Новости
Последние статьи и обзоры
Автотема: всё из мира авто-мото
-
The_Rusik
Member
Mad Dog
Ясно, аргументов нет. Где-то услышали, или сами придумали, что не заводское - значит плохое.
Тогда почему столько лед ламп в продаже, даже от именитых брендов, типа филипса? Куда их ставят, тем более они не дешевые, если они хуже, не светят, слепят и т.д.?
Ясно, аргументов нет. Где-то услышали, или сами придумали, что не заводское - значит плохое.
Тогда почему столько лед ламп в продаже, даже от именитых брендов, типа филипса? Куда их ставят, тем более они не дешевые, если они хуже, не светят, слепят и т.д.?
-
Scoffer
Member
The_Rusik
Мало що є в продажі. Машина з кривими фарами техогляд не пройде. А його повернуть в осяжному майбутньому. Змінювати лампи в фарах на невідповідаючі заводським дозволам заборонено напряму, і неменш напряму підлягає контролю.
Мало що є в продажі. Машина з кривими фарами техогляд не пройде. А його повернуть в осяжному майбутньому. Змінювати лампи в фарах на невідповідаючі заводським дозволам заборонено напряму, і неменш напряму підлягає контролю.
-
Mad Dog
Member
то ти їх просто не хочеш бачити. Всі сліплять і я буду - офігенний аргумент.The_Rusik: ↑ 01.01.2023 23:25 Ясно, аргументов нет.
На тобі ще аргумент, що ЛЕДи холодні, сніг заліплює фари і не тане. Але зараз напишеш як із дощем: "скільки у нас тієї зими" ))
Мені пофіг що ти там сам собі наколхозиш, аби мене не сліпили.
-
Hells Angels
Member
кум/сват/брат як було до цьогоScoffer: ↑ 01.01.2023 23:30А його повернуть в осяжному майбутньому.
нормальний такий іспит з драйвінгу
https://twitter.com/TechAmazing/status/ ... 2993769475
-
Scoffer
Member
Hells Angels
З врахуванням обов'язкової відеофіксації процесу, послуги кума/свата/брата радикально виростуть в ціні. Відеомонтаж штука недешева. Сумнівно що любителі самопальних колгоспів розкошеляться на це діло.
Відправлено через 10 хвилин 12 секунд:
Навіть якщо викреслять відео, і залишать фото, як періодами у них з'являються ідеї, то і фотомонтаж штука не дешева. Це вже не буде як раніше 200 гривень і можна той ТО в очі не бачити. Думаю, за такий сервіс, вартість почнеться тишь з 10 чи щось біля того. А з відео навряд чи менше 25

З врахуванням обов'язкової відеофіксації процесу, послуги кума/свата/брата радикально виростуть в ціні. Відеомонтаж штука недешева. Сумнівно що любителі самопальних колгоспів розкошеляться на це діло.
Відправлено через 10 хвилин 12 секунд:
Навіть якщо викреслять відео, і залишать фото, як періодами у них з'являються ідеї, то і фотомонтаж штука не дешева. Це вже не буде як раніше 200 гривень і можна той ТО в очі не бачити. Думаю, за такий сервіс, вартість почнеться тишь з 10 чи щось біля того. А з відео навряд чи менше 25
-
Hells Angels
Member
Scoffer 25к розмріявся
там 1к і потиснули руки.
Це не інж-мех котрий відповідає за вантажне авто котре виїхало за ворота з несправними гальмами та через 200 метрів знесло два десятка авто та покалічило людей .. тут вся відповідальність на прокладці між кермом та сідухою
Це не інж-мех котрий відповідає за вантажне авто котре виїхало за ворота з несправними гальмами та через 200 метрів знесло два десятка авто та покалічило людей .. тут вся відповідальність на прокладці між кермом та сідухою
-
Scoffer
Member
Hells Angels
За тищу тобі жоден фотожопер і пальцем не поворухне. А як мінімум фоточки прикласти треба. А якщо буде ще й відео, то це взагалі смішно.
Забудь про як було. Навіть якщо воно практикуватиметься, то це будуть послуги для еліти з відповідним ціником.
За тищу тобі жоден фотожопер і пальцем не поворухне. А як мінімум фоточки прикласти треба. А якщо буде ще й відео, то це взагалі смішно.
Забудь про як було. Навіть якщо воно практикуватиметься, то це будуть послуги для еліти з відповідним ціником.
-
Hells Angels
Member
Scoffer чувак, машина не одна, купа одних і тих самих тачок, фоткай з різних ракурсів і додавай скільки завгодно до будь-чого
Ніхто не буде заморочуватись з фіксацією того самого люфта в кермі .. в рамках норми от і ок, слідуючий. Черга - швидкість обслуговування - більше бабла.
-
Scoffer
Member
Hells Angels
Купа різних тачок і всі з них корита, котрі не відповідають ніяким реграментам
Твій план звісно гарний, але одну і ту саму тачку доведеться раз по 10 викладати під різними номерами, а це трішки того, підозріло. Це не одну лишню в сотні нормальних заховати.
Купа різних тачок і всі з них корита, котрі не відповідають ніяким реграментам
-
Hells Angels
Member
Scoffer
я пів року пропахав на лінії де фури в рейс випускались, були свої приколи, але ніяких фоток, відосів не було взагалі
подивився ок, поставив галочку .. не ок, зробив опис, тачка в майстерню де це відрегулювали/відремонтували чи замінили на нове
в тебе дуже вологі мрії до ось цих хто прийшов зрубити бабла, видали дозволи сервісам на ТО, виставили процент від взяток і вперед стрижка піпла
я пів року пропахав на лінії де фури в рейс випускались, були свої приколи, але ніяких фоток, відосів не було взагалі
подивився ок, поставив галочку .. не ок, зробив опис, тачка в майстерню де це відрегулювали/відремонтували чи замінили на нове
в тебе дуже вологі мрії до ось цих хто прийшов зрубити бабла, видали дозволи сервісам на ТО, виставили процент від взяток і вперед стрижка піпла
-
Scoffer
Member
Hells Angels
Новий регламент ще не прийняли, але фото/відео там буде обов'язково бо вимога ЄС, там фіксують. Зараз йдуть дискусії лише чи треба відео або фоточками можна обійтись. Відповідно хотіти можна багато чого, і я навіть не виключаю поодинокі випадки "проходження ТО з доставкою папірця додому" за великі гроші, але як було що кожен перший навіть не знав де те ТО знаходиться більше не буде. І це прекрасно.
Новий регламент ще не прийняли, але фото/відео там буде обов'язково бо вимога ЄС, там фіксують. Зараз йдуть дискусії лише чи треба відео або фоточками можна обійтись. Відповідно хотіти можна багато чого, і я навіть не виключаю поодинокі випадки "проходження ТО з доставкою папірця додому" за великі гроші, але як було що кожен перший навіть не знав де те ТО знаходиться більше не буде. І це прекрасно.
-
Hells Angels
Member
Scoffer от в цьому всьому є один параметр по якому можна гребти кеш лопатою, догадаєшся чи підказати?
-
Scoffer
Member
Hells Angels
Мене не хвилює хто що там гребтиме, а от те що абсолютну більшість корит доведеться полагодити і познімати самопальний колгосп щоб пройти ТО - беззаперечний плюс.
Мене не хвилює хто що там гребтиме, а от те що абсолютну більшість корит доведеться полагодити і познімати самопальний колгосп щоб пройти ТО - беззаперечний плюс.
-
hazard
Member
70 % машин в Украине не пройдут екологию. И если ты думаешь что они будут покупать катализаторы и сажевые фильтра сравнимые с ценой машины-то ты очень наивный.Scoffer: ↑ 02.01.2023 12:46 Hells Angels
-
Scoffer
Member
hazard
Ну і чиї це взагалі проблеми?) Україна зобов'язана ввести ТО згідно з євронорм і угодою про асоціацію, і воно буде введене хочеться це комусь чи ні.
Ну і чиї це взагалі проблеми?) Україна зобов'язана ввести ТО згідно з євронорм і угодою про асоціацію, і воно буде введене хочеться це комусь чи ні.
-
The_Rusik
Member
hazard
надеюсь эти ведра перестанут ездить по дорогам. Меньше пробок будет, и воздух чище, а то когда стоит в пробке спереди такое ведро и дымит как паровоз, то сознание потерять можно..
надеюсь эти ведра перестанут ездить по дорогам. Меньше пробок будет, и воздух чище, а то когда стоит в пробке спереди такое ведро и дымит как паровоз, то сознание потерять можно..
-
hazard
Member
Только Украину в евросоюз не берут,а нормы исполнять заставляют.Scoffer: ↑ 02.01.2023 15:20 hazard
Отправлено спустя 1 минуту 37 секунд:
Ну надейся,только они ездить не перестанут а просто дороги перекроют и будет тоже что с бляхами и кассовыми аппаратамиThe_Rusik: ↑ 02.01.2023 15:26 hazard
-
IvanCh
Member
hazard
а нє треба було вирізати каталізатори і знавати на дрогмет. лол.
я регулярно бачу всякі крутеєші тачки, причому ті які Євро-6 а коптять і воняють. Нахіба вирізати з Євро-6 тачки каталізатор для
мене загадка.
Відправлено через 59 секунд:
Ще мене білять додіки з червоними поворотніками. причому вони вже на наших номерах.

а нє треба було вирізати каталізатори і знавати на дрогмет. лол.
я регулярно бачу всякі крутеєші тачки, причому ті які Євро-6 а коптять і воняють. Нахіба вирізати з Євро-6 тачки каталізатор для
мене загадка.
Відправлено через 59 секунд:
Ще мене білять додіки з червоними поворотніками. причому вони вже на наших номерах.
-
Mad Dog
Member
Подивись середній вік автомобілів. у 70% тих сажових фільтрів ніколи і не було. Вони їм для техогляду не потрібні.hazard: ↑ 02.01.2023 15:0770 % машин в Украине не пройдут екологию. И если ты думаешь что они будут покупать катализаторы и сажевые фильтра сравнимые с ценой машины-то ты очень наивный.Scoffer: ↑ 02.01.2023 12:46 Hells Angels
Я теж обома руками за техогляд. Всі проблеми він звісно не вирішить, але відсоток колхозників та іншних пофігістів таки стане меншим.
-
Scoffer
Member
IvanCh
Щоб заправтити помиями і типу тягнуло
Щоб заправтити помиями і типу тягнуло