World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Advanced Member

ИзображениеПродолжение этой ветки.
Оф.сайт World of Tanks, Wiki World of Tanks, Оф.форум World of Tanks, Ссылки на моды для World of Tanks, Можно просмотреть свою статистику.
Клан форумчан Overclockers[OCS]Изображение

ФОРУМЧАНЕ В ИГРЕ, RU сервер
спойлер
Wonderboy Изображение
CooLeR*OK Изображение
IceKeeper Изображение
EvgA Изображение
Андрій Изображение
OdiNRC Изображение
rhfrjdzr Изображение
Spawny Изображение
el_magnifico Изображение
YumaX Изображение
MaJ0r Изображение
doCENTik85 Изображение
zep Изображение
Podolyanin Изображение
lyngsat Изображение
Death Изображение
yanadmin Изображение
andrey.nk Изображение
povel Изображение
Zhekawork Изображение
GIM49 Изображение
sashok-1982 Изображение
prosha_evolist Изображение
eikei Изображение
HOOLIGAN Изображение
iNvAdErS Изображение
zipR2ime Изображение
DkossZoSo Изображение
_VM_ Изображение
Eurofighter Изображение
montecristo Изображение
Alanis Изображение
Miki+ Изображение
Lem Изображение
dreamcatcher_andr Изображение
PehnikMM Изображение
Ukrtel Изображение
vsolov12 Изображение
Fevrik Изображение
Ser_PIRAT Изображение
Scharfschutze Изображение
StasTODD Изображение
muronov22 Изображение
LiSiCin Изображение
FMJ Изображение
Prophecylife Изображение
CnC_General Изображение
Dimon_z_ Изображение
Patruletz Изображение
ganjik7 Изображение
VarDerret Изображение
yu-ra Изображение
StreetFIGHTER2000 Изображение
KILOTOS Изображение
Nebel Изображение
Nick.ua Изображение
Rostyslav777 Изображение
Heretic777 Изображение
sadgex Изображение
Kukaracho Изображение
tcpdump Изображение
Telcontar Изображение
VovaII Изображение
krivonos-kolya Изображение
Голосовой сервер танкистов сообщества в Discord. Голосовая связь, общение, поиск свободных форумчан для взвода.
ГК временно заморожена до ...

Популярные и может быть полезные моды для World of Tanks
спойлер
XVM: eXtended Visualization Mod
Ветка игровых модов форума World of Tanks
Оф.сайт игровых модов World of Tanks
Производительность железа в игре
спойлер
Изображение
Правила темы:
спойлер
1. Все скрины под спойлер. Скрины без спойлера будут удалятся.
2. Скрины результатов боя без 3-х эпичных медалек, как минимум, будут удаляться на выбор. Выкладывайте реплеи, пусть другие учатся или смеются. Реплеи бросаем на http://www.wotreplays.ru, ссылку на реплей сюда. Никаких файлообменников.
3. Циферки статы, фарма, урона и другое выпячивание удаляются без разговоров.
5. Не забываем общие правила форума.
6. Флуд/оффтоп мимо основного направления темы удаляется без разбирательств, с выдачей наград авторам.
7. Запрещено создавать посты с явным указанием автора на нарушение правил игры.

Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
rage11
Member

Mad Dog: 13.01.2023 16:50Зараз це взагалі якась інша гра
это все мелкие причесухи, суть осталась без изменений. то что арта не дамажит - лучше не стало, стало больше стоялова, и играть на арте стало неинтересно. и вообще это зашквар, кто то качает танчик, тратит на это свое время и ресурсы а потом ему балансят его с совсем другими характеристиками. достаточно было сделать баланс, по одной арте в команде.
Mad Dog
Member

rage11: 14.01.2023 20:33 это все мелкие причесухи, суть осталась без изменений. то что арта не дамажит - лучше не стало, стало больше стоялова, и играть на арте стало неинтересно.
Якась маячня. Як у тебе вийшло "мелкие причесухи" == "стало неинтересно"?
По арті взагалі зміминвся геймплей. Вона спочатку нормально так дамажила, потім почали нерфити, потім почала глушити, потім добавили велосипеди що її вирізають за першу пару хв. "мелкие причесухи" (с). :rip:
rage11
Member

Mad Dog ты сам то на лисапеде играл? нормальные команды его снимают за минуту, любые попадания ломают колесо, потом после ремки второй раз и потом ты труп. они раздражают всегда и когда играешь на них и когда против. основное что приносит удовольствие в игре это урон, для светляка это так же засвет, но все равно он менее интересен, а на арте чем можно похвастаться? я оглушил 5 танков на 250 секунд, потратил у них 5 аптечек и 3 ремки.
dicer46
Member

Не знаю як зараз. Пару років назад на своїй улюбленій гвпантері кайфував від всіх тих станів і часто в топ по дмг виходив
_Moriarty_
Member

Бонус-код для тех кто давно не играл кто знает.EU сервер(регион). Заранее спасибо.
Mad Dog
Member

rage11: 15.01.2023 12:46 Mad Dog ты сам то на лисапеде играл? нормальные команды его снимают за минуту, любые попадания ломают колесо, потом после ремки второй раз и потом ты труп. они раздражают всегда и когда играешь на них и когда против. основное что приносит удовольствие в игре это урон, для светляка это так же засвет, но все равно он менее интересен, а на арте чем можно похвастаться? я оглушил 5 танков на 250 секунд, потратил у них 5 аптечек и 3 ремки.
Ну так арта раніше наносила нормально урона. Це вже після, як ти кажеш, "мелкие причесух" вона стала дном. А раніше отримати на арті воїна(чи як він буде українською?) було звичайною річчю.
Велосипеди я тільки у самому початку застав, і то вже наче активно не грав. Може потім їх понерфили, але зразу нормально так арту вирізали.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Мда, точность порезали хорошо... ис6 косой жесть, t54e1 часто половина барабана голды мимо. Радует какая-то акция, по 3-6к опыта за бой, добил 50к до Т57 хеви за два вечера :D
Sanьka
Member

prosha_evolist
качай італо гілку. Там СТ і ТТ годні. Осоливо СТ. Притому вся гілка СТ або нормальна або імбова. Поганих нема.
Ну і 10ка для рандому годна. Дамажить, поцілює, світить, їздить, УВНить. Навіть частенько рикошети отримує.
Короче годна універсальна СТ. Можна і снайперити, можна і заїхати роздати якщо фокусять не тебе.

Як варіант залишитись на 9ці, і отримати одну з найімбовіших 9к (тільки ЛеоПТА може потягатись).

І ще 10ка СТ Польщі класна. Турбо режим (літає як гівно з лопати) + гарна башта з УВН + гарне масквання + доволі пристойна гармата.
Займаєш позиції так же швидко як ЛТ. Можна як крисячити в кущах, так і пограти від башти. Універсальна штука.
Spiryt
Member

Sanьka: 16.01.2023 14:32 prosha_evolist
качай італо гілку. Там СТ і ТТ годні.
у итальянцев же один из самых слабых ТТ на уровне
Sanьka
Member

Spiryt: 16.01.2023 14:44у итальянцев же один из самых слабых ТТ на уровне
8ка - імбова. Прямо дуже ок.
9-ка - класна.
10-ку купив, але ще не погамав.
Скажем так, коли воно грає проти мене то дуууже противне. Особливо від башти.
Поцілює він добре (точність незрозуміло класна для такого калібру, час зведення 2сек!!! при точності 0.33 для 130мм!!! камон!!!)
і всажує "мама нє гарюй" на 500дамага. І пробиває на бб 268мм, так що можна і без голди юзати (що рідкість для тт)

А якщо ще приловчитись до покращенної системи дозаряда яка є тільки у ТТ......
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Sanьka: 16.01.2023 14:50 8ка - імбова. Прямо дуже ок.
Це та шо програє навіть СТ з дозарядом? Нє може в гарних руках і ок, проте як на мене навіть АМБТ кращий.
Mad Dog
Member

Sanьka: 16.01.2023 14:32 prosha_evolist
качай італо гілку. Там СТ і ТТ годні. Осоливо СТ. Притому вся гілка СТ або нормальна або імбова. Поганих нема.
Поки прокачає всі ті гілки її вже і понерфіти можуть. :gigi:
Sanьka
Member

Pathfinder: 16.01.2023 14:58Це та шо програє навіть СТ з дозарядом?
Ну ось я тільки закінчим прокачувати тт 8лвл польщі, тт совок іс 2-2, до цього був тт чех 8лвл.
Всі вони програють по комфорту гри/нагіба тт 8лвл італо. Притом з тріском.
Тобто звичайно СТ імбовіше, бо взагалі в цій грі СТ нагібають і нагібали завжди краще, але серед інших ТТ італо доволі ок.

О, ще годні ТТ франції М51 т М54
Але там 8лвл дико страждальна, треба прокачувати десь на ЛініїФронту або за листи.
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Sanьka: 16.01.2023 15:12
Pathfinder: 16.01.2023 14:58Це та шо програє навіть СТ з дозарядом?
Ну ось я тільки закінчим прокачувати тт 8лвл польщі, тт совок іс 2-2, до цього був тт чех 8лвл.
Всі вони програють по комфорту гри/нагіба тт 8лвл італо. Притом з тріском.
Тобто звичайно СТ імбовіше, бо взагалі в цій грі СТ нагібають і нагібали завжди краще, але серед інших ТТ італо доволі ок.

О, ще годні ТТ франції М51 т М54
Але там 8лвл дико страждальна, треба прокачувати десь на ЛініїФронту або за листи.
Не знаю. Був КТ, ИС3 є Т32, Крайслер. Постійно в рандомі граєш проти имбо китайця, Ренегатів, ТТ польщі і чехіїї. Як на мене він десь там біля чеха і поляка. Всі інші кращі.
Головне це крива пушка, хоча по цифрах це не так. Навіть ІС3 попадає краще.

Отправлено спустя 2 минуты 42 секунды:
Sanьka: 16.01.2023 15:12 Але там 8лвл дико страждальна, треба прокачувати десь на ЛініїФронту або за листи.
Шо там страждального, а то думаю прокачати ?.
Patruletz
Member

Sanьka: 16.01.2023 14:32отримати одну з найімбовіших 9
потримай моє пиво, сама краща прокачувана 9 це шкода т50 :laugh: лео пта мабуть і не в 3 серед ст. Там ще є старі відра патон на епісь.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Sanьka
Та дай нафармити на т57 :gigi: Потім гляну що ще недокачане є. Взагалі хочеться щось с гарним дпм (можливо барабан), норм бронею, та не повільне :gigi: Поки що саме фанове з того на чому катав це е100 на голді\супер хелл\т-127, але ще багато техніки (типу ис7\бат\лео1\фоши (їх стало 2 :spy: ) не катав.

Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
ягу8.8 пробивають всі кому не лінь :mad: ис6 косе, і також часто пробивають, раніше набагато краще тримав удар, сдс загалом +- те що й було.
Patruletz
Member

prosha_evolist
ціна 155 1к срібла, даже не продасиш нормально :laugh:

дпм-не та з бронею стб-1 там 4к на звичайній оборудці вроді.

ще може бути Tortoise але то на любителя, повзати поки твої вбивають чи дохнуть якось не по кайфу.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

:up:
Tortoise
Я ж пишу, не повільне, а це вже занадто :gigi:
Patruletz
Member

prosha_evolist
розкачай леопарда, взагалі буде шикарний танчик.

по 88 попробуй катнути з закалка/вент/досил замість вентиля можна втикнути турбіну, але як на мене простіше вдонатити на якусь адекватну вісімку.
Sanьka
Member

Patruletz: 16.01.2023 20:03а 9 це шкода т50
Прокачав недавно до 10лвл.
Непогана, але і близько не дотягує до СтандартаВ і до ЛеоПТА.
Стаба ніяка, світиться постійно, всі фокусять бо сарай і фуллкартон. Шкода на полі це як СкорпіонГ - фокус номер 1, бо гарантований дамаг.
Ответить