Последние статьи и обзоры
Новости
Фотки системников сюда
-
Spawny
Member
Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Последний раз редактировалось gehka3 17.09.2013 21:44, всего редактировалось 3 раза.
-
sergiiua
HWBOT OC Team
Galactick
Хорошая SFF-сборка
На косяки ты уже и сам указал:
- «глухие» стенки в подобных корпусах использовать крайне нежелательно
- чтобы внутри была красота, нужны кастомные провода
Хорошая SFF-сборка
На косяки ты уже и сам указал:
- «глухие» стенки в подобных корпусах использовать крайне нежелательно
- чтобы внутри была красота, нужны кастомные провода
-
Stray
Member
кльова зборка - я б у тих самих китайців просто дозамовив металеву створку з перфорацією (або різати акрілову, яка вже є)Galactick: ↑ 09.02.2023 11:14 Зібрав вчора в 7.8 літровому з Алі за 3к грн з райзером в комплекті.
*бо вертикальний продув у цьому корпусі не організуєш (не вистачить місця) - тож перфоровані бока мають вирішити питання
можливо хіба що бпшнік на 450вт буде впритик
-
Artem_M
Member
Легкий кастом проводів.
Ціна питання 800 грн.
Ціна питання 800 грн.
-
_Slavko_
Member
Artem_M, єх, я би під кабель атх24 розширив віконце, щоб не було цих "зігзагів".
-
Artem_M
Member
Зігзаги вже за віконцем, до віконця все чітко йде._Slavko_: ↑ 10.02.2023 12:32 Artem_M, єх, я би під кабель атх24 розширив віконце, щоб не було цих "зігзагів".
У мене за мат.платою дуже мало місця, ледь кришку закрив.
- спойлер
-
Це фото продавця, у якого я замовляв комплект.
Виглядає достойно.
-
Stray
Member
володар дремеля детектед_Slavko_: ↑ 10.02.2023 12:32 Artem_M, єх, я би під кабель атх24 розширив віконце, щоб не було цих "зігзагів".
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
нє нє, мається на увазі щоб перпендикулярно заходило все за спинуArtem_M: ↑ 10.02.2023 12:50 Зігзаги вже за віконцем, до віконця все чітко йде.
-
_Slavko_
Member
таки да він самий, різав все що мішає-заважає, в себе я то прятав як лиш міг, не люблю я лапші з проводів. тому і дав пораду, але мабуть недоречно то виразив в тексті.Stray: ↑ 10.02.2023 13:05володар дремеля детектед
- спойлер
-
Galactick
Member
yupi
Придивлявся і до такого, і до v10, і ще купи інших, але то різні вагові категорії. Сенсу міняти свого qbx на щось +/- такого ж розміру не бачив.
Придивлявся і до такого, і до v10, і ще купи інших, але то різні вагові категорії. Сенсу міняти свого qbx на щось +/- такого ж розміру не бачив.
- спойлер
-
Stray
Member
Galactick
та кльовий коробокс обрав, мені його гриль значно більш подобається
та кльовий коробокс обрав, мені його гриль значно більш подобається
-
lucky146
Member
-
pe4ivko
Member
А всередині що?)lucky146: ↑ 17.02.2023 21:08 Коли розмір має значення
-
Stray
Member
pe4ivko: ↑ 17.02.2023 22:39 А всередині що?)
так, почекайте... а там ще має щось у середині бути?
-
Melofon
Member
Stray
Не обязательно
Не обязательно
-
Rex
Member
lucky146
pe4ivko
Stray
Это Кастом Мод от Жени. Чекните его канал на Ютубе. Там много интересных и достойных корпусов.
Но лично мне больше по душе большие, просторные корпуса, куда можно установить все что нужно и еще столько же. По типу Фракталов XL или Космоса.
pe4ivko
Stray
Это Кастом Мод от Жени. Чекните его канал на Ютубе. Там много интересных и достойных корпусов.
Но лично мне больше по душе большие, просторные корпуса, куда можно установить все что нужно и еще столько же. По типу Фракталов XL или Космоса.
-
sergiiua
HWBOT OC Team
Rex
Я узнал, но хотелось бы еще узнать начинку)
Я узнал, но хотелось бы еще узнать начинку)
-
lucky146
Member
В середині поки нічого немає. Як почну збирати, напишу)
-
sergiiua
HWBOT OC Team
Хахаlucky146: ↑ 18.02.2023 10:08 В середині поки нічого немає. Як почну збирати, напишу)
А какая именно модель корпуса?
-
lucky146
Member
https://www.custom-mod.com/minisergiiua: ↑ 18.02.2023 12:40Хахаlucky146: ↑ 18.02.2023 10:08 В середині поки нічого немає. Як почну збирати, напишу)
А какая именно модель корпуса?
-
SVDD3NLY
Member