Последние статьи и обзоры
Новости
Intel підняла рекомендовані ціни на процесори Core 12-го покоління
-
Leqi
Member
Пропоную обговорити Intel підняла рекомендовані ціни на процесори Core 12-го покоління
Intel робить все що б люди купляли AMD!
Intel робить все що б люди купляли AMD!
-
DeLibertate
Member
- спойлер
-
Coftantin
Member
Никогда такого не было, и вот опять
-
_Andrik_
Member
а тепер АМД 7000 не таке вже й дороге
-
kalakawa
Member
Чому не презентували підвищення цін на CES? Щось роблять з фурором, щось мовчки, незрозуміло
-
SKYJAKER
Member
на CES інтел презентує зниження цін на 10% , бах і профітkalakawa: ↑ 03.01.2023 12:13 Чому не презентували підвищення цін на CES? Щось роблять з фурором, щось мовчки, незрозуміло
-
ДядяСаша
Member
Щось я такого не пам'ятаю, щоб піднімали ціну на стару лінійку після виходу нової. Бариги то так бувало, але щоб виробник!
Ще одна річ мене стремає: уже довго не завозять Пеньків 12 серії, в принципі кому вони треба, але в старших серіях їх було повно, продавали за копійки. Може це наша місцева тенденція, а може це дифіцит проців Інтел
В цей час Байден відкриває завод TSMC в Арізоні!
Ще одна річ мене стремає: уже довго не завозять Пеньків 12 серії, в принципі кому вони треба, але в старших серіях їх було повно, продавали за копійки. Може це наша місцева тенденція, а може це дифіцит проців Інтел
В цей час Байден відкриває завод TSMC в Арізоні!
-
Volodya811
Member
Закони ринку. Під час зниження попиту (зараз рецесія) виробник знижує об'єми виробництва і піднімає ціни. Інтел підвищила ціни не сильно, якщо порівняти з Нвідіа та деякими іншими компаніями.ДядяСаша: ↑ 03.01.2023 12:26 Щось я такого не пам'ятаю, щоб піднімали ціну на стару лінійку після виходу нової. Бариги то так бувало, але щоб виробник!
-
SergN
Member
Рекомендую ознайомитися з законами економіки. При зниженні попиту в економіці ціни знижуються, а при зростанні - збільшуються. Це про вплив саме попиту. Для тих, хто не знайомий з цим - гоу дивитися на періоди майнинг-буму. Є ще кост-пушед інфляційний тиск (і багато хто цим виправдовує своє підвищення цін зараз), але ж про попит заявлялося.Volodya811: ↑ 03.01.2023 12:35Закони ринку. Під час зниження попиту (зараз рецесія) виробник знижує об'єми виробництва і піднімає ціни. Інтел підвищила ціни не сильно, якщо порівняти з Нвідіа та деякими іншими компаніями.
А от на монополістичному ринку, олігополістичному і схожих вже можна поводити себе так, як Інтел, Нвідіа і т.д. Але прилетіти у відповідь може з того боку, звідки не очікуєш.
-
Павло
Member
позорище
-
Volodya811
Member
Згоден. Я і писав про реалії ринку. А ринок у нас монополістичний. АМД конкуренцію зараз не робить, ні Нвідіа, ні Інтелу (крім серверного сегменту).SergN: ↑ 03.01.2023 12:53Рекомендую ознайомитися з законами економіки. При зниженні попиту в економіці ціни знижуються, а при зростанні - збільшуються. Це про вплив саме попиту. Для тих, хто не знайомий з цим - гоу дивитися на періоди майнинг-буму. Є ще кост-пушед інфляційний тиск (і багато хто цим виправдовує своє підвищення цін зараз), але ж про попит заявлялося.Volodya811: ↑ 03.01.2023 12:35Закони ринку. Під час зниження попиту (зараз рецесія) виробник знижує об'єми виробництва і піднімає ціни. Інтел підвищила ціни не сильно, якщо порівняти з Нвідіа та деякими іншими компаніями.
А от на монополістичному ринку, олігополістичному і схожих вже можна поводити себе так, як Інтел, Нвідіа і т.д. Але прилетіти у відповідь може з того боку, звідки не очікуєш.
-
Megaclite
Member
Я встиг купити один пеньок ще по хорошій ціні в 2300грн і ним насолоджуюсьДядяСаша: ↑ 03.01.2023 12:26 Ще одна річ мене стремає: уже довго не завозять Пеньків 12 серії, в принципі кому вони треба, але в старших серіях їх було повно, продавали за копійки. Може це наша місцева тенденція, а може це дифіцит проців Інтел
-
Shaolin_Style
Member
650 за 12900k и 650$ за 13900k. Маркетологи вообще забили на ценообразование.
-
KimRomik
Member
AMD делает все, чтобы люди покупали Intel!Leqi: ↑ 03.01.2023 11:59Intel робить все що б люди купляли AMD!
-
nochnik89
Member
и как они ? не щупал кстати пеньки на лга 1700м )либо i5 12400 в сборки либо зеоны или 5600й райзеныMegaclite: ↑ 03.01.2023 13:42Я встиг купити один пеньок ще по хорошій ціні в 2300грн і ним насолоджуюсь
-
WWQ
Member
Не более чем стимуляция потенциальных покупателей брать 13 вместо подешевевшего 12 поколения. На 13ое цены не трогали...
-
nachtigall
Junior
Volodya811: ↑ 03.01.2023 13:22Згоден. Я і писав про реалії ринку. А ринок у нас монополістичний. АМД конкуренцію зараз не робить, ні Нвідіа, ні Інтелу (крім серверного сегменту).SergN: ↑ 03.01.2023 12:53
Рекомендую ознайомитися з законами економіки. При зниженні попиту в економіці ціни знижуються, а при зростанні - збільшуються. Це про вплив саме попиту. Для тих, хто не знайомий з цим - гоу дивитися на періоди майнинг-буму. Є ще кост-пушед інфляційний тиск (і багато хто цим виправдовує своє підвищення цін зараз), але ж про попит заявлялося.
-
IvanCh
Member
це за умови що пропозиція вже готова. тобто є товар, з яким треба щось зробити. Якщо товару нема, і зниження попиту прогнозоване(рецесія)SergN: ↑ 03.01.2023 12:53 Рекомендую ознайомитися з законами економіки. При зниженні попиту в економіці ціни знижуються, а при зростанні - збільшуються. Це про вплив саме попиту. Для тих, хто не знайомий з цим - гоу дивитися на періоди майнинг-буму. Є ще кост-пушед інфляційний тиск (і багато хто цим виправдовує своє підвищення цін зараз), але ж про попит заявлялося.
то виробник заздалегідь коррегує свою пропозицію. Не треба путати співвідношення попиту і проопзицію в моменті та в динаміці.
очевидно виробники що покупці здатні і обов'язково будуть прогнозувати і корегувати власні стратегії виробництва та споживання згідно прогнозу
-
Kotya
Member
Може маркетологи переплутали?
Замість зниження - підняли?
Замість зниження - підняли?