Выбор роутера

Локальные сети и Интернет
Ответить
Автор
Member

j3s0n
Member

SERGBILL
hap ac2 може 300 по повітрю.
viperest1
Member

j3s0n: 11.02.2023 20:03 SERGBILL
hap ac2 може 300 по повітрю.
І операційка там бімба :super: , можна налаштувати все ;) .
Я от наприклад зробив "гостьову" мережу без пароля ( правда, швидкість там обмежив, щоб без фанатизму :D ) і коли вимикають світло (а в мене працює ) , то сусіди під'єднюються і користуються :shuffle: .
Якщо коротко, то цей таки кращий :super:
Avenger80
Member

viperest1
А в чем особенность того, что вы сделали гостевую сеть, на другом роутере её нельзя сделать?
viperest1
Member

Avenger80: 11.02.2023 21:01 viperest1
А в чем особенность того, что вы сделали гостевую сеть, на другом роутере её нельзя сделать?
Іншими не користувався ( була тр лінк :facepalm: , модель на фото ) і інших крім мікротіків не хочу . Я написав наприклад і із свого досвіду , хоч ще є багато цікавого.
Каву і піццу готувати не вміє , ви таке щось чекали , що я напишу :shuffle: ?
Вложения
Screenshot_20230211_212839_Samsung Internet.jpg
Avenger80
Member

viperest1
А на фото TP-link 841... Я к тому, что сейчас абсолютно любой роутер (Тенда, TP-Link и т.д. и т.п.) имеет гостевую сеть. :)
Последний раз редактировалось Avenger80 11.02.2023 21:35, всего редактировалось 1 раз.
viperest1
Member

Avenger80: 11.02.2023 21:32 viperest1
А на фото TP-link 841...
Виправив , я плуганув :shuffle: ( аж потім на фото побачив , що то тр лінк :D ) , просто таки давно було . Мікротік в мене вже майже 5 років ;) .
Avenger80
Member

viperest1
Кстати, вот пять лет назад у меня уже в роутере TP-link была гостевая сеть. А до этого у меня был такой роутер как у вас - 841 TP-Link.
viperest1
Member

Avenger80: 11.02.2023 21:39 viperest1
Кстати, вот пять лет назад у меня уже в роутере TP-link была гостевая сеть. А до этого у меня был такой роутер как у вас - 841 TP-Link.
:up: :beer: , о вже і модель буду знати. Нажаль я його викинув :( , у підвалі був би супер особливо в цей час ;) .
Стосовно більш детальних налаштувань мережі , то тоді якось було все одно - лише щоб працювало ( хоч воно падло дуже погано і працювало ... ) , а от зараз хочеться різних няшок і використати/налаштувати максимум під себе :rotate:
Avenger80
Member

viperest1
Я просто почему удивился так, потому что гостевая сеть - эта самая элементарная базовая опция любого ширпотребовательского роутера. А вот микротик используют для другого в основном, я не спец, конечно, но часто слышу - тунели, шифрование, ВПНы, сети, подсети - т.е. именно проводная продвинутая маршрутизация с тонкой настройкой, которая дома особенно прям и не нужна - для офисов, предприятий - там да.
viperest1
Member

Avenger80
А для мене , ця гостьова , то сама суперова штука :gigi: . Хоч правда є і інші фішки ( з 00:00 до 07:00 сигнал вайфаю скидає на 40 % , щоб вночі не жарило коли ніхто не користується) , але мабуть , щоб зрозуміти і взнати все , що він вміє мабуть потрібно місяці 2 сидіти в ютубі і розбиратись :gigi: . А от коли приїде АХ3 , от тоді я вже з другом займусь налагтуванням :rotate: :super:
Avenger80
Member

viperest1
А он всё умеет, только надо ручками это всё настраивать - типа - так сердце должно сжиматься с частотой 72, давление в камерах - такое-то, скорость - такая-то, почки прогоняют с такой скоростью и т.д. и т.п. :gigi: А в обычном роутере - так, запускаем сердце - клац кнопочку - запустили, режим - спокойный, динамичный и сверхдинамичный - выбрали кнопку, ни у т.д. :gigi: Вот чем Микротик отличается от обычного роутера. Утрировано. :)
спойлер
viperest1
Member

Avenger80
Факт :super: :beer:
спойлер
відео зараз гляну ;)
Noveon
Member

viperest1: 11.02.2023 21:58сигнал вайфаю скидає на 40 % , щоб вночі не жарило

обожаю эту тему B-) , плоскоземельщики везде найдут заговор
terminahtor
Member

viperest1: 11.02.2023 21:58з 00:00 до 07:00 сигнал вайфаю скидає на 40 %
Я надіюсь, це у вас гумор?
oversmoke
Member

Noveon: 11.02.2023 23:29 обожаю эту тему

Есть интересная информация на этот счёт?

terminahtor: 11.02.2023 23:51 Я надіюсь, це у вас гумор?

Ну ходит в интернете информация подобного рода: кто-то говорит одно, кто-то другое.
viperest1
Member

terminahtor
Ну коли малі діти вдома , то йо.пт мені , що :censoured: поставити ще ось такий ...
https://www.technotrade.com.ua/Products ... HnD-IN.php ?
Noveon адекватний ? , стосовно Землі - поки не пізно , то рекомендую зійти..
terminahtor
Member

oversmoke
Я навіть коментувати не буду, бо це довго писати. Якщо коротко, брєд сивої кобили у зрівнянні з тим твердженням, що сигнал Wi-Fi шкідливий - це правда в останній інстанції.
oversmoke
Member

terminahtor: 12.02.2023 00:05 Я навіть коментувати не буду, бо це довго писати.
Почему? Интересно было бы почитать. Я с интересом изучаю и одну и другую сторону.
terminahtor: 12.02.2023 00:05 Якщо коротко, брєд сивої кобили у зрівнянні з тим твердженням, що сигнал Wi-Fi шкідливий - це правда в останній інстанції.
Ну такой себе аргумент. Не очень убедительный.
terminahtor
Member

oversmoke
Я більше на подібного рода провокації не ведусь, якщо цікаво - в Інтернеті є купа матеріалів по цій темі :)
Ответить