Выбор ИБП/UPS

Корпуса и источники питания
Ответить
Автор
Member

Lamobot: 23.10.2022 16:24Якщо це рішення “дуже не дуже” з точки зору ККД, можливості спалити обладнання, тощо, порекомендуйте, будь ласка, що краще взяти.
Якщо зможете скрутити разом два дроти, то до вашого UPS можна взяти таку штуку: https://rozetka.com.ua/ua/342690031/p342690031/ Ефективність зарядки мобілок буде набагато вища, ніж при конвертації в 220. А сам безперебійник залишиться для зарядки акумуляторів та перевірки їхнього заряду, бо ця платка може розрядити їх в нуль, якщо її вчасно не від'єднувати.
diesel1985
Member

Tesseract: 24.10.2022 10:02
Lamobot: 23.10.2022 16:24Якщо це рішення “дуже не дуже” з точки зору ККД, можливості спалити обладнання, тощо, порекомендуйте, будь ласка, що краще взяти.
Якщо зможете скрутити разом два дроти, то до вашого UPS можна взяти таку штуку: https://rozetka.com.ua/ua/342690031/p342690031/ Ефективність зарядки мобілок буде набагато вища, ніж при конвертації в 220. А сам безперебійник залишиться для зарядки акумуляторів та перевірки їхнього заряду, бо ця платка може розрядити їх в нуль, якщо її вчасно не від'єднувати.
Чи таку https://prom.ua/p1685699550-modul-preob ... HUQAvD_BwE , е протоколи швидкої зарядки, сам використовую таку.
brat472.5
Member

А хто має у користуванні apc smart-ups 1000va usb або 1500 модель, який у них струм заряду АКБ хтось знає, або чи може поміряти бо цікавлять данні моделі, але ніде не можу знайти інформацію по струму, а ще цікаво до якої напруги він заряджає акуми.
Alligator
Member

Хтось використовує промислові пристрій безперебійного живлення? Цікавить 10-20 кВат.
der_meister
Member

Народ, посоветуйте сервис по ремонту ИБП BNT-1000 AP USB Powercom, ремонт не гарантийный. Обзвонил несколько сервисов, с телефонами на розетке, никто не отвечает, будто все вымерли.

Ответы убедительно прошу в личку писать.
Max
Junior

diesel1985: 24.10.2022 11:06
Tesseract: 24.10.2022 10:02
Чи таку https://prom.ua/p1685699550-modul-preob ... HUQAvD_BwE , е протоколи швидкої зарядки, сам використовую таку.
Я правильно зрозумів що припаяти 2 виходи на звичайний акум 12в і можна заряджати телефон від авто акума?
IvanCh
Member

der_meister
https://remontups.com/contact.htm
норм хлопці.
diesel1985
Member

Max: 26.10.2022 13:09
diesel1985: 24.10.2022 11:06
Я правильно зрозумів що припаяти 2 виходи на звичайний акум 12в і можна заряджати телефон від авто акума?
Так, на платі + та -, до них припаяні два дроти з крокодилами. З живого автоакума можно зарядити разів 10-20. Плата споживае десь 500- 600 ма при не швидкій зарядці.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Такс, поскольку последние пару дней света нету по 10+ч и работа идет по :censoured: , момент... Как по бюджетному :gigi: протащить комп 2-4ч.
Как я понял нужно аккумулятор 60-100А и ибп с внешним их подключением?
tablestikus
Member

prosha_evolist
По бюджетному ніяк. Ти вірно зрозумів. 400-500 баксів мінімум. І при цьому вибору майже нема вже, розкупили(

Або за ті ж гроші генератор купити.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

tablestikus
В квартиру генератор никак :( А зарядные станции у нас лютый оверпрайс, с забугра привезти это 2-3 недели и немного дороговатая доставка будет.

Как я понял автомобильные инверторы в топку?
brat472.5
Member

prosha_evolist
Какое потребление у компа? И сколько по нужно работать от ИБП?
prosha_evolist
HWBOT OC Team

brat472.5
В нужных мне сценариях все вместе (макс нагрузка, не постоянная, это около 20-30% всего времени) до 400w. На 2-3ч
Royter
Member

Добрый день. Купил ибп EAST EA-850U LCD Schuko, несколько раз в день ибп уходит в режим байпас показывая в этот момент выходное напряжение от 200 до 205 вт, спустя какое то время возвращается в режим инвертора, входное напряжение при этом показывает 230 - 240 вт. Есть смысл возвращать по гарантии или для ибп это нормально?
BattleCru
Member

Привіт. Хочу в УПС поставити батарею більшу по ємності. Зараз є 12В 7,5А/г а хочу поставити 12В 12А/г. Була свинцево-кислотна а планую брати гелеву. Чи зможе УПС зарядити її нормально? Можливо є якісь підводні камені? Сам УПС якийсь APC, зараз точної моделі сказати не можу
Mad Dog
Member

BattleCru: 27.10.2022 19:28 Привіт. Хочу в УПС поставити батарею більшу по ємності. Зараз є 12В 7,5А/г а хочу поставити 12В 12А/г. Була свинцево-кислотна а планую брати гелеву. Чи зможе УПС зарядити її нормально? Можливо є якісь підводні камені? Сам УПС якийсь APC, зараз точної моделі сказати не можу
12-ки зазвичай вже ширші йдуть, ставлять 9... Дивись по моделі УПСа що туди влізе.
BattleCru
Member

Mad Dog: 27.10.2022 21:40
BattleCru: 27.10.2022 19:28 Привіт. Хочу в УПС поставити батарею більшу по ємності. Зараз є 12В 7,5А/г а хочу поставити 12В 12А/г. Була свинцево-кислотна а планую брати гелеву. Чи зможе УПС зарядити її нормально? Можливо є якісь підводні камені? Сам УПС якийсь APC, зараз точної моделі сказати не можу
12-ки зазвичай вже ширші йдуть, ставлять 9... Дивись по моделі УПСа що туди влізе.
Вже все поміряв 151х98х95 влізе (такі 12А/г вже бачив), головне безпроблемність в роботі. УПС прийме гелеву батарею, а не свинцево-кислотну?
Tesseract
Member

Royter: 27.10.2022 16:13Добрый день. Купил ибп EAST EA-850U LCD Schuko, несколько раз в день ибп уходит в режим байпас показывая в этот момент выходное напряжение от 200 до 205 вт, спустя какое то время возвращается в режим инвертора, входное напряжение при этом показывает 230 - 240 вт. Есть смысл возвращать по гарантии или для ибп это нормально?
З різними моделями можуть бути нюанси, але загалом це нормальна поведінка.
BattleCru: 27.10.2022 22:11УПС прийме гелеву батарею, а не свинцево-кислотну?
В безперебійниках і так гелеві батареї. Просто гель кислотний, і аноди зі свинцю. Тому на деяких сайтах може бути написано, що акумулятор свинцево-кислотний.
Paradox1306
Member

що можна сказати на рахунок APC Easy UPS 2200VA? читав що в деяких дохнуть батареї, а в деяких норм
і що на рахунок такого PowerCom BNT-3000AP?
Varzek
Member

Paradox1306: 28.10.2022 09:48 що можна сказати на рахунок APC Easy UPS 2200VA? читав що в деяких дохнуть батареї, а в деяких норм
Колись його розглядав як варіант для себе. Але приблизно за ці гроші можна було брати Powercom SPT-1500 і у нього дуже багато переваг:
- чиста синусоїда
- пасивне охолодження (не шумить)
- екран з корисною інформацією
- 8 розеток
- металевий корпус
Ответить