якраз і платять ПК-геймери свої великі кошти за відеокарти, і саме ці геймери - ЦА вендорів ігрових відеокарт, саме на цих геймерів орієнтована вся маркетингова програма, всі ці партнершипи з ігро-видавцями і всі ці технології (перед релізом новенької хайпової гри на ПК, який трейлер першим з'являється на офіційному ютуб-каналі видавця\розробника? Правильно, трейлер PC-specific features, куди входить вищезазначене. Маркетологи заліза не тупі, вони знають що вони продають і кому вони це продають).
Kravan: 13.02.2023 21:14 У меня 6900, разогнанная как 6950 +. Ей 2 года и она тянет все на Ультра. В 1440 p. 4070 ti мощнее в среднем на 6% в 4К уступает из за нехватки памяти.
Це якось стосується мого чи вашого посту? Та і цифри ви знатно навидумували. Як продемонструєте мені Свої "на 6% меньше" показники хоча б цих бенчмарків - тоді буде доцільно продовжити цю розмову.
спойлер
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Kravan: 13.02.2023 21:14Таких кто обновляется раз в два года процента три от силы людей так что не несите чушь
Навіть статистику покажете? А то я от бачу, як 4070Ті та 4090 розгрібають з полиць магазинів. Так само GN місяць-два тому розповідали, як розгрібали 3080\3070, як тільки вони нещодавно (як Ефір подох) заполонили магазини по msrp. Ще раз, 4090 (карта за 2 штуки) показала кращий старт в статистиці Стіму за рік!
Kravan
Member

bombeybox: 13.02.2023 22:39
Kravan: 13.02.2023 21:14ту.к ваш пост это прям дичь какая то)
Дивіться, "діч" - це про ваш пост, в якому я бачу невдалі спроби виправдати відеокарти від АМД і їх скоріше маркетинговий, аніж практичний мув з "більшим ніж у конкурента" меморі-пулом, яким вона, АМД, користується ще з часів першої GCN і який їй, АМД, як не допомагав 10 років назад залишатись в тренді більше, ніж прямі конкуренти зелених, так не допомагає і зараз (прямий конкурент 3070 - 6750 з 12гб ВРАМи - як був, так і є, так і буде гірше за неї, хай хоч ще 10 років пройде). Те ж саме стосується 6800 і 3080, що стало з Вегами навіть згадувати не хочеться. 480 і 1060??
Це не конструктивна розмова, а якісь фанатські трьопи (повірте, мені як нікому тут це знайомо).
Kravan: 13.02.2023 21:14А если на Высокие а не Ультра, вы это заметите?
Це якось стосується мого чи вашого посту? Річ була про ВРАМ і про доцільність апгрейду, а не про те, бачить чи не бачить якусь там різницю в графіці кінцевий користувач. Я в ПК-геймінгу 15 років і я добряче знаю, за що платить геймер, купуючи нові відеокарту (повторююсь, він платить за ультра налаштування графіки (що включає і PC-specific features, та високий фпс). Коли новенька гра виходить на ПК в перший день, які відео з'являються на ютубі першими? Правильно, сотні відео з тестом певного пулу відеокарт, де тестують - ультра налаштування\промені, де показують, як буде працювати конкрента гра на конкретній відеокарті, де показують, яка в гри day1-оптимізація. Там не тестують середні налаштування графіки ("боневиднорізниці"). Показують саме гру, якою її для ПК і робили розробники\портувальники (тобто гру на ультра налаштуваннях).
Kravan: 13.02.2023 21:14О каких новейших технологиях речь например?
Про такі, яких в АМД поки навіть немає. Про такі, за які 90% геймерів обирали, обирають і будуть обирати зелені відеокарти. RTX\DLSS2-3\Reflex\GameWorks, все це робить стандартний ПК-порт рандомної консольної іграшки - "кращим", "елітнішим" і от за цей "преміум" якраз і платять ПК-геймери свої великі кошти за відеокарти, і саме ці геймери - ЦА вендорів ігрових відеокарт, саме на цих геймерів орієнтована вся маркетингова програма, всі ці партнершипи з ігро-видавцями і всі ці технології (перед релізом новенької хайпової гри на ПК який трейлер першим з'являється на офіційному ютуб-каналі видавця\розробника? Правильно, трейлер PC-specific features, куди входить вищезазначене. Маркетологи заліза не тупі, вони знають що вони продають і кому вони це продають.
Kravan: 13.02.2023 21:14 У меня 6900, разогнанная как 6950 +. Ей 2 года и она тянет все на Ультра. В 1440 p. 4070 ti мощнее в среднем на 6% в 4К уступает из за нехватки памяти. Мне пора обновляться?))
Це якось стосується мого чи вашого посту? Та і цифри ви знатно навидумували. Як продемонструєте мені Свої "на 6% меньше" показники хоча б цих бенчмарків - тоді буде доцільно продовжити цю розмову.
спойлер
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Kravan: 13.02.2023 21:14Таких кто обновляется раз в два года процента три от силы людей так что не несите чушь
Навіть статистику покажите? А то я от бачу, як 4070Ті та 4090 розгрібають з полиць магазинів. Так само GN місяць-два тому розповідали, як розгрібали 3080\3070, як тільки вони нещодавно (як Ефір подох) заполонили магазини по msrp. Ще раз, 4090 (карта за 2 штуки) показала кращий старт в статистиці Стіму за рік!
Боже мой, та мы тут поймали знатного любителя тархуна. это даже комментировать сложно, это настолько дикий бред, что глаза болят читать.

4090 взяла лучший старт в стиме ЗА 3 месяца продаж = 0,24%. Это не за месяц. Это невероятные 0,08% в месяц. Зато 1650 за 1 месяц набрала 0,06%. Как там с невероятными технологиями будущего?)) Статистика вся в стиме, посчитайте какой процент там занимают владельцы топовых видеокарт.

"А то я от бачу, як 4070Ті та 4090 розгрібають з полиць магазинів." - акитуально только для 4090. 4070ti имеет провальный старт и в том же США ее уже по скидонам толкают, и то не берут. И одна из причин 12 Гб памяти.

"Як продемонструєте мені Свої "на 6% меньше" показники хоча б цих бенчмарків" и кому нужны бенчмарки? Кушайте не обляпайтесь:

Особенно обратите внимание на тесты в 4К, это касается не только RX6xxx но и 3090.

"Про такі, за які 90% геймерів обирали, обирають і будуть обирати зелені відеокарти." - согласно данным стима 75% с падением 1-1,5% в мес.

"RTX\DLSS2-3\Reflex\GameWorks" - ЛОЛ, это невероятные технологии будущего? Аналоги что у АМД что у Интел есть для всего вышеперечисленного. Вы бы еще коробку сфоткали. Единственное - РТ - вкусовщина, а Гейм Воркс вообще не знаю что, но думаю вы наврядли им пользуетесь.

"це робить стандартний ПК-порт рандомної консольної іграшки - "кращим", "елітнішим" і от за цей "преміум" якраз і платять ПК-геймери" - Апскейлеры это премиум? ПК геймеры платят за универсальность и мощь относительно консолей а не за ДЛСС и Рефлекс.

Точно? Большее количество ВРАМ помогает и очень сильно. Как на примере Нвидия так и АМД. Обращаю ваше внимание на то, что в играх требующих много ВРАМ (например Колда) уже давно таже 3080 сливает 6800. И да кстати 6750 намного интересней 3070, по цена ФПС. Мало того что она обходит ее в памяти зависимых играх, так она и стоит дешевле процентов на 25%. И что там, на сколько ее в среднем обходит 3070? На 5%? 5% стоит этой переплаты?
bombeybox
Member

Kravan
Ви не відповіли на мої питання по суті і хочете, щоб я щось відписував конструктивно, а не просто послав вас подалі?
Kravan: 13.02.2023 23:024090 взяла лучший старт в стиме
That's what i'm saying, я сказав в розрізі 2023 року і це підтверджує той факт, що люди активно та постійно купують дорогі відеокарти. Вашої статистики про 3% я так і не побачив. Достатньо подивитись на підписи користувачів ігрових\залізних форумів (західних теж), в кого були 1080ti - перескакували на 2080ti - 3080ti - 4090 (4080ti), і робили вони це - регулярно, точно так само регулярно перескакували власники міддлів (типу мене - 970 1070 3070 4070ті), суть в тому, що ЦА вендорів ігрових відеокарт - не сидить "все покоління" на одній відеокарті, а постійно її змінює, на цьому це питання закриваємо.

Kravan: 13.02.2023 23:02акитуально только для 4090. 4070ti имеет провальный старт
Актуально для всього, окрім 4080, яка дійсно має провальний старт (такий самий провальний, як і 7 серія від АМД, до слова). По наявності newegg\microcenter 4090\4070ті - розгрібають, ні про яке msrp\діскаунти мова не йде, а 4080 - повно.
Kravan: 13.02.2023 23:02это невероятные технологии будущего
це технології, аналогів яких немає у Жодного конкурента, саме так, Н Е М А Є. Якщо будете розповідати мені що FSR\XeSS - дають таку ж якість зображення та буст по фпс і лейтенсі як DLSS2 (бо аналога DLSS3 не існує в принципі) - зразу мут. "Вкусовщина" - так, але давайте ж бути об'єктивними.
Kravan: 13.02.2023 23:02ПК геймеры платят за универсальность и мощь относительно консолей а не за ДЛСС и Рефлекс.
Саме тому в рекламі кожної гри фігурує Рефлекс і ДЛСС, а повинні були бути "Уніварсальність" та "Мощь", зрозумів:) Я написав вам багато тексту, який ви можете перевірити елементарним сьорчем, не хочете слухати, а говорите дурниці - ваше право, але я в цьому участі брати не збираюсь.
Kravan: 13.02.2023 23:02и кому нужны бенчмарки?
Мені. Ви маєте на руках відеокарту і видумуєте їй не притаманну їй продуктивність, я пропоную реально зрівняти цю продуктивність, а не закидати один одному ютуби, як роблять заядлі фанати без заліза.
Kravan: 13.02.2023 23:02согласно данным стима 75% с падением 1-1,5% в мес.
Це того Стіма, який враховує Intel(R) UHD Graphics як дискретну графіку? Так собі порівняння, але принципово нічого не змінює.
Kravan: 13.02.2023 23:02Точно? Большее количество ВРАМ помогает и очень сильно.
Ні, більше ВРАМ не допомагало https://imgur.com/OYjSOZ6.png відеокарті вийти за межі свого першочергового таргет резолюшина раніше, не допомагає зараз і не допоможе потім. Це все було вже. Це все вже проходили. Те що ви написали далі (про то хто кому зараз зливає - це взагалі нонсенс, який має місце хіба що у вашій вигаданій реальності, зараз, в 2023, що не нова гра, то 3080 сильніше за 6800, а 3070 сильніше за 6700-6750).
Последний раз редактировалось bombeybox 13.02.2023 23:39, всего редактировалось 1 раз.
Kravan
Member

Большая часть того что вы написали не имеет ничего общего кроме ваших фантазий.

Если и мерятся мощностью карт - без проблем. Но тогда в играх а не в бенчмарках. Бенчмарки никому не интересны.

Ну и статистика стим досаточно актуальна. Вы сами на нее ссылаетесь. А то что где то на профильных форумах народ что то себе обновляет - на то они и профильные форумы. Это для энтузиастов. Массовый рынок это 2060-3060, 6600 с огромной долей 1060-1650, 580 карт.

Hardware Unboxed достаточно авторитетные товарищи, одни из самых авторитетных в сети, и на эти данные вполне можно полагаться. Я понимаю, что обидно, но вот такая она реальность.

И да, для людей кто не покупает новую карту раз в два года наличие большого ВРАМ это важно и помогает очень даже. Как вы и написали, все это уже было, все это уже видели. Только вывод у вас после увиденного неверный.
bombeybox
Member

Kravan: 13.02.2023 23:39Бенчмарки никому не интересны.
Підтвердження цій тезі буде? Бенчмарки - не віддають перевагу конкрентому вендору відеокарт, не так залежні від Driver Overhead, не мають пропрієтарних технологій (це я зараз більше про Нвідію і її ГеймВоркс) і не містять в собі сотні рандомних активностей (які є в іграх і саме які можуть повпливати на кінцевий результат прогону). Бенчмарки > Ігри, при сухому порівнянні продуктивності відеокарт.
Kravan: 13.02.2023 23:39И да, для людей кто не покупает новую карту раз в два года наличие большого ВРАМ это важно и помогает очень даже.
Я купую нову відеокарту раз в 2 роки, жодного разу не зіштовхнувся з нестачею ВРАМ, бо не виходжу за межі позиціонованого розширення, граю Виключно на ультра+рт, питання?
l-m
Member

bombeybox: 13.02.2023 19:03 Якщо не виходити за рамки target resolution - то все буде окей, так само як і на 8GB VRAM було, є і буде комфортно в 1080р
Ага :gigi:
спойлер
Screenshot_20230214_003040.png
SergN
Member

l-m: 14.02.2023 00:34
bombeybox: 13.02.2023 19:03 Якщо не виходити за рамки target resolution - то все буде окей, так само як і на 8GB VRAM було, є і буде комфортно в 1080р
спойлер
Хотів сказати, що на скріншоті приклад софтописців з не зовсім прямими руками, але конкретно скріншот показує більше наявність таких "особливих" рук у тестувальників, в яких різниці між результатами 4090 і 4070Ті немає.
спойлер
Люди цілу статтю цьому присвятили: https://www.techpowerup.com/review/hogw ... sis/6.html
Але загалом вихід нових поколінь заліза завжди призводить до того, що софтописці орієнтуються своєю криворукістю на можливості актуального лідера.
Тільки от в 4000й лінійці є всі шанси заслужити звання початкової ігрової відяхи саме у сабжа (4070), бо характеристики в молодших за неї майбутніх новинок щось вбачаються незвично спрощеними.
Kravan
Member

bombeybox: 13.02.2023 23:44
Kravan: 13.02.2023 23:39Бенчмарки никому не интересны.
Підтвердження цій тезі буде? Бенчмарки - не віддають перевагу конкрентому вендору відеокарт, не так залежні від Driver Overhead, не мають пропрієтарних технологій (це я зараз більше про Нвідію і її ГеймВоркс) і не містять в собі сотні рандомних активностей (які є в іграх і саме які можуть повпливати на кінцевий результат прогону). Бенчмарки > Ігри, при сухому порівнянні продуктивності відеокарт.
Kravan: 13.02.2023 23:39И да, для людей кто не покупает новую карту раз в два года наличие большого ВРАМ это важно и помогает очень даже.
Я купую нову відеокарту раз в 2 роки, жодного разу не зіштовхнувся з нестачею ВРАМ, бо не виходжу за межі позиціонованого розширення, граю Виключно на ультра+рт, питання?
Ну что сказать, мне вас даже немного жаль.

Зато я рад за маркет отдел компании, именно вы и есть их ЦА. Так то мне все равно, раз вам Куртка так сказал, значит так и есть. И бенчи реально интересуют только участнико специальной олимпиады, т.к. от "попугаев" лучше не будет. Играют люди не в бенчи а игры. И именно реальный ФПС в них за вложенный доллар имеет значение.

И да, за ВРАМ стоит и переплатить. Это буквально продолжительность жизни платформы, но да если карту покупать раз в два года то пофиг вообще.
l-m
Member

SergN: 14.02.2023 00:57
l-m: 14.02.2023 00:34
спойлер
Хотів сказати, що на скріншоті приклад софтописців з не зовсім прямими руками
Все правильно ви хотіли сказати.
У Нвідії, по-перше, драйвера з більшим оверхедом, тому страждає продуктивність ГПУ коли ЦПУ й так є чим зайнятись. По-друге, вони схоже не знають що робити коли пам'ять закінчується (як інакше пояснити що 6650 теж 8ГБ й то так сильно не провалюється?).
От й маємо.
Але шо я таке кажу, всі ж знають що погані драйвера у відеокарт АМД :shuffle:
SergN: 14.02.2023 00:57 але конкретно скріншот показує більше наявність таких "особливих" рук у тестувальників, в яких різниці між результатами 4090 і 4070Ті немає.
А те що банально впирається у процесор, то вам важко подумати)
Й саме через затик у процесор й тут зненацька найшвидші 7900 — у радеонів менш процесорозалежні драйвера. При збільшенні роздільної здатності все стане як треба, бо почне у ГПУ впиратись.
спойлер
На techpowerup банально інша локація для тесту, на Hardware Unboxed протестували дві, й у другій така біда, ось все відео -
bombeybox
Member

в цю гру скриншотів можна грати всім:
спойлер
Изображение
але це немає сенсу.
Ви, я сподіваюсь, самі розумієте, що ситуація у HardwareUnboxed - виключення, а не правило, і не в останню чергу через них самих.
HardwareUnboxed - єдині відомі медіа атлети, які продовжують тестувати свій пул відеокарт на АМ4 платформі, коли інші "топи" давно перейшли на 13900К. Пропоную дочекатись, поки HardwareUnboxed перейдуть на 7950X3D і перетестять цю гру - б'юся об заклад, що розстановка сил буде зовсім інша.

Kravan: 14.02.2023 01:14 И бенчи реально интересуют только участнико специальной олимпиады
:facepalm: Я вам все детально розписав, додати нічого.
Kravan: 14.02.2023 01:14И да, за ВРАМ стоит и переплатить. Это буквально продолжительность жизни платформы
:facepalm: :facepalm:
Боже, я наче спілкуюсь з дитиною, яка не вміє в читання. Ніякого додаткового життя платформі більший пул ВРАМ НЕ ДАЄ. Зараз вже 2023 рік, а 580 8 як була завжди +\- рівна 1060 6, так і залишається в тій ж лізі з різницею +\- 10% продуктивності від гри до гри. 390 8 не стала на ступінь кращою за 970 3.5+5, а так само +\- 10% в залежності від графічного рушія. 6800 16 не стала працювати як RTX 40X з 16 ВРАМ, а продовжує буцатися об стіну під назвою 3080 10. Коли люди умудрялись пересидіти провальне, з точки зору позиціонування, покоління відеокарт Тьюрінг на своїй GTX 1080Ti (де зараз "конкурент" в обличчі Vega 64 Liquid, думаю, не варто навіть згадувати), вони це робили не тому, що в неї було АЖ 11 гб ВРАМ, вони це робили, тому що перед Тьюрингом йшло надзвичайно вдале покоління відеокарт Паскаль, а сам GP102 виявився дуже продуктивним для свого часу (як сказали GN, 1080Ті - найбільша "помилка" маркетологів Хуанга за останні роки, якої він більше не вчинить). Нагадую, ще до Паскаля у Нвідії кілька років були GTX Titan, які мали дуже багато ВРАМ для свого покоління. Знаєте де вони зараз? На кладовищі історії, на рівні своїх ігрових партнерів по поколінню graphics processing unit. Очніться вже нарешті!
Ответить