Все вірно - з мобільного не виходить, але модем (особливо з антеною) дає набагато кращі результати.Scoffer: ↑ 10.01.2023 14:10 st17
Не знаю як там в вашому Києві, а в Дніпрі як тільки почались відключення світла, то працювати з мобільного стало неможливо прямо одразу.
Якщо пощастить то можна новини з телеги з пінгом хвилин в 5-10 почитати.
Навіть коли є світло на вишках, то швидкість 4жо в моїх локаціях добре якщо до 200 кілобіт доходить. А як нема, то і 2 кб/с бува
От наприклад мій колега писав з Троєщини після жорстких обстрілів і довгої відсутності електроенергії:
"Наразі маю чудове підтвердження того, що модем + антена в жорстких умовах краще за моб. телефон.
З телефона мережа є, а інету немає (не дивлячись на активний індикатор ЛТЕ).
А в модемі з кастомною прошивкою маю змогу обрати на якій частоті він працюватиме і тим самим зафорсити його законектитись до більш підходящої БС. А покрутивши трохи антену, домогтись стабільного сигналу...
Швидкість, звісно, не для торентів. Всього 3-4 мегабіта в таких умовах, але ІНЕТ Є!"
Те саме, наприклад, я читаю в чатику свого ЖК на Борщагівці.
Дивно, що люди ігнорують реальний практичний досвід, але це їх справа.
Ну тобто замість аргументації у відповідь на факти просто йде навал якоїсь дурні.Hotspur: ↑ 10.01.2023 14:04не пиши дурниць.st17: ↑ 10.01.2023 12:37Та ні, не зникає, саме тому і очевидно шо це у вас суто теоретичні якісь накиди неясно чому. Будь ласка, не коментуйте в темах, де у вас нема досвіду.
У Києві мобільний інтернет дає можливість працювати ще годинами після відключень.
Ваша справа, але певно всерйоз сприймати шо ви пишете я не буду.