Новости
Последние статьи и обзоры
World of Tanks (часть 4)
-
Patruletz
Member
prosha_evolist
це не моя статистика, в мене акк обнулений в 19, запоров один план і щось вертатись до нього вже немає бажання.
це не моя статистика, в мене акк обнулений в 19, запоров один план і щось вертатись до нього вже немає бажання.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Patruletz
Оу, зрозуміло.
Оу, зрозуміло.
-
Bender911
Member
На справді я теж більше за СТ - т54 був колись моїм самим заїзженим танком) Зараз крім прог 46 та 65 тільки чаркутюра катаю.Sanьka: ↑ 17.01.2023 18:16Я віддаю перевагу швидкості, точності, огляду.Bender911: ↑ 17.01.2023 15:26Броня бува дуже норм залежить від сетапа і скіла супротивника.
Хоча хтось вірить у броню... Кожному своє![]()
Відправлено через 4 хвилини 35 секунд:
Я б зайшов але перші два сервери поки закриті, тільки якщо хтось перетягне. Але думав раніше, що нащі краще грають. Цікаво спробувати.Patruletz: ↑ 17.01.2023 18:06зайди пограй на 10 проти європейців, тобі покажуть що таке відсутність броні у жирних тяжів, там повні краби роздають поліпшеними снарядами на право і на лівоBender911: ↑ 17.01.2023 15:26Броня бува дуже норм залежить від сетапа і скіла супротивника.![]()
Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Patruletz
Стата дійсно вогонь - це що треба пити перед боями?
-
Sanьka
Member
Ось і якщо не задротити , а грати просто що би отримувати задоволення, то краще обирати більш комфортні танки.Patruletz: ↑ 17.01.2023 18:28 а бо плюнути та грати під пивко
І толку мені від якогось убер задрота, якщо імбовість танка визначається в середньому по палаті. А потім ти береш і особисто граєш на ньому. І розумієш що на Лео Пта чи СтандартіБ грати набагато приємніше в легше ніж на Е50 чи Паттоні.
Отправлено спустя 3 минуты 42 секунды:
Ахахах ну давай викидувати стату на танках кажної кіберкотлети.Patruletz: ↑ 17.01.2023 18:53це не моя статистика
-
rage11
Member
Sanьka а что такого классного в лео пта? обычный кустовой картонный танк, но изза игры наносит урон далеко не всегда, у меня было не раз когда два раза подряд снаряд не попадал в танк, падал перед ним или улетал в сторону. я вот сейчас прошел эту ветку, лео1 был открыт чертежами, потом для интереса пытался открыть все модули на пта, но так и не осилил, сдыхался и не жалею.
-
Sanьka
Member
мені дуже зайшов, один із 3х найулюбленішихrage11: ↑ 18.01.2023 11:47обычный кустовой картонный танк,
-
Hells Angels
Member
треба трішки думати, розмінювати союзників і не віддавати своє хп безкоштовно.Bender911: ↑ 18.01.2023 00:15Стата дійсно вогонь - це що треба пити перед боями?
Sanьka: ↑ 18.01.2023 08:13імбовість танка визначається в середньому по палаті.
всі середні показники виводяться завдяки таким чувакам котрі мають руки замість клешнів, забравши 55+ з рандому всі будуть нити що рандом став ще неадекватніший чим є заразSanьka: ↑ 18.01.2023 08:13давай викидувати стату на танках кажної кіберкотлети.
-
Sanьka
Member
Тому стиль гри - "абічнава картоннава танка в кустах" саме воно для рандому 2023 року. Звісно якщо не задротити , вивчати кожну складку місцевості, якісь тактики і тп, а просто грати і не паритись.Hells Angels: ↑ 18.01.2023 12:01 не віддавати своє хп безкоштовно.
З,І. Я звичайний зелений гравець, тому мені розповіді про "глибокі аналізи боїв" до фєні, гра то не більше ніж розвага
-
Hells Angels
Member
стата трішки вище середньої по палаті гра то можливість постригти піпол котрий не вміє в лбз на баблоSanьka: ↑ 18.01.2023 12:03Я звичайний зелений гравець, гра то не більше ніж розвага
-
Sanьka
Member
комусь ще не пофіг на лбз? лілHells Angels: ↑ 18.01.2023 12:28гра то можливість постригти піпол котрий не вміє в лбз на бабло
Оце досягнення. Жізнь прожіта нє зряHells Angels: ↑ 18.01.2023 12:28стата трішки вище середньої по палаті
Кажу ж, мені пофіг на стату. Навіть якби в мене була не зелена , а червона. Я граю, а не задрочу задля стати. А там як виходить.
-
rage11
Member
Hells Angels что за сайт?
-
Patruletz
Member
Sanьka
твоя стата це показник для того щоб сидіти в нормальному клані і отримувати якийсь профіт. А не бути "віслюком" котрий таскає в клан кубіки та немає можливості ними користуватись тому що клановий онлайн не співпадає з твоїм.
твоя стата це показник для того щоб сидіти в нормальному клані і отримувати якийсь профіт. А не бути "віслюком" котрий таскає в клан кубіки та немає можливості ними користуватись тому що клановий онлайн не співпадає з твоїм.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Ну привіт

- спойлер
-
Patruletz
Member
rage11 скоріш за все кттс
-
Sanьka
Member
о боже, який профіт? Ти заходиш у гру, робиш пару боїв, трохи розважаєшся і йдеш собі далі займатись справами.Patruletz: ↑ 18.01.2023 12:55твоя стата це показник для того щоб сидіти в нормальному клані і отримувати якийсь профіт
Та 99% пофіг на різні кланові заруби, трєнькі і тп. Нафіга на це витрачати час чи втискати себе в якісь там вимоги?
Прикинь, зараз якщо я бачу що бій гівно, я тупо ліваю. І чхати мені на статку чи "санкції"
Взагалі дивно бачити в аркадній грі 2023року статозалежних чи кланозалежних ))))
Ти ще не знаєш скільки він коштував ))))prosha_evolist: ↑ 18.01.2023 12:56Зустрів в рандомі тайп59 голдовий, ото циганомобіль
-
Hells Angels
Member
все правильно вибрав?rage11: ↑ 18.01.2023 13:01еу мой ник чтото не находит
там потрібно вибрати еу сервер, та пошук не по клан-тегу, а нікнейму.
вент/поліпшений приціл/стабprosha_evolist: ↑ 18.01.2023 12:56Ну привіт
модифікаця 1-1-2-1-2
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Я ще не розібрався що це такеHells Angels: ↑ 18.01.2023 13:10модифікаця 1-1-2-1-2
Відправлено через 2 хвилини 15 секунд:
Ну в мене на цей момент таке ж відношення, а колись парився....Sanьka: ↑ 18.01.2023 12:58Ти заходиш у гру, робиш пару боїв, трохи розважаєшся і йдеш собі далі займатись справами.
Зараз напрягаюсь лише в онлайні форзи 5, бо там стата 100% тумби
-
Hells Angels
Member
rage11 ще є wot life, попробуй там глянути
Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:
це типу підняти одні ттх трішки пожертвувавши іншими, якщо будеш багато грати на танку то проходь, 8 етапів по 28к досвіду, якщо ні то став галочку на екіпажprosha_evolist: ↑ 18.01.2023 13:14не розібрався
Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:
скільки ще кодів на голду з фейсіта залишилось?Patruletz: ↑ 18.01.2023 12:55отримувати якийсь профіт