Автотема: всё из мира авто-мото

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Yaroslav: 18.10.2022 00:51Добротный кЕтай - мягенькая, ровная, и дешевле - некуда
з нинішніми цінами, я собі так теж невдовзі на китай почну дивитись. 30 кілогривень віддав за комплект WinterContact TS 870 P 225/60R18 :horror:
Shpoker
Member

Engineer_1988: 18.10.2022 09:28Те ж саме стосується Мишлєна - лише рф офіційна була
да ладно, на моих XIS стоит производство германия, брал с гарантийными бумагами и прочей макулатурой.
mraleks
HWBOT OC Team

Shpoker: 18.10.2022 15:16
Engineer_1988: 18.10.2022 09:28Те ж саме стосується Мишлєна - лише рф офіційна була
да ладно, на моих XIS стоит производство германия, брал с гарантийными бумагами и прочей макулатурой.
Моя Alpin 6 теж німецька.
Patruletz
Member

Engineer_1988: 18.10.2022 09:28а до чого те що вона кацапська? Наявна в Україні - ввезена до 24.02.2022 та дозволена до продажу.
до того що різниця між фінською та кацапською це пропасть, колись брали два комплекти хаккапеліти 7, фінка мягкіша, після сезону втратила менше шипів і по факту на ній і більше пробігу зробили, поки протектор ще дозволяв експлуатацію.

простіше брати вже щось типу Tigar дочірка мішеліна.
Yaroslav
Member

leif: 18.10.2022 13:15
Yaroslav: 18.10.2022 00:51Добротный кЕтай - мягенькая, ровная, и дешевле - некуда
з нинішніми цінами, я собі так теж невдовзі на китай почну дивитись. 30 кілогривень віддав за комплект WinterContact TS 870 P 225/60R18 :horror:
В моєму типорозмірі вони взагалі коштують під 12К гривень за колесо :insane:
Цей контик, я так розумію, єврозима. В тебе кросовер? можливо варто було взяти щось м'якше?
leif
Member

Yaroslav: 18.10.2022 23:09 В тебе кросовер?
так, кросовер. цю модель в першу чергу обрав по пораді батька, він купив на минулий сезон, чимало накатав в різних умовах і все йому сподобалось. до цього і у нього і у мене був Blizzak LM005, конті батьку сподобалась більше. шкода, що ми живемо з ним в різних містах, тож я сам особисто не мав нагоди спробувати принаймні на його машині перед покупкою, але до поради прислухався.
Yaroslav: 18.10.2022 23:09можливо варто було взяти щось м'якше?
чому?
Yaroslav
Member

leif
На мою думку, шини "еврозима" як в тебе, все-ж більше підходить для південних регіонів з переважно плюсовими температурами і чистими дорогами. А Львів досить часто замітає, зледеніла бруківка, круті спуски та підйоми :eek: Напевне, й в Карпати будеш їздити. На твоєму місці я б взяв шини "скандинавського" типу - той самий Nokian R3 :beer:
Engineer_1988
Member

Yaroslav: 19.10.2022 12:44 leif
На мою думку, шини "еврозима" як в тебе, все-ж більше підходить для південних регіонів з переважно плюсовими температурами і чистими дорогами.
Ви мабуть давно були в Південних регіонах. Тут немає чистих доріг, в основному гололід, чи сніжок з коркою льоду під ним, з перепадами температури.., дорроги чистятьрідко або взагалі через дня 3-4 авто розбивають колії... І єврозима ніяк не підійде.... Я ж вище не даром запитував за NOKIAN Hakkapeliitta R3, яка дійсно чудово себе веде в наших умовах, навіть рашкине виробництво....але хотів дешевш. аналог....
leif
Member

Yaroslav
мені єврозими цілком вистачає, але так, це, звісно, залежить як, куди і коли їздити. за ті 5 зим, що я прожив у Львові, скандинавська гума тут для міста це оверкіл, на мій погляд. за містом, можливо, потрібна, але не всім.
Rostislandr
Member

Доброго дня
Вопрос знающим, понимающим
Выбираю первую машину, бюджет 3-4
В какую сторону смотреть?
Кузов впринципе не очень важно, седан или хетчбек
Механика, автомат тоже все-равно
Хотелось бы дизель, но можно и бензин
Важно надёжная, недорогая в обслуживании
Engineer_1988
Member

Rostislandr: 19.10.2022 13:11 Доброго дня
Вопрос знающим, понимающим
Выбираю первую машину, бюджет 3-4
В какую сторону смотреть?
Кузов впринципе не очень важно, седан или хетчбек
Механика, автомат тоже все-равно
Хотелось бы дизель, но можно и бензин
Важно надёжная, недорогая в обслуживании
я б немного не так б поступил. задай такой же вопрос в чате автомастеров)))), ибо купить можно, а вот обслуживание потом в расходниках......Надо брать то, что сможешь содержать

Любишь крутить гайки? - бери Lada, бушь с ней чаще в гараже, чем с женой/любимой девушкой)).
zmax
Member

В такой цене Ланос наверное только
Engineer_1988
Member

zmax: 19.10.2022 13:44 В такой цене Ланос наверное только
Да нет, там много попадает)), даже фольц дизель 1,9л - пушка)))
Ланос если брать, то ток польский оцынков....Но лучше не брать).
Лучше старую иномарку, но с кондиком, комфортом...и обязательно автомат.)). ручка ой как неудобно в город. услових...
Rostislandr
Member

Engineer_1988: 19.10.2022 13:47
zmax: 19.10.2022 13:44 В такой цене Ланос наверное только
Да нет, там много попадает)), даже фольц дизель 1,9л - пушка)))
Ланос если брать, то ток польский оцынков....Но лучше не брать).
Лучше старую иномарку, но с кондиком, комфортом...и обязательно автомат.)). ручка ой как неудобно в город. услових...
Ланосы, вазы, тазы точно нет
Из того что нравится - skoda fabia, audi a3 2002-2007 годов
Hells Angels
Member

за 3-4к не убите відро, то потрібно в казки вірити.
SergN
Member

Rostislandr: 19.10.2022 14:28Из того что нравится - skoda fabia, audi a3 2002-2007 годов
За 3-4? :eek:
Яке Ауді, там Авео хоча б знайшлося живим.
Engineer_1988
Member

SergN: 19.10.2022 16:02
Rostislandr: 19.10.2022 14:28Из того что нравится - skoda fabia, audi a3 2002-2007 годов
ну чому, може пан купує за бугром, через певну категорію людей ввезе, ось і візьме спокійно автомобіль. В Україні - мала вірогідність)))
Rostislandr
Member

SergN: 19.10.2022 16:02
Ну не знаю, предложения на fabia к примеру этих годов начинаются от 3 до 5
Сдается мне что за 4 спокойно находится живая 1.2-1.4 в не топовой комплектации

И пан выше прав, брать планирую за бугром
Hells Angels
Member

Rostislandr: 19.10.2022 16:26брать планирую за бугром
смисл брати за бугром є коли прайс починається з 10, а все що 3-4 такий же трешняк як і у нас ;)
Engineer_1988
Member

Hells Angels: 19.10.2022 16:40
Rostislandr: 19.10.2022 16:26брать планирую за бугром
смисл брати за бугром є коли прайс починається з 10, а все що 3-4 такий же трешняк як і у нас ;)
Эх, я ж не просто так написав про "певну категорію людей", якщо пан все вірно зробить, тому йому вистачить і на розтаможку для цієї категорії))))))
Ответить