Последние статьи и обзоры
Новости
S1mple з NAVI визнано найкращим гравцем десятиріччя в CS:GO
-
Creature4O
Member
Let's discuss S1mple з NAVI визнано найкращим гравцем десятиріччя в CS:GO
Оголошено топ задротів, серед яких українського задрота обрано найбільшим задротом
Оголошено топ задротів, серед яких українського задрота обрано найбільшим задротом
-
Nemo4k
Member
Цікаво і як це мені допоможе в житті і що воно мені дасть ?
-
dead_rat
Member
Задрот чи ні, але призовими заробив стільки що дай боже заробити за життя.Creature4O: ↑ 13.11.2022 19:13 Оголошено топ задротів, серед яких українського задрота обрано найбільшим задротом
Легко ображати не розуміючи
Отправлено спустя 44 секунды:
Сподіваюся, усі інші новини на сайті допомагали вам у житті і давали багато користіNemo4k: ↑ 13.11.2022 19:39 Цікаво і як це мені допоможе в житті і що воно мені дасть ?
-
aaleksandrenko
Member
Можна хоч 24/7 задротити і бути найбільшим задром.Creature4O: ↑ 13.11.2022 19:13 Let's discuss S1mple з NAVI визнано найкращим гравцем десятиріччя в CS:GO
А Сімпл найкращий.
Бути найкщащим серед мільйонів задротів це дуже складно
-
fastneed
Member
той випадок, коли тему з аніме тянькою на коробці прокоментували більше і швидше чим цю новину, через яку ніби й гордість, а ніби й стид.
гордість за країну, стид за людину.
гордість за країну, стид за людину.
-
st0k
Member
для мене він ніхто, бо він малорос і шпілив з кацапами в одній команді
-
Барбарис
Member
Фу. Постити новини про малороса, який досі працює з кацапами та вважає, що грошима зможе загладити всі гріхи.
-
Dremjke
Member
А чого саме малорос? В чому це проявляється?
-
st0k
Member
Dremjke: ↑ 13.11.2022 21:00 А чого саме малорос? В чому це проявляється?
Подивись все відео, якщо ще будуть питання - звертайся.
Ти б ще спитав, чого путін х%йло
-
Dremjke
Member
Зрозумів, дякую, питань стосовно сабжа більше нема.st0k: ↑ 13.11.2022 21:07Подивись все відео, якщо ще будуть питання - звертайся.
Ти б ще спитав, чого путін х%йло
Якщо що, я на серьйозних щах питав, бо за кіберспортом дуже давно не слідкую, а стосовно сімпла знав лише те, що він один з топових гравців та з України.
-
st0k
Member
Зрозумів. Якшо шо - без образDremjke: ↑ 13.11.2022 21:14 Зрозумів, дякую, питань стосовно сабжа більше нема.
Якщо що, я на серьйозних щах питав, бо за кіберспортом дуже давно не слідкую, а стосовно сімпла знав лише те, що він один з топових гравців та з України.
-
Mopar
Member
Той випадок, коли дали нагороду, бо він тіпа українець, а насправді малорос .
З тої ж опери ломаченко, тай пусік недалеко втік...
-
orpinD
Junior
Нажаль, національності "малорос" не існує.Mopar: ↑ 13.11.2022 22:43 Той випадок, коли дали нагороду, бо він тіпа українець, а насправді малорос .
-
Bogeudan
Junior
Знову ця донатна помийка для мене...
-
Захар Беркут
Member
Dremjke
У висловлюваннях, вчинках.
Він сплачував податки в росії, він за СРСР, він підтримує геноцид Українців.
Тобто він ворог, злочинець, зрадник.
Але так прикидається Українцем, хоча їм не є.
У висловлюваннях, вчинках.
Він сплачував податки в росії, він за СРСР, він підтримує геноцид Українців.
Тобто він ворог, злочинець, зрадник.
Але так прикидається Українцем, хоча їм не є.
-
Vitalio
Member
Коли він оприділиться "чий Крим", то нехай сміло називається гравцем десятиріччя, століття, галактики і тд
-
Захар Беркут
Member
Vitalio
Та Крим то дрібне, я бачив його стріми, які насичені висловлюваннями "адінНАрот", "мишіБратія", "дідаВаівалє", "всє узкіє харошии, ента толка путєн вінават", "Українці нацикі, самі винні" та у тому дусі, при тому він задонатив на ЗСУ близько 2х мільйонів гривень, а податків сплатив в росії близько 30 мільйонів рублів, ще і інвестував у росію, але скільки невідомо. Та з чуток відмивав де які кошти, для росіян які на пряму пов'язані з війною проти України, це його ж росіяни і здали, коли він задонатив на ЗСУ.
Коротше про таких людей кажуть - манкурт, що продасть рідну мати.
Та Крим то дрібне, я бачив його стріми, які насичені висловлюваннями "адінНАрот", "мишіБратія", "дідаВаівалє", "всє узкіє харошии, ента толка путєн вінават", "Українці нацикі, самі винні" та у тому дусі, при тому він задонатив на ЗСУ близько 2х мільйонів гривень, а податків сплатив в росії близько 30 мільйонів рублів, ще і інвестував у росію, але скільки невідомо. Та з чуток відмивав де які кошти, для росіян які на пряму пов'язані з війною проти України, це його ж росіяни і здали, коли він задонатив на ЗСУ.
Коротше про таких людей кажуть - манкурт, що продасть рідну мати.
-
STARL1GHT
Member
Повністю підтримую.st0k: ↑ 13.11.2022 20:42 для мене він ніхто, бо він малорос і шпілив з кацапами в одній команді
Можливо сам персонаж як гравець і топовий, але як особистість і людина — на превеликий жаль не далекого розуму малорос, який толерує з «Zватнікамі» та «любителями скрєпV». Нхй такі нам потрібні?
- спойлер
- По суті, Вася Ломаченко з кіберспроту.
-
solomoniks
Member
А что, круче его никого нет?
-
ShamilFox
Member
Очевидно, если топ-1, то нетsolomoniks: ↑ 14.11.2022 16:51 А что, круче его никого нет?