Доступність відеокарт Radeon RX 7900 XT/XTX на старті продажів буде обмеженою

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Neuropunker: 07.12.2022 09:57 Я ось також вирішив перейти на амд. З 1070 на 6700xt замість 3070 і тепер в мене проблеми з саними драйверами. При переході через альт таб з одного монітору на інший на 3 секунди чорний екран, та милить картинку також на другому моніторі при перенесенні зображення, допомагае вимкнення второго монітору та знову вкючення. Це звістно дрібниці, але не приємно.
Ого, це неприємно. Зверніться до саппорту - створіть тікет, чи може, в них такий вже є:
https://community.amd.com/t5/forums/sea ... =alt%20tab

В мене зараз теж проблема з дровами інтела - якщо в моніторів різна частота, то програвання відео призводить до чорних екранів. Вимушений використовувати 60 Гц на обох.
Раніше, на старому ноуті з інтел все працювало добре (а зараз в мене 11-те покоління).
Vecchio
Member

ImperiumAeternum: 06.12.2022 16:34 Проблемы с драйверами решаются программно. С отвалившейся памятью (2080), вздувшимися кондерами (3080) и сгоревшим разъёмом (4090) драйвера не помогут.
Вы так пишете, как-будто проблемная (сначала бракованная - раннему Микрону привет, потом выходящая из строя из-за нагрева - владельцы 3090 особенно поймут, о чем речь) память не коснулась 3000-ой серии. :gigi:
neonglaу
Member

AMD. наступає на ті самі граблі
Nouriel
Member

Nortrom: 06.12.2022 14:22
Зважаючи на це все, я не бачу сенсу підтримувати власників АМД. Нехай зі свою жабу поборять і повернуться до людей лицем.
цікаво хто до вас лицем повернутий? хуанг? ну може й так, але ви тоді смокчете щось нижче пояса у нього :gigi: :gigi: :gigi:

Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
ще не вишли карти, а уже висновки роблять
Ответить