GTS 250 palit та Asrock G41C-VS

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Автор
Катярко

250 хочет за кулерок: https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/kule ... Qxzar.html
Death
Member

ссд есть ? :)
ILVGdev
Member

Death: 23.12.2022 19:59 ссд есть ? :)
Ні,нeма в мeнe ссд,дужe круто для мeнe,й на 64 гб для мeнe дорого
OverPow
Member

По охладу есть перформа, но там крепёж вентиля к радиатору трошки подводит.
Так же могу отправить за свой счёт.
Коврик Razer, оригинал и в хорошем состоянии.
Надо будет порыться , может ещё мышка есть нормальная.

Автор, пиши куда отправлять
ILVGdev
Member

Так,вообщем,держите всем,кому надо адрес
Харковская область,сгт Краснокутск
62002
Букалов Олексій Олексійович
Если укр почтой
Если новой,то тоже самое,только вот ещё :
Отделение #1,ул.Мира 132

P.s. Я,если честно,сильно удивлён,у меня отнимается дар речи от вашей щедрости,начиналось всё с Ксеонов на с775,а теперь уже дошли до ковриков(хотя у меня как раз и коврика нет,если честно,вместо коврика - салфетка сухая была обычная,да и мышь древняя,а клавиатура вообще ещё на ps/2 ((правильно вроде)),разве что монитор вроде более менее,на 20 дюймов, 16:10 и 1440х900,лучшее что нашёл за 450 грн когда искал моник,когда сбор закончится,то если вы не против,я на своём унитазном канале на Ютубе в каком-то видео отдельное спасибо для вас составлю)
WSavage
Member

ILVGdev: 23.12.2022 21:42 Так,вообщем,держите всем,кому надо адрес
62002
Если укр почтой
Отделение #1,ул.Мира 132

P.s. Я,если честно,сильно удивлён,у меня отнимается дар речи от вашей щедрости,начиналось всё с Ксеонов на с775,а теперь уже дошли до ковриков(хотя у меня как раз и коврика нет,если честно,вместо коврика - салфетка сухая была обычная,да и мышь древняя,а клавиатура вообще ещё на ps/2 ((правильно вроде)),разве что монитор вроде более менее,на 20 дюймов, 16:10 и 1440х900,лучшее что нашёл за 450 грн когда искал моник,когда сбор закончится,то если вы не против,я на своём унитазном канале на Ютубе в каком-то видео отдельное спасибо для вас составлю)
Поки все збираємо у однієї людина, а від неї все поїде до вас)
Можете записати відео розпаковки (як отримаєте), а ми вже подивимось)
ILVGdev
Member

WSavage: 23.12.2022 21:45
ILVGdev: 23.12.2022 21:42 Так,вообщем,держите всем,кому надо адрес
62002
Если укр почтой
Отделение #1,ул.Мира 132

Поки все збираємо у однієї людина, а від неї все поїде до вас)
Можете записати відео розпаковки (як отримаєте), а ми вже подивимось)
А,як на нуль помножити,запишу,могу навіть потім ще зробити відео яку махіну зібрали,і наскільки вона крута(по моїм міркам)
100sergo100
Junior

Є мишка a4tech usb. Трохи потерта, але робоча і класна. Можу допомогти з оплатою доставки.
Треба подивитися, що ще в коробці є
WSavage
Member

Друзі, давайте так, всі хто бажає долучитись до збірки, напишвть мені у ПП, що саме у вас є, я вже скоординуюсь що ми зібрали і що нам ще потрібне.

Також є ідея зібрати заліза на ще одну таку збірку, якісь комплектуючі для неї вже є, тому прошу всіх у ПП)

Або долучайтесь до телеграм групи
спойлер
https://t.me/overbuildua
Последний раз редактировалось WSavage 23.12.2022 22:01, всего редактировалось 1 раз.
ILVGdev
Member

100sergo100: 23.12.2022 21:54 Є мишка a4tech usb. Трохи потерта, але робоча і класна. Можу допомогти з оплатою доставки.
Це також добре,бо я писав вище,в мене клава та миша мабуть на фронті колись воювали,до речі,обі від Генія(aka Genius)

Відправлено через 5 хвилин 59 секунд:
Але й сюда пишіть,бо,якщо чесно,мені цікаво просто,я такого енергетичного збудження не отримував з часу коли комп збирав.А також,усім бажаю вдачі та мирного неба,ви - мої Миколайчики,батьки не подарять - так ви ось вирішили такий подарунок зробити,я на сьомому небі від щастя :) :) :)
WSavage
Member

ILVGdev: 23.12.2022 22:05
100sergo100: 23.12.2022 21:54 Є мишка a4tech usb. Трохи потерта, але робоча і класна. Можу допомогти з оплатою доставки.
Це також добре,бо я писав вище,в мене клава та миша мабуть на фронті колись воювали,до речі,обі від Генія(aka Genius)

Відправлено через 5 хвилин 59 секунд:
Але й сюда пишіть,бо,якщо чесно,мені цікаво просто,я такого енергетичного збудження не отримував з часу коли комп збирав.А також,усім бажаю вдачі та мирного неба,ви - мої Миколайчики,батьки не подарять - так ви ось вирішили такий подарунок зробити,я на сьомому небі від щастя :) :) :)
Нехай для вас буде «сюрприз», так буде набагато цікавіше)
Sashr
Member

Можу віддати plextor m5 на 128 :)
ILVGdev
Member

Sashr: 23.12.2022 22:09 Можу віддати plextor m5 на 128 :)
Ох йо,він же під 500 грн коштує.Ну,ссд це дуже круто мабуть,не бачив у житті компи на ссд,тіко чув що летають що не знаю
Adamantium
Ghost

Пару пропеллеров 120 могу подогнать, если надо...
WSavage
Member

Всім привіт! Дуже дякую кожному, хто долучився до подарунку молодому оверу, все почалось з бажання подарувати комплектуючі для апгрейду платформу, а закінчується збіркою нового пк! Разом ми багато що можем, ще раз дуже дякую всім!
ILVGdev
Member

Добрий дeнь,сьогодні лeдь виспався.Від eмоціонального збуджeння нe спав до півночі потім рішив забити голову іграми,сів за комп,пограв у трeтю Кваку та пeрший Стронгхолд.Спочатку допомогало,алe коли ліг спати,то нe тільки багато думав,а щe чув музику зі Стронгхолду та усякі "Quad damage" з Квeйку :kbd: .Останній раз я так нe спав коли чeкав на лот матeринки з процом і опeративою))))
BattleCru
Member

WSavage
Ще щось потрібно?
WSavage
Member

BattleCru: 24.12.2022 11:56 WSavage
Ще щось потрібно?
Для повного комплекту залишилась тільки клавіатура, можливо бажаючі ще будуть)

https://t.me/overbuildua долучайтесь до спільноти у телеграм, там є загальна інформація щодо поточної збірки
gehka3
Катярко

WSavage
Клава чистая юсб-ишная отсюдова есть: viewtopic.php?f=26&t=265713
Подойдёт?
WSavage
Member

gehka3: 24.12.2022 14:18 WSavage
Клава чистая юсб-ишная отсюдова есть: viewtopic.php?f=26&t=265713
Подойдёт?
Конечно! В ЛС скину куда отправлять
Ответить