Огляд бездротової ігрової миші Razer Viper V2 Pro

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

aaleksandrenko
От якщо самі робите , чому задаєте таке питання , адже де які Варміло не набагато гірше кастома по дефолту , тільки змастити і все .

aaleksandrenko: 27.10.2022 18:03
Захар Беркут: 27.10.2022 17:14 tablestikus
Це придбання корпусу ОЕМ, перемикачів та ПП з сенсором та дротом, другий варіант придбання бази та заміна сенсору та перемикачів, дроту. Також доопрацювання колеса чи заміна, та зміна самої конструкції корпусу та тд. та тп.

P.S. Може вас здивую - є можливість виготовлення корпусів клавіатури чи мишки на замовлення, мод перемикачів, мод кейкапів, мод дроту, мод сенсору, і ще багато чого іншого з вибором стандартів з'єднання та модулів. І саме цікаво (якщо самому частину роботи виконати) - виходить якісніше та дешевше у більшості випадків .
Я розумію кастом клавіатури. Бо сам їх роблю.
Але кастом миші навіщо?

Можна купити відразу якісний варіант з хорошим pbt корпусом, топовим сенсором, тефлоновими ножками, паракорд кабелем. Переключателі міняти на миші взагалі тупізм. Нема різниці практично.

В чому топовість кастому миші? Які там моди що нема в готових рішеннях?

З приводу того що кастом це дешево не смішіть :laugh:
Якщо суди по клавіатурам, де тільки якісні світчі можуть коштувати як деякі непогані клавіатури кастом точно не дешевше.
За 150 долларів кастом мишу можна зібрати я думаю. Але це ніфіга не дешево.
Як то кажуть - наче ви робите кастом клавіатури , але вам нуб задасть таке саме питання - а нащо , а можна придбати не гірше , та тд та тп. Різниця є між кастом та дефолт як клавіатурою так і мишкою , а далі кожен сам обирає - потрібно йому це чи ні . І так як і з клавіатурами так і мишками , кастом може коштувати і 200 доларів , і 500 , і 100 це залежить від бажань та потреб .
aaleksandrenko
Member

Захар Беркут: 27.10.2022 18:15 aaleksandrenko
От якщо самі робите , чому задаєте таке питання , адже де які Варміло не набагато гірше кастома по дефолту , тільки змастити і все .
Бо в клавіатурі кастомізація дає більший ефект. світчі різного типу, кейкапів море, шумоізоляція, можна налаштувати плату через софт, прошивку qmk в тд. Все це дає набагато більший ефект чим заміна мікриків на миші.

Тому просто цікаво чому мій razer deathadder v2 дно, а кастом набагато кращий? Може теж захочу зібрати. Бо поки думаю що це пуста трата часу
Захар Беркут
Member

aaleksandrenko

Як приклад історія , в мене племінник погравши раз на моїх кастом клавіатурі та миші, крім як лайном для л*хів покупців Рейзер та ЛоджиТек не називає, бо навіть середні Кайл оптік чорні, якщо трохи доопрацювати, змастити, замінити пружину дуть фору усім Гатерон та Чері з Кейхрон разом узятих, а коштують 25-30 доларів за 100шт. +10 доларів на модінг. Ну а баз для них море, на оем по 40-50 доларів. Якщо не помиляюсь і Хатор , і Дарк Проджект та ще с десяток норм середніх замовників.

aaleksandrenko
Уявляєте в мишці також дає шумка , і глайди , і сенсор , і стаб. перемикачів , і важелі , і змастити колесо , як і заміна самих перемикачів , тьма усього я тільки базове кажу .

aaleksandrenko: 27.10.2022 18:25

Тому просто цікаво чому мій razer deathadder v2 дно, а кастом набагато кращий? Може теж захочу зібрати. Бо поки думаю що це пуста трата часу
Приблизно так само гадав , але робив сам кастом клавіатури , от і вирішив і мишку доопрацювати , зараз вільного часу багато , через війну , я так то радіомеханік .
Зрозумів тільки коли зробив , що воно варто того , а раніше думав та то таке забавка для буржуїв , бо бачив подібні модінги тільки на каналах США та Японії інколи Китаю, Кореї в нас чомусь не розповсюджено.
dead_rat
Member

Один в один як на аудіо форумі розповідають про дива саморобної акустики :laugh:

Головне її потім не порівнювати з чимось нормальним заводським, інакще вся магія зламається.
DuckRider
Member

Захар Беркут: 27.10.2022 18:40 aaleksandrenko

Уявляєте в мишці також дає шумка , і глайди , і сенсор , і стаб. перемикачів , і важелі , і змастити колесо , як і заміна самих перемикачів , тьма усього я тільки базове кажу .
Шумка нахрен не нужна. Глайды - да, сенсор - берется в готовой мыши, стабов нет там, есть только толкатели, энкодер мазать - ну такое, паяется нужный и всё.
По факту кастом нахрен никому не нужен. Доработка готового - да, но не кастом

Отправлено спустя 2 минуты 42 секунды:
dead_rat: 27.10.2022 19:25 Один в один як на аудіо форумі розповідають про дива саморобної акустики :laugh:

Головне її потім не порівнювати з чимось нормальним заводським, інакще вся магія зламається.
Так и есть, единственное качественное улучшение, что может быть - это использование более дорогих компонентов в уже готовой мыши (из-за цены которых не была куплена мышь дороже и лучше, лол) и улучшение подгонки деталей
dead_rat
Member

DuckRider
Ти забув про можливість нескінченно розповідати про топовість унікальної миші, існуючої в єдиному екземплярі :beer:
Захар Беркут
Member

DuckRider: 27.10.2022 20:15
Шумка нахрен не нужна.
Потрібно в залежності від конструкції корпусу та додаткових кнопок, а так колись і про стаби для клавіатури писали - "не потрібно , ковбасу по 2.20 хочемо ..." .
Чи ви гадаєте що існують тільки 2 кнопки , або що немає чому гриміти в мишці , бо знаєте таке заявити тим хто в шутери грає на низькій сенсі , вони посперечаються . Хоча кому я пояснюю , у вас ідеал Китайська мишка з націнкою 300% , гримить , димить , гуркоче але головне щоб бренд .
tablestikus
Member

Захар Беркут: 27.10.2022 17:14 tablestikus
Це придбання корпусу ОЕМ, перемикачів та ПП з сенсором та дротом, другий варіант придбання бази та заміна сенсору та перемикачів, дроту. Також доопрацювання колеса чи заміна, та зміна самої конструкції корпусу та тд. та тп.

P.S. Може вас здивую - є можливість виготовлення корпусів клавіатури чи мишки на замовлення, мод перемикачів, мод кейкапів, мод дроту, мод сенсору, і ще багато чого іншого з вибором стандартів з'єднання та модулів. І саме цікаво (якщо самому частину роботи виконати) - виходить якісніше та дешевше у більшості випадків .
осталось тільки одне питання - нафіга людини над таким розхідником заморачуватися, а не піти і купити готове?

Отправлено спустя 2 минуты 16 секунд:
Захар Беркут: 27.10.2022 18:40 aaleksandrenko

Як приклад історія , в мене племінник погравши раз на моїх кастом клавіатурі та миші, крім як лайном для л*хів покупців Рейзер та ЛоджиТек не називає, бо навіть середні Кайл оптік чорні, якщо трохи доопрацювати, змастити, замінити пружину дуть фору усім Гатерон та Чері з Кейхрон разом узятих, а коштують 25-30 доларів за 100шт. +10 доларів на модінг. Ну а баз для них море, на оем по 40-50 доларів. Якщо не помиляюсь і Хатор , і Дарк Проджект та ще с десяток норм середніх замовників.

aaleksandrenko
А я такий сяду за твою механічну клаву і скажу що твоя механіка як і усі інші механіки - лайно. Ото в тебе там реактор вибухне?

Отправлено спустя 53 секунды:
dead_rat: 27.10.2022 20:17 DuckRider
Ти забув про можливість нескінченно розповідати про топовість унікальної миші, існуючої в єдиному екземплярі :beer:
Так ми так і не почули чим його кастом кращий за готові мишки.
evgeniyproweb
Member

а какие ща мышки проводные хорошие по соотношению цена/качество? для работы и поиграть иногда, нужны левые боковые клавиши
tablestikus
Member

evgeniyproweb
Це штука така суб'єктивна що можна довго сперечатися. Для роботи і інколи в щось нединамічне пограти мені і Logitech B110 підходить.
evgeniyproweb
Member

tablestikus: 27.10.2022 21:22 evgeniyproweb
Це штука така суб'єктивна що можна довго сперечатися. Для роботи і інколи в щось нединамічне пограти мені і Logitech B110 підходить.
та хочется что то удобное еще, сейчас одна беспроводная логитеч m220 в комлекте с беспроводной клавой и вторая древняя a4, у обоих беда с ЛКМ, на розетке смотрел Vertux мышки, но не знаю что за бренд, райзер базилиск визуально вроде ниче но блин дороговат конеш, вообще в последнее время логитеч меня розочаровал в плане качества, хотел бы с какими то определиться и может поехать в магазин целенаправленно и посмотреть насколько хорошо рука ляжет
DuckRider
Member

Захар Беркут: 27.10.2022 20:50
DuckRider: 27.10.2022 20:15
Шумка нахрен не нужна.
1) Потрібно в залежності від конструкції корпусу та додаткових кнопок, а так колись і про стаби для клавіатури писали - "не потрібно , ковбасу по 2.20 хочемо ..." .
Чи ви гадаєте що існують тільки 2 кнопки , або що немає чому гриміти в мишці ,
2) бо знаєте таке заявити тим хто в шутери грає на низькій сенсі , вони посперечаються .
3) Хоча кому я пояснюю , у вас ідеал Китайська мишка з націнкою 300% , гримить , димить , гуркоче але головне щоб бренд .
1) берешь и делаешь подгонку толкателей к свитчам, шум пропадает. Ось колеса тоже фиксируешь, чтоб не болталась в своей нише.
2) 15 лет играю на 400дпи 1.5 в кс, аналогично в других шутерах (один проход по 40см ковру = чуть больше 90 градусов). Вообще плевать на шум. Если у тебя лоусенс, то и играешь ты в наушниках, а не на колонках. Я даже звук своей оптики только через полгода услышал, когда во время игры наушники снял и по телефону говорил :gigi:
На что не плевать, так это на плохую посадку колеса, которое делает "клоц" с отдачей в корпус при быстром передвижении мыши, но это опять же фиксится не шумкой.
И да, те, кто играют в шутеры на низкой сенсе, не имеют мышей с кучей кнопок, если что.
3) нет ни одной не перебраной мыши дома, все переподгонялись, если имели претревел или колесо болталось. Но на счет гуркочет - это ты угадал. Это оптическое колесо зоуи с малым количеством шагов издаёт хрюкающие звуки при прокрутке, на что мне весьма насрать :lol:
cezaronok
Member

Razer туфта, беріть "blyadi)))"
Захар Беркут
Member

evgeniyproweb: 27.10.2022 21:18 а какие ща мышки проводные хорошие по соотношению цена/качество? для работы и поиграть иногда, нужны левые боковые клавиши
Hator Pulsar та Hator Pulsar Essential , та ще непогана у Поляків була шось на кшталт Dream Machines DM4 Evo , Dream Machines DM2 .
Ці з бюджетних непогані та гарантія нормально працює .
s_ova
Member

evgeniyproweb: 27.10.2022 21:18 а какие ща мышки проводные хорошие по соотношению цена/качество? для работы и поиграть иногда, нужны левые боковые клавиши
Пользуюсь logictech g502 hero, нравится. Особенно нравится колесико, которое может работать в режиме свободной прокрутки (но в играх лучше использовать фиксированных режим).
fringrug
Member

почекать скидку на evga x17 (зараз 35 коштує) і взять її на новояйку доларів за 20-25, плюс доларів 7 доставка вийде.
aaleksandrenko
Member

fringrug: 28.10.2022 09:47
почекать скидку на evga x17 (зараз 35 коштує) і взять її на новояйку доларів за 20-25, плюс доларів 7 доставка вийде.
Нічого що їх повно в нас на олх по 1100-1200 грн? Це 30 баксів.
Думаю як торганутись то і за 1000 віддадуть. Бо виглядає вона як китайський дешман і не дуже кому треба. Х12 друге діло, класичний вигляд набагато краще :)
fringrug
Member

aaleksandrenko: 28.10.2022 09:55 Нічого що їх повно в нас на олх по 1100-1200 грн? Це 30 баксів.
Думаю як торганутись то і за 1000 віддадуть. Бо виглядає вона як китайський дешман і не дуже кому треба. Х12 друге діло, класичний вигляд набагато краще :)
не моніторив оленьікс)
юзаю х20 вже рік, вигляд норм, за рік перемикачі не почали даблклікать. Для прикладу на попередній рейзер мамбі перемикачі здохли за 3 місяці...за свою ціну норм миша.
upd незнайшов на оленьікс х17 за 1200 грн, мінімум 1750, що явно більше навіть ніж 40 уе.
unlnu
Member

була razer viper ultimate. розчарований і це ще дуже м'яко кажучи... по гарантії отримав нову і продав. не знаю як у них з навушниками та іншими аксесуарами, але з мишами справи не матиму точно.
aaleksandrenko
Member

fringrug: 28.10.2022 09:59
aaleksandrenko: 28.10.2022 09:55 Нічого що їх повно в нас на олх по 1100-1200 грн? Це 30 баксів.
не моніторив оленьікс)
юзаю х20 вже рік, вигляд норм, за рік перемикачі не почали даблклікать. Для прикладу на попередній рейзер мамбі перемикачі здохли за 3 місяці...за свою ціну норм миша.
upd незнайшов на оленьікс х17 за 1200 грн, мінімум 1750, що явно більше навіть ніж 40 уе.

Ось в магазині навіть за 1200 https://avic.ua/mysh-evga-x17-black-903-w1-17bk-kr-item
Олх за 1100 https://www.olx.ua/d/obyavlenie/evga-x1 ... N9r25.html :beer:

Або амазон за 17 баксів https://www.amazon.com/EVGA-Customizabl ... mp_s_a_1_2
Ответить