Nvidia разрабатывала четырёхслотовый кулер для топовых карт GeForce RTX

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Alexey1977: 20.10.2022 16:35 Просто пора перестать курить траву и придумывать эту ахинею, когда есть водоблоки.
Які з часом можуть потекти.
Pokidok
Member

Fen1xz: 20.10.2022 14:01 И весу килограмма 3. Одной подпоркой дело не ограничится. :)
Прийшлося би наймати карликів на повний робочий день, щоб карту тримали :gigi:
Alexey1977
Member

Ektalion: 20.10.2022 16:44 Які з часом можуть потекти.
а радиатор двухкилограммовый на ногу с часом не упадет :facepalm:
Prescott
Member

Ektalion: 20.10.2022 16:44Які з часом можуть потекти.
А можуть і не потекти.
konb999
Member

Alexey1977: 20.10.2022 17:24
а радиатор двухкилограммовый на ногу с часом не упадет :facepalm:
Вроде не упал пока. Я воду снял свою кастомную И реально меньше гемора стало, а температуры совершенно некритично выросли! В системник все стало. Работает тихо. А на ногу упадет если его кидать, а не в системнике ровно стоять будет! Более того, моя вода с двумя радиаторами, резервуаром, трубками и водоблоком явно значительно больше весит чем воздушные кулера 4090 и процессора вместе взятые! Так что воду я прошел, снял и ставить её пока не вижу совершенно никакого смысла!
Kashtan
Member

Чутки приписували 800 ват 4090 ті, а 900 ват для Titan Ada.
Але мені цікавіше побачити суперника, проти якого приготували всю цю міць, і авангард побачимо через два тижні.
Classique
Member

Шо тут ? Перепись шейхов ?
waryag
Member

Гарантию отработают, а потом для нвидии протечка это не минус, а плюс! :rotate:

Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
konb999: 20.10.2022 17:45Более того, моя вода с двумя радиаторами, резервуаром, трубками и водоблоком явно значительно больше весит чем воздушные кулера 4090 и процессора вместе взятые!
Все же у воды гораздо лучше распределение веса.
Alexey1977
Member

konb999: 20.10.2022 17:45И реально меньше гемора стало, а температуры совершенно некритично выросли
можно узнать в чем гемор?
стоит работает как часы - если конечно собрано нормально.
трубки я убрал потому как красиво но не практично - остальное каждому свое, звуки боинга от вращения вентиляторов на 3080 и 3080ти я уже проходил, возвращаться к ним желания нет.
-_-
Member

Kashtan: 20.10.2022 18:53 Чутки приписували 800 ват 4090 ті, а 900 ват для Titan из Ada.
Але мені цікавіше побачити суперника, проти якого приготували всю цю міць, і авангард побачимо через два тижні.
Феном Феномыч
Member

konb999: 20.10.2022 14:37разрешение 3440х1440
Пора 4к? Невидно правда вайд.
fleagull
Member

:rotate:
спойлер
ronemun
Advanced Member

Ставите найпростішу водяну помпу, щоб качала воду спочатку на проц, потім живлення проца, ну а далі у чіп відяхи->відеопамять->живлення відеочіпа. Не сильно качаєте воду, так щоб на виході було біля 90 град, на відеочіпі буде нормальних 80 чи меньше. Далі трохи догріваєте на газі/бензині/електриці і отримаєте пару, яка крутить турбіну (на виході +12В), яка живить комп , а охолоджену воду далі пускаєте у коло. Звичайно, що ККд буде біля 50%, решту в турбіні, яку для охолодження промиваєте водою ззовні, а воду пускаєте в коло :gigi: :laugh: :lol:
Є варіант з самогонним апаратом, там ще легше - чим вище вміст спирту тим нижча температура кипіння, фазовий перехід і тим краще охолодження, а також вищий тиск на турбіні - вищий ККД. Для спрощення конструкції краще всю систему погрузити у бражний розчин, щоб він додатково підгрівся перед кінцевим випаровуванням.
P.S. в разі відсутності електрики використовуєте зворотній цикл - крутите турбіну спиртом
DenisToporkov
Junior

У меня вся сборка ПК потребляет максимум 400 ват при максимальной нагрузке. А тут видеокарта 450ват. Отменной мощности, с отменным тепловыделением, отменное охлаждение.

Відправлено через 5 хвилин 3 секунди:
Alexey1977: 20.10.2022 16:35 Просто пора перестать курить траву и придумывать эту ахинею, когда есть водоблоки.
Воздушное охлаждение мне нравится больше. Разгон не использую с целью продления срока службы железа.
white_noise
Member

taras_cs: 20.10.2022 14:33
спойлер
Старі жарти вже не жарти

Изображение
на itc мені один клоун ( Медведь ) довго і всрато доказував що то норм розмір, слот витримає і ніяких підпірок не знадобиться.
nv_ua
Member

А чисто водяною, як RX 6950XTX не варік зробити чи у інженерів Нвідіа якесь правило негласне забороняє подібне?

Отправлено спустя 5 минут 14 секунд:
Ektalion: 20.10.2022 16:44
Які з часом можуть потекти.
Для такого товару мабуть гарантія повинна якась бути, чи як? Наче мунінг усьо, гарантія на 3 місяці нікого не цікавить, а рішення в 4 слоти зашкварне вкрай.

Отправлено спустя 3 минуты 46 секунд:
white_noise: 21.10.2022 09:35
taras_cs: 20.10.2022 14:33
спойлер
Старі жарти вже не жарти

Изображение
на itc мені один клоун ( Медведь ) довго і всрато доказував що то норм розмір, слот витримає і ніяких підпірок не знадобиться.
Технічно чел був правий: слот витримає, щоправда на кілька секунд))
Melofon
Member

DenisToporkov: 21.10.2022 07:45Разгон не использую с целью продления срока службы железа.
Человек до сих пор не знает что такое андервольтинг где можно немного разогнав ядро снизить тепловыделение, в итоге меньше температуры и выше фпс.
alexxusss
Member

Kashtan: 20.10.2022 18:53Чутки приписували 800 ват 4090 ті, а 900 ват для Titan Ada.
Navi 33 з 4096 ПП, 203 мм. кв. на N6, і 128-бітною шиною, за чутками десь на рівні 6900XT(!) з 5120 ПП і 520 мм. кв. на N7 (в променях і того швидша). Може виявитися правдою, оскільки в Navi 21 буст в районі 2.4-2.5 Ггц, а в Navi 3x точно більше 3 ггц з коробки + архітектурні покращення. Якщо це так, можна припустити, що зробить потроєна кількість, навіть з втратою від чиплетів і заниженою частотою.
Firebrand
Member

taras_cs: 20.10.2022 14:33 Старі жарти вже не жарти

Изображение
total madness. :facepalm:
Ответить