ASUS ROG Swift Pro PG248QP — ігровий монітор з частотою оновлення 540 Гц

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить ASUS ROG Swift Pro PG248QP — ігровий монітор з частотою оновлення 540 Гц

Олед я бы себе взял :lick:
bes
Member

Надеюсь 24 дюйма FHD с такой герцовкой будет как и предыдущий анонс тысяч за ~ 80
Vpupkin
Member

QHD oled это уже интересно, но сколько оно проживёт? Как-то не очень брать монитор за 2к американских денег на 1-2 года.
Prescott
Member

Vpupkin: 04.01.2023 10:09QHD oled это уже интересно, но сколько оно проживёт?
Скринсейверы снова будут актуальны, как на олед теликах.
Kobzar
Member

По ходу 24 з TNю для кіберспортсменів
KROOM
Member

На фоні анонсу 500Гц IPS від Dell... :-/ 540-ва TN-ка :spy:
bes
Member

Vpupkin: 04.01.2023 10:09 QHD oled это уже интересно, но сколько оно проживёт? Как-то не очень брать монитор за 2к американских денег на 1-2 года.
Там две цены заложено если судить по стоимости в 80 к так что будут менять по гарантий если что
Павло
Member

KROOM: 04.01.2023 11:26 На фоні анонсу 500Гц IPS від Dell... :-/ 540-ва TN-ка :spy:
Ну і буде в того іпс 500 герц із шлейфами… Зато 500… :laugh:
bes
Member

Да и на reddit куча постов что людишки используют тв с1/с2 с малой диагональю для пк как монитор и что-то сильно никто не возмущается что у них возникают проблемы
_Andrik_
Member

Вираз "100500....чогось там'' наближається до втілення в реальність :gigi:
KoyomiNya
Member

KROOM: 04.01.2023 11:26 На фоні анонсу 500Гц IPS від Dell... :-/ 540-ва TN-ка :spy:
TN всё равно быстрее, быстрый отклик, меньше ghosting, но ценой цветопередачи. Например у некоторых 240Гц TN панелей быстрее отклик и ghosting поменьше чем у 360Гц IPS панелей
Stray
Member

bes: 04.01.2023 11:37 Да и на reddit куча постов что людишки используют тв с1/с2 с малой диагональю для пк как монитор и что-то сильно никто не возмущается что у них возникают проблемы
ну, проблеми з с2 як мінімум у тому, що він скидає яскравість (показуючі наприклад щось біле/яскраве) доволі швидко і заоверрайдити цю поведінку можна тільки через інженерне меню завойдивши гарантію - так що проблем у використанні олед тв як моніка все ж є
KROOM
Member

Павло: 04.01.2023 11:36 Ну і буде в того іпс 500 герц із шлейфами… Зато 500… :laugh:
Саме так, монітори 240Гц+ беруть для того, щоб роздивлятися довжину шлейфів вдома, і ніхто не цікавиться цим перед придбанням.
KoyomiNya: 04.01.2023 12:11 TN всё равно быстрее, быстрый отклик, меньше ghosting, но ценой цветопередачи. Например у некоторых 240Гц TN панелей быстрее отклик и ghosting поменьше чем у 360Гц IPS панелей
В даному випадку мова йде про лише анонсовані моделі, думаю скоро іх порівняють безпосередньо, а взагалі-то так, на даний час...але ще і кути огляду та інші сценарії використання.
А стосовно швидше... дуже важко уявити помітну різницю між 500 та 540 саме в динаміці. Я особисто не бачу змін за діапазоном 120-165 :shuffle: але я не "кіберкотлета", а "ретроград" із 60 Гц :lol: Хоча припускаю інші "відчуття" при переході з 360Гц на 240, наприклад.
taras_cs
Member

Vpupkin: 04.01.2023 10:09 QHD oled это уже интересно, но сколько оно проживёт? Как-то не очень брать монитор за 2к американских денег на 1-2 года.
Я собі купив OLED - за 2,5 роки - проблем не було.
Але я скидаю яскравість на середню кожного разу, як не дивлюсь фільми та не граю. Не вистачає для цього кнопок на пульті, щоб перемикати швидше.
Використовую фішки для збереження панелі, звісно (вони не заважають, тільки може скинути яскравість, якщо на екрані нічого довго не змінюється).
Изображение

Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
Пункт "Energy Saving" (тільки в мене меню українською)
Vpupkin
Member

taras_cs: 04.01.2023 14:34Я собі купив OLED - за 2,5 роки - проблем не було.
Сколько он за эти 2,5 года показывал рабочий стол или браузер?
Экран можно вообще не включать или вообще не выключать, да и 2,5 года это не так уж и много, в другом режиме пользования он может выгореть намного раньше.
sergiiua
HWBOT OC Team

Ооо, 540 герц. Хочу уже посмотреть на обзоры от киберкотлет.
Хорошо, что TN. А то 360 IPS сливали 240 TN в тестах про-игроков.
KROOM
Member

Злегка цікаво, яка конфігурація (та у яких проектах) зможе забезпечити min. fps 540к/с?
espo
Member

Имба под Валорант , жду выход и обзоры
eXceed
Member

KROOM: 04.01.2023 17:28 Злегка цікаво, яка конфігурація (та у яких проектах) зможе забезпечити min. fps 540к/с?
Кс гоу, валорант, пабг 4090 выдает в нем уже 300-400 фпс.
Dark-seer
Member

KROOM: 04.01.2023 17:28 Злегка цікаво, яка конфігурація (та у яких проектах) зможе забезпечити min. fps 540к/с?
Это ж под гоуносессионки кс и дота
Ответить