привіт усім.
сгорів в мене німецький інвертор, купив китайській

бо клята німчура позатирала усе маркування на мікросхемах у старому, нема змоги відремонтувати.. ну добре, приїхав китаєць - не самий дешевий, з нормальними клемами та проводами. старий інвертор був на 600Вт номінал. китаєць на 1500Вт номінал та 3500Вт пікового навантаження. китаєць стабільно видає 230В та 50Гц на виході. без питань працює від нього холодильник, тв, потужний роутер, ноутбук... а ось з домашнім iMac 27" не хоче працювати. на інверторі загорається warning! та починає верещати та блокується. прм всьому тому, старий iMac доньки на 24" працює нормально, не вимикається, монітор не блимає. від старого 600W інвертора, мій iMac 27" працював через китайське дбж. але чайна дбж було доконане вимкненнями електроструму та роботою від батареї в ноль і вже подохло )) є в когось ідеї, що за (тут мало бути погане слово, яке не пропустив автоцензор) така?!
осцилографу дома нема, але мультіметр показує стабільну напругу на виході інвертора. навіть, коли батарея просаджується вже, він впевнено дає 230В на виході. не більш, не менш. наче сінус інвертор, але не знаю. холодильник завів і працював нормально десь близько години (потім світло дали і я вимкнув інвертор).
буду вдячний за якісь коментарі

) бо я не знаю що то за фігня...