ASUS представила GeForce RTX 3060 Ti TUF Gaming в модификации с памятью GDDR6X

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

jt38
вообще-то, 2060 - это тюринг
— ИМХО предполагалось, что нас ждет подобное и с Амперами? 3060 как первая ласточка.
навтыкать другую память принять может и вендор - у хуанга на складах чипы не лежат
— А без драйвера и биоса вендор что будет с этой видеокартой делать?

Отправлено спустя 6 минут 23 секунды:
Цікаво порівняти, на скільки, за рахунок зміни пам‘яті, зросло енергоспоживання?

До речі, чи ще є кандидати на модернізацію пам‘яті, чи це останній у Амперів?
minesweeper
Member

Хочу заказати на Алібаба карту. Якщо все буде добре, то це бізнес :laugh: Є тут ті, хто заказував? :spy:
Изображение
MetalistForever
Member

jt38: 23.10.2022 08:43
MetalistForever: 22.10.2022 20:50 Кручу верчу, запутать хочу ! :lol:
P.S. Хуанг : "А что делать, склад Amperoв сам себя не опустошит !"
Изображение
вообще-то, 2060 - это тюринг
а по сабжу, идею навтыкать другую память принять может и вендор - у хуанга на складах чипы не лежат
я в курсе, что это Turing на картинке ( я про ситуацию в целом ) , суть не меняется , хотят опустошить склад и заработать деньги на лохах, кто хочет сэкономить
bez5dva
Member

minesweeper: 23.10.2022 13:14 Хочу заказати на Алібаба карту. Якщо все буде добре, то це бізнес :laugh: Є тут ті, хто заказував? :spy:
Изображение
лучше закажи у них 2060 TI :lol:
Ozymandij
Junior

Sunrise007: 22.10.2022 14:32 І знову хрінь на 3 вентіля.
Нахіба воно?!
Майбутнє всіх відях це 4 слоти з 3ма 120х25мм вентилями

І це майбутнє настане уже за 5 років, бо запас техпроцесу ще 2-2,5Х і все, далі повний тупик
minesweeper
Member

лучше закажи у них 2060 TI :lol:
Мене теж це напрягло, також напряє те, що деякі карточки мають не стандартну бітность шини. Це вказує на те, що вони практикують відключення pci-e ліній, які видають фатальні помилки. Тому я питаю, чи є хтось такий відчайдушний(не бовдур :D ) як я :laugh:
Pride91
Member

N3CRO: 22.10.2022 19:16
Pride91: 22.10.2022 18:36 вони вже 15-16к з 6-ти місячною гарантією продаються після майнінгу але в норм стані, в брейні дорожче бо там нульцева(не факт що нульцева, фіг докажеш і не перевіриш) ну і гарантія повноцінна. Але я бы брав за 15к з 6ти місячною гарантією, а 22-25к це за неї завелика ціна.
*в брейні дорожче бо там нульцева (не факт що нульцева, фіг докажеш і не перевіриш)*
:D :D :D це щось новеньке,пишіть ще

А по темі і на рахунок 3х кулерів - цікаво,чому нашим громадянам все не так,було б 2-кричали б "ааа,асус ідіоти,карта пічка,ддр6х всі діла,а вони зажали 1 кулер :) ".
всі туф ртх 3ххх з 3мя кулерами (окрім 3050),дивно було б якби в цієї карти було інакше
Ну щодо нульцевих карт, вже були прецеденти коли коробка відкрита, що заважало цій карті не лежати на складі, а майнити в фермі пів року і знову лягти в коробку після продукт компресором від пилу, лише чесність магазину, ну дай бог.
Ответить