В Epic Games Store дарують Metro: Last Light Redux

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

qziua: 25.12.2022 09:37
vvv2: 24.12.2022 21:45 Хто знає чого The Callisto Protocol із епіка прибрали?
Теж цікавить. Пише - не доступно для вашого регіону... Ніде нічого не знайшов...
Підтримка говорить, що це якась помилка і вони вирішують її, коли буде доступна не сказали, але я думаю після різних розпродажів та купонів буде доступна.
Cirax
Member

А кто ни будь разобрался как покупать в ЕА? Эти гады ставят цены в рублях.
Zombie
Member

Cirax: 25.12.2022 11:06 А кто ни будь разобрался как покупать в ЕА? Эти гады ставят цены в рублях.
А у них много игр, эксклюзивных для Оригин, которых соответсвенно нету в Стиме?
Cirax
Member

Zombie: 25.12.2022 11:20
Cirax: 25.12.2022 11:06 А кто ни будь разобрался как покупать в ЕА? Эти гады ставят цены в рублях.
А у них много игр, эксклюзивных для Оригин, которых соответсвенно нету в Стиме?
У меня много игр уже куплено. Хотел докупить расширения.
Как то не хочется покупать десяток игр по второму разу, да и наиграно уже пару тысяч часов.
qziua
Junior

vvv2: 25.12.2022 11:01
qziua: 25.12.2022 09:37

Теж цікавить. Пише - не доступно для вашого регіону... Ніде нічого не знайшов...
Підтримка говорить, що це якась помилка і вони вирішують її, коли буде доступна не сказали, але я думаю після різних розпродажів та купонів буде доступна.
Шкода...думав якраз з купоном купити...
CADR
Member

В настоящее время ваша учётная запись больше не может загружать бесплатные игры.
Это почему интересно?
Захар Беркут
Member

Skiff93: 25.12.2022 00:00
Dream Machines: 24.12.2022 20:08 Блін, де Exodus!?
Купити давно потрібно було!
І підтримати єдиних ААА (2.5 мабуть) розробників України (GSC не рахую взагалі - Григорович мутний хрін, який хоче виїхати на добрій пам'яті франшизи, основними творцями якої є люди, які давно уже там не працюють).
Тільки не триндіть типу: "по книзі проклятого москаля і про рашку гра".
Якщо це гра від українців, яка вийшла доволі давно і вона тобі цікава (піратку точно грав), а досі її не купив (хоча б на розпродажі, щоб хоч трохи віддячити розробникам) - не знаю що й сказати... Зрада...
Ну по перше він Польський Єврей, по друге гра про знищену колиску тероризму, так то тільки неосвідчені можуть казати.
taras_cs
Member

qziua: 25.12.2022 14:40
vvv2: 25.12.2022 11:01 Підтримка говорить, що це якась помилка і вони вирішують її, коли буде доступна не сказали, але я думаю після різних розпродажів та купонів буде доступна.
Шкода...думав якраз з купоном купити...
В польському регіоні доступна.
Можливо, в них Україна була у російському регіоні, а для нього деякі ігри виключили зараз?

Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
alexvvv: 25.12.2022 08:59 через nvidia now у ігри можна грати і на калькуляторі, головне щоб гра була на аккаунті epic
Не тільки епіки
https://www.nvidia.com/en-us/geforce-now/games/
dante1980
Member

Забавно.... Игра популярна исключительно в СНГ.... Заокеанским и Европейцам она не интересна.... возникает вопрос.... Почему ее решили ВДРУГ раздать?
CADR
Member

dante1980: 25.12.2022 16:08 Забавно.... Игра популярна исключительно в СНГ.... Заокеанским и Европейцам она не интересна.... возникает вопрос.... Почему ее решили ВДРУГ раздать?
Кто такие СНГ?
Shade
Member

dante1980: 25.12.2022 16:08 Забавно.... Игра популярна исключительно в СНГ.... Заокеанским и Европейцам она не интересна.... возникает вопрос.... Почему ее решили ВДРУГ раздать?
Ага, зовсім нікому не цікава... і саме тому останню гру серії, окрім української та російської, було локалізовано ще 12-ма мовами світу.
dante1980
Member

CADR: 25.12.2022 16:10
Кто такие СНГ?
страны бывшего СССР без прибалтики
Dremjke
Member

dante1980: 25.12.2022 16:08Игра популярна исключительно в СНГ.... Заокеанским и Европейцам она не интересна
На основании чего такие выводы?
dante1980: 25.12.2022 16:08Почему ее решили ВДРУГ раздать?
Её раздавали бесплатно много лет и не раз, я год назад перед НГ покупал трилогию на тогдашней новогодней распродаже в стиме, а оказалось, что в эпике и гоге они у меня уже есть.
В 2010 году, помню, была раздача в фейсбуке метро2033.
st0k
Member

dante1980: 25.12.2022 18:40
CADR: 25.12.2022 16:10 Кто такие СНГ?
тільки кацапи називають країни Балтії прібалтікой. Це мені сказав один естонець, коли я там жив 5 років
CADR
Member

dante1980: 25.12.2022 18:40
CADR: 25.12.2022 16:10

Кто такие СНГ?
Да, но Украина никогда не вступала в СНГ.
Однак український парламент не ратифікував статут СНД, отже Україна ніколи не була членом СНД чи навіть держави-учасниці співдружності, а лише мала статус держави-засновниці
Ostin
Member

CADR
Щось типу Будапешту, тільки навпаки, як на мене.
waryag
Member

dante1980: 25.12.2022 18:40страны бывшего СССР без прибалтики
Вы бы Википедию почитали...
AMD
Member

Захар Беркут: 25.12.2022 02:48 Кажуть Володимира Єжова (Fresh) москальські людожери вбили.
Хто не знає це розробник ігор, зокрема "Сталкер", "Козаки" та багато інших...
Із українським захисником та одним із розробників гри S.T.A.L.K.E.R Володимиром Єжовим, який загинув у боях під Бахмутом, попрощалися в Києві. ВІДЕО+ФОТОрепортаж Джерело: https://censor.net/ua/p3389572
Я не помічав новини такої на Оверах
Ответить