Sanьka: ↑ 07.12.2022 10:32стиль на СКонкерора
Новости
Последние статьи и обзоры
World of Tanks (часть 4)
-
Hells Angels
Member
-
corzza
Member
Проги нет. Но 1 на 1 я их разобрал несколько раз. Хотя игрок из меня тот ещё.
Подвижность зависит от снаряжения. Поставил турбину, вертушку и закалку. Нормально. Очень комфортно играть.
Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
Подвижность зависит от снаряжения. Поставил турбину, вертушку и закалку. Нормально. Очень комфортно играть.
Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
Де-то так оно и есть. Но! Он быстрее катается. Турбина, вентиль и досыл. Стаба нормальная и без того.Sanьka: Тобто більш продвинутий СуперПершинг стайл
-
Sanьka
Member
1 на 1 невірне порівняння. Гра 15 на 15 в таких умовах і порівнювати.corzza: ↑ 07.12.2022 13:24Но 1 на 1 я их разобрал несколько раз.
Та і правильніше дивитись стату в загальному по палаті.
Також якщо мова за фарм , то асіст має значення не менше за сам дамаг.
Тому продж на боновій оптиці + боновому вентилі взагалі мега імба
А за мобільність 40км/13коняк проти 55км/18коняк.... тут просто печаль у АМБТ
З прогою може потягатись тільки бураск, але і він без голди не дуже може(тому фарм вфдпадає), та і по комфорту програє (увн нема + косий)
Ідеальний баланс (а точніше імбаланс) тільки у 46го
З.І. Новорічного календаря не буде ?
Последний раз редактировалось Sanьka 07.12.2022 13:47, всего редактировалось 1 раз.
-
corzza
Member
У меня нету голды в бк вообще. И фугасов нет. Обычные. Зато стоит боновый вентиль, стаб и оптика. И всё ок и с попадание на лету, и прочими плюшкамиSanьka: З прогою може потягатись тільки бураск, але і він без голди не дуже може(тому фарм вфдпадає), та і по комфорту програє (увн нема + косий)
Вижу, как некоторые стоят в кустах на бурике и стараются кого-то выцелить. Мне так не интересно играть. Для этого есть пт. Ст должен светить и дамажить. Это бурик умеет
-
Sanьka
Member
я таке полюбляю )))) Леопард ПТА стайл ))))corzza: ↑ 07.12.2022 13:46Вижу, как некоторые стоят в кустах на бурике и стараются кого-то выцелить.
-
Patruletz
Member
може хто проходив таке
просрав(здох хард на якому була в текст документі) почту від реферального акка, вона з темпмейл згадати нереально, як можна розвезти картоплю на те щоб вони її поміняли самі на нову, чи просто написали її мені
просрав(здох хард на якому була в текст документі) почту від реферального акка, вона з темпмейл згадати нереально, як можна розвезти картоплю на те щоб вони її поміняли самі на нову, чи просто написали її мені
-
Sanьka
Member
Ніяк. Це ВОТ і картопля, тут вона всіх розводитьPatruletz: ↑ 07.12.2022 14:34як можна розвезти картоплю
-
Grava
Member
Patruletz
пиши в поддержку, предоставь данные что подтверждаю что акк твой
пиши в поддержку, предоставь данные что подтверждаю что акк твой
-
Sanьka
Member
здохший хард наприклад або ботпрогу якою ганяв реф акк.Grava: ↑ 07.12.2022 15:04предоставь данные что подтверждаю что акк твой
-
Grava
Member
Sanьka
у меня спрашивали ип, провайдера, город и тд
у меня спрашивали ип, провайдера, город и тд
-
Patruletz
Member
да я черканув зі свого що втратив доступ до реф-акку, типу будь-ласка змініть пошту на таку то, дав дані реєстрації країна, місто і які інвайт і бонус коди вводив, х/з коли відповідь дадуть.Grava: ↑ 07.12.2022 15:04пиши в поддержку, предоставь данные что подтверждаю что акк твой
Отправлено спустя 1 минуту 21 секунду:
там шпильці оййййййй! мабуть, щось шатається в середині, інфі що була на ньому гайки 146%Sanьka: ↑ 07.12.2022 15:05здохший хард наприклад
-
Grava
Member
Мне АМБТ выпал, откатал 11 боев. Где там та броня я не понял, 200 среднего заблокированного за бойSanьka: ↑ 07.12.2022 10:32Блін зрівнв с прогою. Ну прога тупо краще по всьому крім альфи(компенсується швидкістю перезаряду) і броні. Але швидкість, маневренність, точність, огляд, суперстабілізація, увн - все краще.
- спойлер
-
Patruletz
Member
-
Hells Angels
Member
на вскидкуGrava: ↑ 07.12.2022 18:17АМБТ выпал
1- стаб, приціл, вент
2- турба, вент, стаб
по модифікації 2/2/2
-
Patruletz
Member
заліз на реферала через запасний вхід, коли купляв твіч пакет акк амазона не відвязав, добре що хоть та інфа зберіглась
але всерівно цікаво що відповість картопля.
але всерівно цікаво що відповість картопля.
-
Alanis
Member
Подскажите, хочу перенести акк, что перед этим важно не забыть? На сайт не пускает до выбора.
Востановление техники/экипаж не актуально. Ник занят, тут понятно.
Вроде список контактов слетит, где то можно его глянуть, сохранить?
Что то ещё?
Ну и надо ли искать комп, заходить в клиент, там есть чего забрать( кроме заслуженной награды) пока идёт НГ? Каток не будет, доступен только смарт под рукой.
Востановление техники/экипаж не актуально. Ник занят, тут понятно.
Вроде список контактов слетит, где то можно его глянуть, сохранить?
Что то ещё?
Ну и надо ли искать комп, заходить в клиент, там есть чего забрать( кроме заслуженной награды) пока идёт НГ? Каток не будет, доступен только смарт под рукой.
-
ugluclar
Member
Список контактів лишається. З клану викине, якщо був.
-
Hells Angels
Member
Alanis вже не важливо, все треба було робити ще на ру.
-
Alanis
Member
Hells Angels
Если б мог, сделал бы.
Ну главное- так надо зайти в клиент, есть ли там чё то про запас и на выход или не парится?
Если б мог, сделал бы.
Ну главное- так надо зайти в клиент, есть ли там чё то про запас и на выход или не парится?
-
Hells Angels
Member
Alanis просто забити та робити трансфер на еу.