Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор медиаплеера (MP3/MP4/iptv/прочее)
-
Avenger80
Member
Neuromantic
У нас 5 часов света не было сегодня (т.е. вчера) и мобильная связь пропадает через 40 мин. после отключения света.
У нас 5 часов света не было сегодня (т.е. вчера) и мобильная связь пропадает через 40 мин. после отключения света.
-
Varzek
Member
Не зовсім зрозумів практичну цінність L1. Типу Megogo буде показувати 4к?Avenger80: ↑ 16.11.2022 17:42 А вот обзор и от Технозона
-
Avenger80
Member
Varzek
Ну типа того в 4k и FHD (?) или и так показывает в FHD - не знаю, ну и ряд других онлайн кинотеатров типа рос. IVI. Просто для многих очень важны эти онлайн-кинотеатры. Есть люди только ими и пользуются - накупили подписок и вперёд. Для меня хватает то, что я плачу и за кабельное в 175 каналов и за инет в 100Мбит/с. Слишком много всем надо платить в последнее время... И все цены стараются повысить. Тот же Технозон прям не мыслит себя без Netflix... Каждому своё.
Ну типа того в 4k и FHD (?) или и так показывает в FHD - не знаю, ну и ряд других онлайн кинотеатров типа рос. IVI. Просто для многих очень важны эти онлайн-кинотеатры. Есть люди только ими и пользуются - накупили подписок и вперёд. Для меня хватает то, что я плачу и за кабельное в 175 каналов и за инет в 100Мбит/с. Слишком много всем надо платить в последнее время... И все цены стараются повысить. Тот же Технозон прям не мыслит себя без Netflix... Каждому своё.
-
Varzek
Member
Avenger80
Я думаю, що таки замовлю Ugoos X4Q сьогодні-завтра. І LiNKFOR HDMI Audio Extractor теж, якщо він їде в Україну. Але цей Audio Extractor як кіт у мішку. Там з ним може бути купа проблем, обзор на нього дуже поверхневий.
Відправлено через 9 хвилин 36 секунд:
Хоча якщо б не L1, то AM7 виграє для мене по всім параметрам. 3,5 jack підключити можна, WiFi6, зовнішні антени.
Я думаю, що таки замовлю Ugoos X4Q сьогодні-завтра. І LiNKFOR HDMI Audio Extractor теж, якщо він їде в Україну. Але цей Audio Extractor як кіт у мішку. Там з ним може бути купа проблем, обзор на нього дуже поверхневий.
Відправлено через 9 хвилин 36 секунд:
Хоча якщо б не L1, то AM7 виграє для мене по всім параметрам. 3,5 jack підключити можна, WiFi6, зовнішні антени.
-
Neuromantic
Member
1) не розумію радості від зайвої дротини.Varzek: ↑ 17.11.2022 13:46 3,5 jack підключити можна, WiFi6, зовнішні антени.
2) а відповідне обладнання маєте? І чим не влаштовує поточний, що там у вас, 5 ГГц?
3) якщо бокс далеченько від роутера, то навряд чи вони допоможуть
-
Avenger80
Member
Varzek
А я вот вчера думал, а почему не подключить какие-то блютуз колонки или наушники к плееру? Должно ж подключиться по идеи.
А я вот вчера думал, а почему не подключить какие-то блютуз колонки или наушники к плееру? Должно ж подключиться по идеи.
-
Varzek
Member
Про яку дротину річ? Про антени? А хіба зовнішні антени не дають кращий сигнал?Neuromantic: ↑ 17.11.2022 13:58 1) не розумію радості від зайвої дротини.
Маю, роутер ASUS RT-AX82U підтримує WiFi6. Тому його присутність у AM7 це плюс. Але там нема L1 і я досі до кінця не розумію його практичної необхідності для мене. Тобто. якщо в Megogo навіть FullHD без нього не працює - то потенційно він мені потрібен. Усякі русняві ivi, кінопоіски та інше лайно мене не цікавить.2) а відповідне обладнання маєте? І чим не влаштовує поточний, що там у вас, 5 ГГц?
IPTV чи кабельне зараз для мене теж питання. Раніше був edem, але зараз він нормально не працює. Я так розумію, що це теж руснявий ресурс.
От думаю на що його замінити. Наразі здається, що Megogo є альтернатива.
Відправлено через 2 хвилини 50 секунд:
Навушники до X4Q не підключити. Блютуз колонки можна, як я розумію, але треба їх купити спочаткуAvenger80: ↑ 17.11.2022 14:06 Varzek
-
Avenger80
Member
Varzek
Я имел ввиду блютуз наушники... т.е. все устройства подключать по блютуз.
Я имел ввиду блютуз наушники... т.е. все устройства подключать по блютуз.
-
Varzek
Member
Avenger80
ТВ дивиться не одна людина.
ТВ дивиться не одна людина.
-
Avenger80
Member
Varzek
Т.е. монитор? А сколько дюймов монитор? У меня сейчас монитор с колонками и звук через HDMI идёт - как раз ваш вариант бы. Звук, конечно, отстой полный. Но при покупке я даже не обратил внимание, что там и колонки есть.
Т.е. монитор? А сколько дюймов монитор? У меня сейчас монитор с колонками и звук через HDMI идёт - как раз ваш вариант бы. Звук, конечно, отстой полный. Но при покупке я даже не обратил внимание, что там и колонки есть.
-
Varzek
Member
Avenger80
Та там старий монітор без колонок зовсім. А от колонка BT в мене є, я вже забув про це. І як варіант її можна використовувати.
Та там старий монітор без колонок зовсім. А от колонка BT в мене є, я вже забув про це. І як варіант її можна використовувати.
-
Neuromantic
Member
Я про ту, що в 3.5 мм втикається. Кабель навушників.Навіщо, коли можна блютуз?Varzek: ↑ 17.11.2022 14:12 про яку дротину річ? Про антени? А хіба зовнішні антени не дають кращий сигнал?
-
Varzek
Member
Тому що в мене був запит стосовно мого кейсу. А кейс такий. Наразі є монітор і колонки, які підключаються через 3,5 jack.Neuromantic: ↑ 17.11.2022 14:21 Я про ту, що в 3.5 мм втикається. Кабель навушників.Навіщо, коли можна блютуз?
-
Васильович
Member
Я підключаю монітор по VGA через перехідник HDMI-VGA, в перехідника є вихід 3,5" для аудіо.Varzek: ↑ 17.11.2022 14:23 А кейс такий. Наразі є монітор і колонки, які підключаються через 3,5 jack.
Працює взагалі без проблем вже багато років
-
Varzek
Member
Васильович
А можна посилання на цей перехідник?
А можна посилання на цей перехідник?
-
Avenger80
Member
Varzek
Скорее всего типа такого: https://rozetka.com.ua/ua/180470193/p180470193/ , https://elmir.ua/cables_adapters_dockin ... ZWEALw_wcB ,
Скорее всего типа такого: https://rozetka.com.ua/ua/180470193/p180470193/ , https://elmir.ua/cables_adapters_dockin ... ZWEALw_wcB ,
-
Varzek
Member
Дякую. Але мені ж вхід для 3,5 потрібен, а не вихід.Avenger80: ↑ 17.11.2022 14:37Avenger80
А як зараз приставки роблять у парі з бт колонками? Все норм чи є нюанси?
Відправлено через 5 хвилин 54 секунди:
Не їде в Україну
Відправлено через 17 хвилин 45 секунд:
А можу користуватися одночасно і пультом по бт і колонкою?
-
Avenger80
Member
Varzek
Проверил - работает с блютуз колонкой.
Проверил - работает с блютуз колонкой.
-
VovaII
Member
?? Ви там хоч малюнки подивилися? Замість перехідного шнурка встромляєте шнур від колонок. — Що не так?Varzek: ↑ 17.11.2022 15:22Але мені ж вхід для 3,5 потрібен, а не вихід.
В мена на дачі такий + DVB-T2(з кухні) + старий монітор + колонки.
Ось тут брав: https://www.aliexpress.com/p/order/deta ... 5731780444
Последний раз редактировалось VovaII 17.11.2022 15:42, всего редактировалось 1 раз.
-
Васильович
Member
Varzek
Avenger80
Так, перехідник один-в-один як оцей:
https://rozetka.com.ua/ua/180470193/p180470193/
Для чого вхід?
Avenger80
Так, перехідник один-в-один як оцей:
https://rozetka.com.ua/ua/180470193/p180470193/
Видно, щось я не "вкурив" технічне завдання.Varzek: ↑ 17.11.2022 15:22 Але мені ж вхід для 3,5 потрібен, а не вихід.
Для чого вхід?