Последние статьи и обзоры
Новости
У Китаї жінка намагалася незаконно вивезти 200 процесорів Intel, прикидаючись вагітною
-
inquisition
Member
Предлагаю обсудить У Китаї жінка намагалася незаконно вивезти 200 процесорів Intel, прикидаючись вагітною
По-любому их не 202 и парочку еще найти получится, если "копнуть поглубже" Не дорабатывают людишки в халатах
По-любому их не 202 и парочку еще найти получится, если "копнуть поглубже" Не дорабатывают людишки в халатах
-
Cicero
Member
В подтверждение твоей теории. Этот прием давно известен в истории. Создается настоящий тайник и второй ложный. Когда находят второй, успокаиваются, что цель достигнута и не ищут первый.inquisition: ↑ 02.12.2022 15:24 Предлагаю обсудить У Китаї жінка намагалася незаконно вивезти 200 процесорів Intel, прикидаючись вагітною
-
MORTAL
Member
Очень странно учитывая сумарный вес этихЖінка нібито перебувала на шостому місяці вагітності, але вільно ходила й не відчувала дискомфорту
202 процесори Intel Core 12-го покоління та дев'ять мобільних телефонів iPhone останньої моделі
-
Владимир[-+-]
Member
Процессор имеет массу (775 сокет celeron 330) 22г=0,022кг. Значит 202 процессора имеют массу 4,444 кг. В принципе терпимо носить. А кто знает массу 1155, 1150, 1151, 1200, 1700 процессоров? Масса увеличивается? И что тяжелее i3, i5, i7, i9??? Интересно. Я бы взвесил, если был бы процессор...
-
KimRomik
Member
когда находят контрабанду то в этот раз проверяют уже все вплоть до прощупывания задних проходовCicero: ↑ 02.12.2022 15:40В подтверждение твоей теории. Этот прием давно известен в истории. Создается настоящий тайник и второй ложный. Когда находят второй, успокаиваются, что цель достигнута и не ищут первый.inquisition: ↑ 02.12.2022 15:24 Предлагаю обсудить У Китаї жінка намагалася незаконно вивезти 200 процесорів Intel, прикидаючись вагітною
не несите пургу...
Отправлено спустя 14 минут 54 секунды:
кроме того, зачем так сильно заморачиваться 200 процами ради парочки?
достаточно просто взять свой ноутбук какой нить с хорошим пространством внутри, где-то внутри как то умно разместить штук 3-5 и пронести как ручную кладь
кто уже не раз бывал в аэропортах - тот знает как там организована система досмотра
-
leif
Member
китайсьскі новини на сайті все цікавіще
- класична рубрика "на ринку китая випустили відеокарту зі всратим дизайном", яка ніколи не доїде до Європи чи Америки, а з китайських майданчиків в Україну її привезе аж 3 юзера з особливими потребностями. дуже корисна інформація.
- черговий китайський довбень нахабно плював на NDA і опублікував якісь незрозумілі тести на день раніше ніж домовлено. достовірність результатів під питанням, умови тестування під питанням, все під питанням. давайте обговорювати.
- моя улюблена рубрика "китайці зробили чергову дичину ззовні схожу на ПК-залізо. супер прорив! УДАР!". в 100% випадків це сміття, яке по факту потрібне виключно для горезвісного імпортозаміщення, в рази гірше сучасних аналогів, в цілому сумнівне за своїми характеристиками і походженням і не має жодного практичного застосування за межами китаю. мамчині китаєфіли кожен раз всцикаються і починають радісно улюлюкати "китай ось-ось наздожене". ну звичайно, наздожене, скоро-скоро.
- тепер вже дійшло до якихось локальних новин за тегом "intel", "cpu"
- класична рубрика "на ринку китая випустили відеокарту зі всратим дизайном", яка ніколи не доїде до Європи чи Америки, а з китайських майданчиків в Україну її привезе аж 3 юзера з особливими потребностями. дуже корисна інформація.
- черговий китайський довбень нахабно плював на NDA і опублікував якісь незрозумілі тести на день раніше ніж домовлено. достовірність результатів під питанням, умови тестування під питанням, все під питанням. давайте обговорювати.
- моя улюблена рубрика "китайці зробили чергову дичину ззовні схожу на ПК-залізо. супер прорив! УДАР!". в 100% випадків це сміття, яке по факту потрібне виключно для горезвісного імпортозаміщення, в рази гірше сучасних аналогів, в цілому сумнівне за своїми характеристиками і походженням і не має жодного практичного застосування за межами китаю. мамчині китаєфіли кожен раз всцикаються і починають радісно улюлюкати "китай ось-ось наздожене". ну звичайно, наздожене, скоро-скоро.
- тепер вже дійшло до якихось локальних новин за тегом "intel", "cpu"
-
pcHelp
Member
Наивная китайская женщина! У меня в китайских аэропортах всего 1 зажигалку сходу находили, причем тыкали пальцем ровно туда, где я ее "забыл", а эта овца надеялась 200 чипов на себе незаметно протащить?
-
Scoffer
Member
leif
Так а інших новин нема. На ринку пкшного заліза стагнація, на ринку іграшок стагнація.
Можна транслювати новини про мобілки, але, як на мене, тільки їх ще тут не вистачало
Так а інших новин нема. На ринку пкшного заліза стагнація, на ринку іграшок стагнація.
Можна транслювати новини про мобілки, але, як на мене, тільки їх ще тут не вистачало
-
ДядяСаша
Member
Cicero: ↑ 02.12.2022 15:40В подтверждение твоей теории. Этот прием давно известен в истории. Создается настоящий тайник и второй ложный. Когда находят второй, успокаиваются, что цель достигнута и не ищут первый.inquisition: ↑ 02.12.2022 15:24 Предлагаю обсудить У Китаї жінка намагалася незаконно вивезти 200 процесорів Intel, прикидаючись вагітною
Через місяць з'явиться 12600К на ОЛХ за смачною ціною!
І це не жарт, я так в 2021 11700К купував за дуже вигідною ціною, в продавця було їх багато, звідки він їх узяв?
Працює по цей день, тільки прийшлось виставить ліміти, гарячий і ненажерний!
-
IvanCh
Member
хм, мені здається такі історії роблять росіян та іранців.
і вони більше для самого продавана. щоб потім виправдадись чого в умовній ракеті їх продукт
і вони більше для самого продавана. щоб потім виправдадись чого в умовній ракеті їх продукт
-
ДядяСаша
Member
IvanCh: ↑ 02.12.2022 17:57 хм, мені здається такі історії роблять росіян та іранців.
Ви серйозно?
-
Cicero
Member
как будто не понятно, что все вышесказанное было сказано в шутку. И тут из-за угла "кэп очевидность"KimRomik: ↑ 02.12.2022 16:23когда находят контрабанду то в этот раз проверяют уже все вплоть до прощупывания задних проходовCicero: ↑ 02.12.2022 15:40
В подтверждение твоей теории. Этот прием давно известен в истории. Создается настоящий тайник и второй ложный. Когда находят второй, успокаиваются, что цель достигнута и не ищут первый.
не несите пургу...
-
Devijack
Member
Не в том месте везла.
-
ronemun
Advanced Member
до наших контрабандистів як до неба. Наші навіть копійчані сигарети дронами передають. А тут проців на сто тисяч доларів жінку заставили на собі возити. А ще якщо врахувати яка там жорстока тюремна система для жінок. Як писали деякі нелегалки: по 30-40 в камері, сплять на підлозі впритул, з примусовим вставанням що 2 години, з перекличкою, за решіткою під цілодовим відеоконтролем, навіть на жіночі проблеми неможна прикритись, жодних дзвінків і т.п.
-
Захар Беркут
Member
Дивно виходить вона несла 15+ кг конструкцію, де 10кг тільки самі процесори важили. Та вільно пересувалась, ага вже повірив. Маячня якась, чи піар, чи операція по посиленню обмежень, але така незграбна, Китайські специ неуки.
-
Saffa
Member
Скорее на Авито. Привет,параллельный мир импорт.ДядяСаша: ↑ 02.12.2022 17:42Cicero: ↑ 02.12.2022 15:40
В подтверждение твоей теории. Этот прием давно известен в истории. Создается настоящий тайник и второй ложный. Когда находят второй, успокаиваются, что цель достигнута и не ищут первый.
Через місяць з'явиться 12600К на ОЛХ за смачною ціною!
І це не жарт, я так в 2021 11700К купував за дуже вигідною ціною, в продавця було їх багато, звідки він їх узяв?
Працює по цей день, тільки прийшлось виставить ліміти, гарячий і ненажерний!
Отправлено спустя 3 минуты 48 секунд:
Кроме 1700 все легче. Скула и3 у меня была- пушинка. Текстолит тоньше,термоинтерфейс зубная паста,крышка из непонятного сплава.Владимир[-+-]: ↑ 02.12.2022 16:07 Процессор имеет массу (775 сокет celeron 330) 22г=0,022кг. Значит 202 процессора имеют массу 4,444 кг. В принципе терпимо носить. А кто знает массу 1155, 1150, 1151, 1200, 1700 процессоров? Масса увеличивается? И что тяжелее i3, i5, i7, i9??? Интересно. Я бы взвесил, если был бы процессор...
-
Захар Беркут
Member
Інтел інфо - середня вага процесорів Інтел 12ххх-13ххх 32-51грам.
А у пакунку блістері 35-54грами. А у обгортці як безпосередньо, не менше 50 грам один процесор. А тепер додайте вагу сумки, вагу іншого вийде що найменше 15кг. А вага самої жінки ~40кг, тепер проведіть експеримент хлопці - берете рюкзак, якщо ви важите 90-100кг, кладете в рюкзак 40кг, та безтурботно прогуляйтесь з цією вагою...
Знімайте рожеві окуляри, це брехня щоб закрутити гайки, незграбна брехня від КПК.
А у пакунку блістері 35-54грами. А у обгортці як безпосередньо, не менше 50 грам один процесор. А тепер додайте вагу сумки, вагу іншого вийде що найменше 15кг. А вага самої жінки ~40кг, тепер проведіть експеримент хлопці - берете рюкзак, якщо ви важите 90-100кг, кладете в рюкзак 40кг, та безтурботно прогуляйтесь з цією вагою...
Знімайте рожеві окуляри, це брехня щоб закрутити гайки, незграбна брехня від КПК.
-
Adamantium
Ghost
времена нычне странные...(с)
-
Hotspur
Member
на стажування в мукачево її
Відправлено через 10 хвилин 58 секунд:
Відправлено через 10 хвилин 58 секунд:
партія та великий Хі задоволені. отримати миску рису і 0.2% скидка на кішка дівчинка.leif: ↑ 02.12.2022 16:57моя улюблена рубрика "китайці зробили чергову дичину ззовні схожу на ПК-залізо. супер прорив! УДАР!".
-
Захар Беркут
Member
Я вам більше повідомлю, якщо уважно перечитати обмеження які ввели за останні два роки в Китаю, вони тотожні на 90+ відсотків з обмеженнями які вводили в росії в 2013-2015 роках, тобто таку думку маю - фашизм обкатаний в росії, тепер реалізується в Китаї, та через 5-6 років Китай буде обстрілювати Тайвань, Японію, Південну Корею, та топити човни США, якщо зараз не зупинять Росію з Китаєм, і так - ЗАНЕПОКОЄННЯ та СТУРБОВАНІСТЬ, вибачаюсь, людожерів не зупинять, я зараз до лякливих дівчат з США звернувся, тобто демократів.