Підтримка говорить, що це якась помилка і вони вирішують її, коли буде доступна не сказали, але я думаю після різних розпродажів та купонів буде доступна.qziua: ↑ 25.12.2022 09:37Теж цікавить. Пише - не доступно для вашого регіону... Ніде нічого не знайшов...vvv2: ↑ 24.12.2022 21:45 Хто знає чого The Callisto Protocol із епіка прибрали?
Последние статьи и обзоры
Новости
В Epic Games Store дарують Metro: Last Light Redux
-
vvv2
Member
-
Cirax
Member
А кто ни будь разобрался как покупать в ЕА? Эти гады ставят цены в рублях.
-
Zombie
Member
А у них много игр, эксклюзивных для Оригин, которых соответсвенно нету в Стиме?Cirax: ↑ 25.12.2022 11:06 А кто ни будь разобрался как покупать в ЕА? Эти гады ставят цены в рублях.
-
Cirax
Member
У меня много игр уже куплено. Хотел докупить расширения.Zombie: ↑ 25.12.2022 11:20А у них много игр, эксклюзивных для Оригин, которых соответсвенно нету в Стиме?Cirax: ↑ 25.12.2022 11:06 А кто ни будь разобрался как покупать в ЕА? Эти гады ставят цены в рублях.
Как то не хочется покупать десяток игр по второму разу, да и наиграно уже пару тысяч часов.
-
qziua
Junior
Шкода...думав якраз з купоном купити...vvv2: ↑ 25.12.2022 11:01Підтримка говорить, що це якась помилка і вони вирішують її, коли буде доступна не сказали, але я думаю після різних розпродажів та купонів буде доступна.qziua: ↑ 25.12.2022 09:37
Теж цікавить. Пише - не доступно для вашого регіону... Ніде нічого не знайшов...
-
CADR
Member
Это почему интересно?В настоящее время ваша учётная запись больше не может загружать бесплатные игры.
-
Захар Беркут
Member
Ну по перше він Польський Єврей, по друге гра про знищену колиску тероризму, так то тільки неосвідчені можуть казати.Skiff93: ↑ 25.12.2022 00:00Купити давно потрібно було!Dream Machines: ↑ 24.12.2022 20:08 Блін, де Exodus!?
І підтримати єдиних ААА (2.5 мабуть) розробників України (GSC не рахую взагалі - Григорович мутний хрін, який хоче виїхати на добрій пам'яті франшизи, основними творцями якої є люди, які давно уже там не працюють).
Тільки не триндіть типу: "по книзі проклятого москаля і про рашку гра".
Якщо це гра від українців, яка вийшла доволі давно і вона тобі цікава (піратку точно грав), а досі її не купив (хоча б на розпродажі, щоб хоч трохи віддячити розробникам) - не знаю що й сказати... Зрада...
-
taras_cs
Member
В польському регіоні доступна.qziua: ↑ 25.12.2022 14:40Шкода...думав якраз з купоном купити...vvv2: ↑ 25.12.2022 11:01 Підтримка говорить, що це якась помилка і вони вирішують її, коли буде доступна не сказали, але я думаю після різних розпродажів та купонів буде доступна.
Можливо, в них Україна була у російському регіоні, а для нього деякі ігри виключили зараз?
Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
Не тільки епікиalexvvv: ↑ 25.12.2022 08:59 через nvidia now у ігри можна грати і на калькуляторі, головне щоб гра була на аккаунті epic
https://www.nvidia.com/en-us/geforce-now/games/
-
dante1980
Member
Забавно.... Игра популярна исключительно в СНГ.... Заокеанским и Европейцам она не интересна.... возникает вопрос.... Почему ее решили ВДРУГ раздать?
-
CADR
Member
Кто такие СНГ?dante1980: ↑ 25.12.2022 16:08 Забавно.... Игра популярна исключительно в СНГ.... Заокеанским и Европейцам она не интересна.... возникает вопрос.... Почему ее решили ВДРУГ раздать?
-
Shade
Member
Ага, зовсім нікому не цікава... і саме тому останню гру серії, окрім української та російської, було локалізовано ще 12-ма мовами світу.dante1980: ↑ 25.12.2022 16:08 Забавно.... Игра популярна исключительно в СНГ.... Заокеанским и Европейцам она не интересна.... возникает вопрос.... Почему ее решили ВДРУГ раздать?
-
dante1980
Member
страны бывшего СССР без прибалтикиCADR: ↑ 25.12.2022 16:10Кто такие СНГ?dante1980: ↑ 25.12.2022 16:08 Забавно.... Игра популярна исключительно в СНГ.... Заокеанским и Европейцам она не интересна.... возникает вопрос.... Почему ее решили ВДРУГ раздать?
-
Dremjke
Member
На основании чего такие выводы?dante1980: ↑ 25.12.2022 16:08Игра популярна исключительно в СНГ.... Заокеанским и Европейцам она не интересна
Её раздавали бесплатно много лет и не раз, я год назад перед НГ покупал трилогию на тогдашней новогодней распродаже в стиме, а оказалось, что в эпике и гоге они у меня уже есть.dante1980: ↑ 25.12.2022 16:08Почему ее решили ВДРУГ раздать?
В 2010 году, помню, была раздача в фейсбуке метро2033.
-
st0k
Member
тільки кацапи називають країни Балтії прібалтікой. Це мені сказав один естонець, коли я там жив 5 роківdante1980: ↑ 25.12.2022 18:40страны бывшего СССР без прибалтикиCADR: ↑ 25.12.2022 16:10 Кто такие СНГ?
-
CADR
Member
Да, но Украина никогда не вступала в СНГ.
Однак український парламент не ратифікував статут СНД, отже Україна ніколи не була членом СНД чи навіть держави-учасниці співдружності, а лише мала статус держави-засновниці
-
Ostin
Member
CADR
Щось типу Будапешту, тільки навпаки, як на мене.
Щось типу Будапешту, тільки навпаки, як на мене.
-
waryag
Member
Вы бы Википедию почитали...dante1980: ↑ 25.12.2022 18:40страны бывшего СССР без прибалтики
-
AMD
Member
Із українським захисником та одним із розробників гри S.T.A.L.K.E.R Володимиром Єжовим, який загинув у боях під Бахмутом, попрощалися в Києві. ВІДЕО+ФОТОрепортаж Джерело: https://censor.net/ua/p3389572Захар Беркут: ↑ 25.12.2022 02:48 Кажуть Володимира Єжова (Fresh) москальські людожери вбили.
Хто не знає це розробник ігор, зокрема "Сталкер", "Козаки" та багато інших...
Я не помічав новини такої на Оверах